Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Ceco prepričal Slovenec, ki se oblači v ženska oblačila

kš, 05.10.2022 11:10:02

Ne glede na to, da 16. sezona najbolj priljubljenega glasbenega tekmovanja za novačenje novih pevcev Zvezde Granda še ni bila predvajana na televiziji, je boj mentorjev za nove kandidate na snemanju upravičeno močnejši kot kdaj koli prej.

Delite na:
Ceco prepričal Slovenec, ki se oblači v ženska oblačila
Skupaj bosta gotovo prišla do super rezultatov Instagram

Med amaterske pevce, ki želijo postati zvezde v tej izjemni oddaji, se je uvrstil tudi predstavnik iz Slovenije. Lepotec po imenu Alino Juhart je star 29 let in prihaja iz Maribora, trenutno pa naj bi živel v Beogradu. 

Oblači se v ženska oblačila

Alino se večkrat oblači v ženska oblačila in je izjemno nežna in res lepa oseba. Njegova mentorica pa je postala ena in edina Ceca. Kar bi najbrž za mladega Slovenca lahko pomenilo res velik uspeh in edinstveno kariero.

Drugačnost in izjemna muzikalnost 

alino
Alino
Instragram

Vir blizu pevca, ki so ga intervjujali kolegi iz srbskega Kurirja pravi: »Alino je zelo nadarjena mlada oseba. Je izjemno muzikalen, čudovito vzgojen in kot celota šovbiznisa predstavlja nekaj, kar še ni bilo videno na odru Granda. Med petjem je navdušil vse člane žirije, tako da je zlahka in brez težav zbral glasove za napredovanje v naslednji krog tekmovanja. Ko je bila na vrsti izbira mentorice, Alino ni okleval, takoj je namreč izrazil željo, da bi to bila Svetlana Ceca Ražnatović. Ceca je na sodelovanje pristala, saj v Alinu vidi res velik potencial.« Bo torej prav Alino nova zvezda Granda?!

Ceca naj bi imela že nekaj idej

Ceca - aktivna tudi na televiziji
Ceca vidi v Alinu zelo velik potencial
Instragram

Ceca, ki zelo dobro pozna svet pop kulture je že v prvem nastopu 29-letnika videla ogromen potencial. Po nekaterih informacijah naj bi srbska pevka že začela načrtovati repertoar, ki ga bo Alino izvajal v naslednjih krogih.

alino
Alino v Beogradu
Instragram

Pred leti se je Alino predstavil tudi v slovenskem predtekmovanju za EMO – poglejte si, kako je zapel skladbo Valerie v oddaji Misija Evrovizija na Slovenija 1.