Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Popotnik iz prihodnosti svari pred koncem sveta!

kš, 01.04.2023 13:45:07

»Nezemeljski napadalci se bližajo, Zemlja je nemočna pred njimi!«

Delite na:
Popotnik iz prihodnosti svari pred koncem sveta!
Nezemljani bodo prišli in nas ... uničili ... Dreamstime

Bleščeča apokaliptična drama: TikTokov »časovni popotnik« napoveduje bližajočo se invazijo zloveščih nezemeljskih sil, ki bodo ugrabile vsaj 8000 ljudi!

»Nezemeljski napadalci se bližajo, Zemlja je nemočna pred njimi!« TikTok, priljubljena aplikacija, že od svojih začetkov privablja samooklicane popotnike skozi čas, ti pa nas opozarjajo na srhljive dogodke prihodnosti, ki bodo zaznamovali našo usodo.

Eden od njih v najnovejšem šokantnem videoposnetku na TikToku razkriva, da bodo v zgolj enem mesecu na Zemlji pristali zlovešči Nezemljani in s seboj odpeljali kar 8000 nič hudega slutečih ljudi! Te skrb vzbujajoče trditve podpira tudi izjava nekoga drugega, ki prav tako trdi, da prihaja iz prihodnosti, in potrjuje napoved bližajoče se invazije.

Uporabnik, znan pod imenom @theradianttimetraveller, je pridobil več kot 350.000 sledilcev, saj razkriva srhljive dogodke, ki naj bi se zgodili v prihodnjih letih.

»Da, sem resnični časovni popotnik. Svet se bliža koncu,« je zapisal popotnik iz skrivnostnega leta 2714. »Prihaja strah vzbujajoča nezemeljska vrsta, ki bo zavladala Zemlji. Proti njim ne bomo imeli možnosti!«

NLP Švica livescience com.JPG
Neznani pojav na nebu nad Švico
Livescience.com

Drugi časovni popotnik pa je povedal, da ...

Poleg tega časovnega popotnika, ki napoveduje prihod Nezemljanov, ki si nas bodo povsem podredili in uničili, se je pojavil še en časovni popotnik, ki razkriva ključne dogodke prihodnjih nekaj let. Kot da ni dovolj, da je naš svet že obsojen na katastrofo, je na poti še ena globalna pandemija. V videoposnetku iz prejšnjega tedna, ki je zbral več kot 3000 všečkov, časovni popotnik razlaga, da se bo virus pojavil, ko se bodo zaradi globalnega segrevanja stalili polarni ledeniki.

Podal je celo podroben časovni načrt dogodkov – če ste že načrtovali prihodnost, morda razmislite še enkrat!

"OPOZORILO! Sem pravi časovni popotnik iz leta 2714. To so ključni dogodki, ki se bodo zgodili v prihodnjih desetih letih:

Res prihaja novi virus?
Res prihaja novi virus?
PX

2023: Teleskop Jamesa Webba odkrije nezemeljsko bitje. Opazijo vesoljsko entiteto, ki absorbira ogromne količine energije iz številnih zvezd. Sonce je naslednje na njihovem seznamu.

2024: Iz taljenih ledenih pokrovov se pojavi nevaren virus, ki povzroči novo globalno pandemijo. Več kot 350 milijonov ljudi se okuži z virusom, zaradi česar se ljudje bojijo stopiti v javne prostore.

2025: Prve kolonije prispejo na Mars in tam odkrijejo nekaj osupljivo neverjetnega. Astronavti v bližini pristajalnega območja najdejo človeške kosti, kar dokazuje, da so ljudje na Marsu nekoč že bivali.

2026: Zemljo zadene največji sončni izbruh v zgodovini in po vsem svetu povzroči izpad električne energije, ki traja kar šest tednov.

Zapomnite si, da so te napovedi še vedno le trditve samooklicanih časovnih popotnikov na TikToku. Znanstvena skupnost in uradne ustanove za zdaj ne potrjujejo teh navedb. Toda ali bomo priča nadaljnjim razkritjem in srhljivim zgodbam, ki bodo iz dneva v dan bolj napolnjevale našo domišljijo? Samo čas bo pokazal.

Sončni izbruhi bodo ohromili Zemljo
Sončni izbruhi bodo ohromili Zemljo
Nasa