alec baldwin1 Svet24.si

Po tragični nesreči se je oglasil Alec Baldwin

avstrijska policija, policijski trak, splošna, dunaj, streljanje Svet24.si

Iz stanovanja se je vil neznosen smrad, izpod vrat...

franci matoz, dimitrij zadel Svet24.si

Odstopila uprava Luke Koper

janez jansa pl7 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Janšo težko razumem, da se mu ob ...

435a62c1e58e3dccd8f42ad04a5addda Necenzurirano

Je to okoljska mafija? To je novo Vizjakovo darilo...

nika dominik vstopna Njena.si

Nika razkrila razplet in zmagovalca šova Kmetija?

pogacar Ekipa24.si

UF, KAKŠNA ZVERINA! Tadej Pogačar kot ga še ...

ALEJA ponosno podpira šport in je med največjimi pokrovitelji Košarkarskega kluba Cedevita Olimpija

Oglasno sporočilo, 16.09.2021 11:37:55

»Smo ponosen in pomemben pokrovitelj košarkarskega kluba Cedevita Olimpija. Košarka in na splošno športne aktivnosti so ena izmed stvari, ki jih ALEJA podpira z našo aktivno, edinstveno zeleno streho, ki je nima skoraj nobeno nakupovalno središče v Evropi oz. jo ima zelo malo središč po vsem svetu. Navdušeni smo nad letošnjo ekipo KK Cedevita Olimpija, ki jo je sestavilo vodstvo. Verjamemo, da bodo s to ekipo posledično prišli tudi dobri rezultati,« je na novinarskem srečanju KK Cedevita Olimpija pred začetkom nove tekmovalne sezone v ALEJI poudaril Toni Pugelj, direktor ALEJE.

Delite na:
ALEJA ponosno podpira šport in je med največjimi pokrovitelji Košarkarskega kluba Cedevita Olimpija

Jurica Golemac, trener članske ekipe KK Cedevita Olimpija, je opisal, da ekipa pridno trenira in da komaj čakajo, da se nova sezona prične. »Komaj tudi čakamo, da v Stožice pridejo gledalci, da nam pomagajo. Zagotovo bodo naš šesti igralec v tej sezoni,« je dodal.

Toni Pugelj, direktor ALEJE (foto Žiga Intihar).jpg

Z navdušenjem v novo tekmovalno sezono zre tudi Jaka Blažič, kapetan članske ekipe KK Cedevita Olimpija: »Rad bi se zahvalil ALEJI in vsem ostalim pokroviteljem za podporo. Brez vas zagotovo ta klub ne bi bil na tem nivoju, kot je trenutno. Rad bi pohvalil zavzetost in vzdušje v ekipi, ki ga trenutno vsi kažemo. Trdo delamo, pripravljamo se že na prvo uradno tekmo, ki nas čaka že ta petek.« 

Na novinarskem srečanju je bila prisotna tudi ekipa KK Cedevita Olimpija (foto Žiga Intihar).jpg

Direktor ALEJE je še dodal, da je košarka v zadnjih letih zaradi vseh uspehov naših košarkarjev v Sloveniji zelo popularen šport. »Videli smo, da hitro poveže Slovence. Tudi v teh časih, povezanih s korona virusom, lahko najdemo dodatno energijo, veselje in moč. S tem ko podpremo Cedevito Olimpijo in obisk njihovih tekem, dobivamo nove in nove talente, ki jih bomo lahko v prihodnje občudovali na naših in tujih igriščih oz. se bodo borili za slovensko reprezentanco. Veseli in ponosni smo, da sodelujemo s KK Cedevita Olimpija in želimo si, da bo naše sodelovanje zelo uspešno tudi v prihodnje,« je zaključil Toni Pugelj.