stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Šest pravil, ki jih člani kraljeve družine vedno upoštevajo, ko se odpravljajo v naravo

M.K., 03.06.2023 15:00:46

Člani kraljeve družine so znani po svojem brezhibnem videzu in stalnem izžarevanjem elegance, tudi ko se odpravljajo na sproščen piknik. Za dosego takšnega videza se ravnajo po strogo določenih pravilih oblačenja. Če ste kdaj pomislili, kako jim uspe biti videti tako brezhibno tudi na pikniku, vam predstavljamo šest pravil, ki jih dosledno upoštevajo pri pripravi na takšne dogodke.

Delite na:
Šest pravil, ki jih člani kraljeve družine vedno upoštevajo, ko se odpravljajo v naravo
/ Profimedia

1 Ohranite sproščeno eleganco

Kljub temu da gre za piknik, člani kraljeve družine še vedno ohranjajo prefinjenost. Zato izbirajo oblačila, ki so udobna, a hkrati elegantna. Moški pogosto izberejo lahke hlače ali hlače chino, ki jih kombinirajo s kakovostno srajco ali sproščeno polo majico. Dame se pogosto odločijo za lahkotne poletne obleke ali krila, ki jih kombinirajo s primerno bluzo. Barve so prilagojene letnemu času, pri čemer prevladujejo pastelne in cvetlični vzorci.

2 Uporabite praktične materiale

Ko gre za piknik, je praktičnost pomembna. Člani kraljeve družine izberejo oblačila iz udobnih in trpežnih materialov, ki jim omogočajo prosto gibanje. Priljubljeni materiali vključujejo bombaž, lan in druge kombinacije lahkotnih materialov, ki omogočajo, da koža diha tudi v toplejšem vremenu. Ti materiali so udobni in obenem ohranjajo videz sofisticiranosti tudi na prostem.

pinik-royal 3
Kate je prava kraljica piknikov.
Profimedia

3 Pozornost namenite dodatkom

Dodatki so pomemben del videza članov kraljeve družine tudi med piknikom. Moški in ženske izbirajo takšne, ki dopolnjujejo njihov videz, a se vedno izogibajo prenatrpanosti. Ženske pogosto nosijo široke klobuke, ki poleg zaščite pred soncem dodajo eleganco. Moški se pogosto odločijo za stilski panamski slamnik ali kakovosten klobuk. Obutev mora biti udobna in primerna za piknik, na primer nizki čevlji, balerinke ali nizki sandali za ženske in dobro vzdrževani usnjeni čevlji za moške.

4 Spoštujte skromnost in tradicijo

Člani kraljeve družine spoštujejo dostojnost in sledijo tradicionalnim smernicam oblačenja. Krila in obleke so po navadi dolžine do kolen ali daljše, da niso nikdar videti prostaško. Izrezi dekolteja so najpogosteje bolj konservativni, da se izognejo čezmernemu razkazovanju. Moški se odločajo za elegantne obleke ali suknjiče, ki izžarevajo formalnost in spoštovanje do priložnosti in soudeleženih.

pinik-royal 2
/
Profimedia

5 Dodajte nekaj subtilnih detajlov

Ko se napravljajo za piknik, člani kraljeve družine v svoj videz pogosto vključijo subtilne namige na svojo dediščino in status. To lahko vključuje izbiro barv ali vzorcev, ki imajo poseben pomen ali simboliko. Valižanska princesa denimo pogosto nosi obleke s cvetličnimi vzorci, ki odražajo spoštovanje do države ali regije gostiteljice. Tudi nakit, kot so broške ali zaponke, lahko nosijo poseben simbolni pomen ali družinsko zgodovino.

6 Poskrbite za brezhibno osebno urejenost

Poleg oblačil sta za člane kraljeve družine tudi splošna urejenost in higiena pomembna. Moški skrbijo, da imajo urejena ali obrito brado in brke ter skrbno počesane lase. Ženske se odločijo za naraven videz ličenja, ki poudarja naravno lepoto in sijočo polt. Pozornost namenjajo tudi osebni higieni, urejenim nohtom in urejeni pričeski. Tako moški in ženske poskrbijo, da tudi po sedenju ali opravljanju aktivnosti na soncu, lepo dišijo.

pinik-royal 4
Valižanska princesa je bila ob obisku razstave cvetja na odeji na travniku v rožnati obleki tudi sama videti kot cvetlica.
Profimedia

Člani kraljeve družine z doslednim upoštevanjem teh šestih pravil dosežejo brezhiben in eleganten videz tudi na pikniku. Ohranjanje sproščene elegance, izbira praktičnih materialov, pozornost do dodatkov, spoštovanje skromnosti in tradicije, vključevanje subtilnih kraljevskih detajlov ter brezhibna urejenost so ključni dejavniki, ki pripomorejo k njihovemu prepoznavnemu in spoštovanja vrednemu videzu. Naslednjič, ko boste načrtovali piknik, lahko tudi vi poskusite vključiti nekaj teh pravil, da se boste na travniku počutili še posebej kraljevsko.