kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naredila veliko napako, Karel besen!

kš, 03.06.2023 11:30:58

Kralj ji ne bo odpustil?!

Delite na:
Naredila veliko napako, Karel besen!
Strokovnjaki za kraljeve zadeve menijo, da je bilo narobe, da se je Kate pojavila na isti dan kot kralj, kar je nedopustno. PROFIMEDIA

Kate Middleton si je drznila zasenčiti kralja Karla III. Zgodovina se je ponovila in Karel je spet v senci lepe mlade ženske, tako kot je bilo, ko je bil poročen z Diano. 

Kralj ji ne bo odpustil

Kate Middleton je po mnenju nekaterih strokovnjakov za dvorni protokol naredila usodno napako, ker je na nedavni prireditvi zasenčila kralja. 

Usodna napaka na cvetlični razstavi Chelsea

Strokovnjaki za kraljeve zadeve komentirajo nedopustno dogajanje na prireditvi Chelsea Flower. Kate Middleton je s svojo navzočnostjo menda zasenčila obisk Karla in Camille, ki sta na najbolj znano britansko botanično prireditev prvič stopila kot kralj in kraljica. A valižanska princesa je naredila usodno napako: pojavila se je na isti dan kot njegovo veličanstvo, kar je za poznavalce in predvsem za kralja samega nedopustno! 

Na nedavni prireditvi Chelsea Flower je Kate Middleton po mnenju strokovnjakov naredila napako, saj
Na nedavni prireditvi Chelsea Flower je Kate Middleton po mnenju strokovnjakov naredila napako, saj je zasenčila kralja Karla III.
PROFIMEDIA

Karel – velik ljubitelj narave

Mimogrede, Chelsea Flower je prireditev, ki je Karlu še posebej všeč, pravzaprav je tako kot Camilla velik vrtnarski navdušenec, zato si je želel zmagoslavno vstopiti, kot pravi kralj. Namesto tega je bila vsa pozornost usmerjena v Kate, ki je v svoji obleki v barvi fuksije in prelepih čevljih povzročila precej vznemirjenja, tudi zato, ker je postala glavna junakinja zapleta z drugimi obiskovalci. Nekdo jo je namreč prosil za avtogram, ona pa je morala prošnjo vljudno zavrniti, saj ji njena vloga tega ne dopušča. In mediji so napisali na stotine člankov o njeni navzočnosti na prireditvi … O Karlu in Camilli pa je bilo člankov in omemb precej manj in vsi so bili tudi precej skopi in brez nekega navdušenja.

Egocentričen kralj?

Če obstaja kaj, kar kralj globoko sovraži in razkriva pridih egocentričnosti, je, da ga kdo zasenči. Menda je Karel vedno želel biti v središču pozornosti, edina oseba, ki ji je brez pritožb prepustil oder, je bila njegova mati, kraljica Elizabeta. Vsi drugi pa so ga morali in morajo častiti, ker je najpomembnejša oseba v Združenem kraljestvu.

Kljub temu, da je Chelsea Flower pomembna prireditev za kralja, je vsa pozornost šla Kate, ki je pos
Kljub temu, da je Chelsea Flower pomembna prireditev za kralja, je vsa pozornost šla Kate, ki je postala glavna junakinja dogodka.
PROFIMEDIA

Jezen, užaljen? 

Čeprav si je zelo želel biti v središču pozornosti, so mu to velikokrat odrekli. Vse od zaroke z Diano se je moral vedno zadovoljiti s stransko vlogo. To je bilo nekaj, česar ni mogel prenašati, ko je bil poročen z Diano. Novinarje in fotografe je bolj kot on zanimala ona in on je v javnosti večkrat izrekal jedke šale o tem, da valižanska princesa velja za zanimivejšo od njega. S Camillo nikoli ni imel teh težav in morda jo tudi zato ljubi in jo je vedno ljubil bolj kot Diano, saj je njegova popolna druga polovica, ki mu vedno stoji ob strani, a je obenem vedno korak za njim.

Kate, torej ženska, ki je po več kot tridesetih letih prevzela naziv valižanske princese, je tako naredila enako usodno napako kot Diana: drznila si je zasenčiti kralja Karla, ko je postala najzanimivejša oseba za medije in obiskovalce.

Karel naj bi bil zelo jezen.
Karel in ljubezen do narave: Kralj Karel III je velik ljubitelj vrtnarjenja in narave, zato mu je prireditev Chelsea Flower še posebej pri srcu.
PROFIMEDIA

Je kriva Kate ali so to napako zakrivili drugi?

V Katiin zagovor je treba povedati, da je njen obisk cvetlične razstave v Chelseaju načrtovala Buckinghamska palača, zato ni mogoče reči, da je imela kak skrit motiv. Verjetno je šlo za pomanjkanje komunikacije med različnimi uslužbenci palače. V vsakem primeru pa je valižanska princesa dobila črno piko pri tastu. Ji bo uspelo to popraviti? 

Kraljica Camilla vedno stoji ob strani kralju Karlu, a je obenem vedno korak za njim, kar ustvarja h
Kraljica Camilla vedno stoji ob strani kralju Karlu, a je obenem vedno korak za njim, kar ustvarja harmonijo v njunem odnosu.
PROFIMEDIA