Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ALEJA je praznovanje tretjega rojstnega dne zaključila z velikim koncertom Nine Pušlar, Vladom Kreslinom in Nipketom pred več kot 5000 obiskovalci

Oglasno sporočilo, 29.05.2023 13:39:00

Skoraj tritedensko praznovanje za tretji rojstni dan ALEJE se je zaključilo velikim brezplačnim »open air« koncertom Nine Pušlar, Vlada Kreslina z Malimi bogovi ter Nipketom in njegovim bandom The Nipples. Izjemni slovenski glasbeni izvajalci so s svojimi nastopi poskrbeli za sproščeno in nepozabno vzdušje, ki je privabilo več kot 5000 obiskovalcev različnih generacij. »Našim obiskovalcem smo se želeli zahvaliti, ne samo z velikim brezplačnim koncertom, ampak tudi s pestrim tritedenskim rojstnodnevnim dogajanjem, ki je zajemalo številne otroške aktivacije, popuste naših partnerjev, različne koncerte in delavnice ter nagradno igro. Veseli smo velikega obiska vseh generacij,« je dejal direktor ALEJE Toni Pugelj.

Delite na:
ALEJA je praznovanje tretjega rojstnega dne zaključila z velikim koncertom Nine Pušlar, Vladom Kreslinom in Nipketom pred več kot 5000 obiskovalci
Direktor ALEJE Toni Pugelj, pevka Nina Pušlar in kantavtor Vlado Kreslin (Foto: Žiga Pele).

ALEJA.jpg
Pevka Nina Pušlar (Foto: Žiga Pele).

ALEJA1.jpg

ELAJA1.jpg
Raper Nipke na odru in s svojimi oboževalci na Meet & Greet (Foto: Žiga Pele).

A5.jpg

AREE.jpg
Velikega brezplačnega »open air« koncerta se je udeležilo več kot 5000 obiskovalcev, na Meet & Greet z Nino Pušlar pa se je vila dolga vrsta njenih oboževalcev (Foto: Janez Štrukelj in Žiga Pele).

AMJA.jpg

ALEJA6.jpg
Na praznovanju tretjega rojstnega dne se je zabavalo več kot 5000 obiskovalcev (Foto: Janez Štrukelj in Žiga Pele).

Toni Pugelj je še izpostavil, da je ALEJA edinstveno nakupovalno središče v Sloveniji, saj na enem mestu združuje veliko več kot le nakupovanje. »Maj je poleg rojstnodnevnega praznovanja za ALEJO tudi zmagovalni, saj je prejela 'oskarja' med evropskimi nakupovalnimi središči. To je prvo tako priznanje v Sloveniji, ki je bilo podeljeno s strani Evropskega združenja nakupovalnih središč – European Council of Shopping Places (ECSP). V svoji konkurenci je premagala nakupovalna središča iz Nemčije in Srbije ter zmagala kot najboljše evropsko nakupovalno središče v svoji kategoriji in s tem utrdila svoj status. Izjemno smo ponosni, da je žirija prepoznala naš trud,« veselja ni skrival Pugelj.

PUGELJ.jpg
Prevzem nagrade za najboljše nakupovalno središče s strani Cristopha Andexlingerja, Tonija Puglja in Marcusa Wilda (Foto: Heiko Mandl).

Sicer pa so tretji rojstni dan zaznamovali še z interaktivno glasbeno predstavo Repki z raperjem Trkajem, ki je občinstvo navdušila s svojim energičnim nastopom. Najmlajši obiskovalci so se mu pridružili tudi na odru ter v ritmu in plesu doživeli nepozaben del glasbenega dogajanja na odrih ALEJE.

PUGELJ1.jpg

PUGELJ2.jpg
Otroci so postali del izjemnega glasbenega doživetja z raperjem Trkajem (Foto: Žiga Intihar).

Obiskovalci so se zabavali tudi z LEJ-3 Fotoloopom, maskoto Happy z njegovimi prijatelji, karikaturistom Borisom in čarodejem Tonijem. S svojo igrivostjo, pozitivno energijo in simpatičnostjo so ustvarili zabavno vzdušje in prijetne spomine.

PUGELJ3.jpg

PUGELJ5.jpg

PUGELJ10.jpg

PUGELJ11.jpg
Obiskovalce so med drugim navdušili LEJ-3 Fotoloop, maskota Happy z njegovimi prijatelji, karikaturist Boris in čarodej Toni (Foto: Ana Levačič in Žiga Intihar).

V rojstnodnevni nagradni igri so podelili tudi nagrade, kot so električni skiro, ki ga je podaril Big Bang, vikend vožnjo z avtomobilom Volkswagen ID Buzz za celotno družino, ki jo je omogočil ID Hub ter darilne bone Desetak v višini 300 evrov. Ob praznovanju tretjega rojstnega dne je ALEJA za svoje obiskovalce pripravila številne privlačne popuste in ugodnosti trgovin in lokalov. 

Sledite tej povezavi do fotografij z originalno resolucijo.

Avtorji fotografij so Ana Levačič, Žiga Pele, Žiga Intihar in Janez Štrukelj.