Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Najbolj seksi televizijske serije vseh časov

u.k., 30.09.2022 09:12:15

V televizijskem prostoru, ki je zasičen z goloto, te serije izstopajo po tem, da prikazujejo seks na zanimive (in eksplicitne) načine.

Delite na:
Najbolj seksi televizijske serije vseh časov
The L Word spremlja spolno življenje skupine žensk, ki živijo v Los Angelesu. Profimedia

V nekaterih od njih, na primer v seriji Mojstri seksa, je v ospredju človeška spolnost. V drugih je spolnost del čustvenih potovanj likov. V vsakem primeru je vroče.

Bridgerton (2020-danes)
Bistvo serije je želja po nekom, ki si ga ne bi smeli želeti, in je polno poželenja in spletk - vse to v Veliki Britaniji v obdobju regentstva. Še posebej slastna je spolna napetost med Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) in Simonom, vojvodo Hastingsa (Regé-Jean Page), ki se pravzaprav pretvarjata, da sta všeč drug drugemu. Sicer druga sezona ni toliko žgečkljiva kot prva, a upamo, da bodo to popravili v tretji.
Najbolj vroč trenutek: Prizor, v katerem Simon na skrivaj uči nedolžno Daphne, kako masturbirati, je vsekakor pri vrhu.

Bridgerton.jpg
Bridgerton je znan po vročih scenah. Še posebej prva sezona.
Profimedia

Valerija (2020-danes)
Valeria se dobesedno ukvarja s seksom - piše o njem, ga doživlja in se o njem pogovarja s svojo najboljšo prijateljico. Valeria (Diana Gómez) je pisateljica, ki se spopada s težavami in ima težak zakon. Toda Valeria končno najde svojo iskrico, ko začne raziskovati erotično literaturo - in morebitno afero s čednim arhitektom Victorjem (Maxi Iglesias).
Najbolj vroč trenutek: ko se Valerijina najboljša prijateljica Lola (Silma López) spusti v strastno razmerje z njenim poročenim fantom Sergiom (Aitor Luna).

VALERIA, Diana Gomez.jpg
Valeria (Diana Gómez) se dobesedno ukvarja s seksom.
Profimedia

Telesni stražar (2018)
Telesni stražar je v bistvu Netflixov odgovor na vprašanje: "Zakaj ne morem gledati serije o političnih intrigah, terorizmu in posttravmatski stresni bolezni, ki ima v središču tudi prepovedano vročo seksi romanco?" Richard Madden iz Igre prestolov igra Davida Budda, nekdanjega vojnega veterana, ki je zadolžen za varovanje kontroverzne britanske notranje ministrice Julije Montague (Keeley Hawes). Sovraži jo in jo tudi ljubi, in ali je kaj bolj seksi od tega?

Richard Madden Bodyguard.jpg
Večina žensk ne bi imela nič proti, če bi jih varoval Richard Madden.
Profimedia

Elite (od 2018 do danes)
Karakterji v seriji Elite seksajo resnično divje in eksplicitno - in v tem resno uživajo. To je oddaja, ki že v prvi epizodi vključuje razgaljanje zadnjice v garderobi. Čeprav bodo najbolj intenzivne romance v seriji Elite zagotovo ostale v ospredju, je to tudi drama za mlade odrasle, polna sladkih spogledovanj, zlasti po zaslugi vsem najljubšega para Omander.

Elite Ester Expósito.jpg
Karakterji v seriji Elite seksajo resnično divje in eksplicitno.
Profimedia

Škandal (2012-2018)

Ko se pojavi škandal, je ona tista, ki je pripravljena potegniti za nitke in poskrbeti, da škandal izgine. Toda Olivia v resnici omejuje škandal, ki bi, če bi prišel v javnost, povzročil katastrofo. Ima namreč afero s predsednikom Fitzgeraldom Grantom (Tony Goldwyn).
Najbolj vroč trenutek: Olivia bi morala bolje vedeti, da ne sme spati s predsednikom, vendar si ne more pomagati - seks je namreč tako dober. Čeprav je najbolj seksi prizor med vsemi morda fantazija, v kateri Olivia vključuje Fitza in Jakea.

Scandal.jpg
Olivia bi morala vedeti, da ne sme spati s predsednikom.
Profimedia

Dekleta (2012-2017)
Serija je seksi, ker vsebuje veliko, zelo veliko seksa. Fascinantno videti telesa v akciji na način, ki posnema nerodnost resničnih spolnih srečanj, v nasprotju z izdelanim seksom v večini televizijskih oddaj.
Najbolj vroč trenutek: Ko ima Hannah (Lena Dunham) sanjski dan z neznancem, Joshem (Patrick Wilson)

Girls Lena Dunham.jpg
Dekleta je serija, ki veliko govori o seksu na način, ki je domač.
Profimedia

Kože (2007-2013)
Ti najstniki v Bristolu v Angliji živijo spolno življenje, kakršnega ste si želeli, da bi ga imeli, ko ste bili v njihovih letih. Medtem ko si njihovi starši zatiskajo oči, srednješolci seksajo skoraj povsod: Pralnice, strehe, šolske klopi, zabave. Čeprav je Skins oddaja o hitrem življenju, govori tudi o globokih odnosih, ki se oblikujejo v srednji šoli, ko se tvoj pravi jaz šele začne prebujati. Ker Skins vsaki dve sezoni zamenja igralce in like, odnosi nikoli ne zastarajo.
Najbolj vroč trenutek: Kuhar (Jack O'Connell) odpre vrata ordinacije medicinske sestre in zagleda Effy (Kaya Scodelario), ki sedi na preiskovalni mizi. Začne se divja seks scena, na grozo pacienta, ki sedi na drugi strani zavese.

Kaya Scodelario Skins.jpg
Kaya Scodelario ima vročo sceno z Jackom O'Connelljem.
Profimedia

Seks v mestu (1998-2004)
Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) je kot kolumnistka za seks in zmenke dolžna imeti zanimivo ljubezensko življenje. In to ji tudi uspeva. O vsakem srečanju razmišlja s prijatelji.
Verjetno je Seks v mestu predstava o močnih prijateljskih vezeh med Carrie, Mirando (Cynthia Nixon), Samantho (Kim Cattrall) in Charlotte (Kristin Davis). Ker pa ženske večinoma razpravljajo o svojih spolnih podvigih in življenju na zmenkih, se večina zapleta nanaša na romantična srečanja.
Najbolj vroč trenutek: Ko Samantha izpolni svojo fantazijo o gasilcu - preden ga odpokličejo in Samantha pristane gola v gasilskem domu.

Sex and the City.jpg
Sex and the City: Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kim Cattrall in Kristin Davis.
Profimedia

Beseda L (2004-2009)
Ta serija, ki je bila hvaljena zaradi prikazovanja queer spolnosti, podobno kot Seks v mestu za New York spremlja spolno življenje skupine žensk, ki živijo v Los Angelesu.
Najbolj vroč trenutek: Med skoraj 100 seksualnimi prizori v seriji je nemogoče izbrati enega.

The L Word.jpg
The L Word spremlja spolno življenje skupine žensk, ki živijo v Los Angelesu.
Profimedia

Prava kri (2008-2014)
Sookie Stackhouse (Anna Paquin) je le očarljiva (in jasnovidna) natakarica v mestu Bon Temps v Louisiani, preden spozna Billa (Stephen Moyer), vampirja iz obdobja državljanske vojne, ki je končno prišel iz krste. Sookie je prva oseba v svojem mestu, ki doživi spolno prebujenje s pomočjo vampirja, vendar še zdaleč ni zadnja.
Najbolj vroč trenutek: V sanjah Sookie najde rešitev za svoj ljubezenski trikotnik in ima seks v troje z vampirjema Ericom (Alexander Skarsgard) in Billom.

True Blood.jpg
True Blood ima ogromno vročih scen.
Profimedia

Spartakus (2010-2013)
V tej seriji iz obdobja rimskega imperija se podobno kot v Igri prestolov prepletata kri in seks do te mere, da je nenavadno, da je to sploh dovoljeno na televiziji. Serijo je navdihnila legenda o traškem generalu Spartaku (Liam McIntyre), ki so ga prodali v suženjstvo in ga prisilili, da postane gladiator. Pri pripovedovanju zgodbe o njegovem revolucionarnem vzponu je v oddaji veliko golote.
Najbolj vroč trenutek: Spartak in Ilitija (Viva Bianca) v maskah in telesnih barvah postaneta bolj spolni kot človeški bitji.

Viva Bianca Spartacus.jpg
Viva Bianca poskrbi za vroče trenutke.
Profimedia

Igra prestolov (2011-2019)
V prvih sezonah te izjemno priljubljene srednjeveške fantazije se izmenjujejo prizori bitk in seksualno eksplicitni prizori. Čeprav je bilo obravnavanje seksa v Igri prestolov v preteklosti včasih problematično (glej: Sansina poročna noč), ni mogoče zanikati, da je seks neločljiv del te serije.
Najbolj vroč trenutek: Ko Sivi črv (Jacob Anderson) in Missandei (Nathalie Emmanuel) pred odhodom Sivega črva v vojno dosežeta vrhunec več sezon trajajoče spolne napetosti.

Game of Thrones.jpg
Game of Thrones ima ogromno golih scen.
Profimedia

Mojstri seksa (2013-2016)
Serija govori o rojstvu seksualnosti! Ali vsaj o začetku seksualne revolucije v petdesetih in šestdesetih letih prejšnjega stoletja. William Masters (Michael Sheen) in njegova pomočnica Virginia Johnson (Lizzie Caplan) dneve preživljata z izvajanjem seksualnih poskusov. Ti poskusi se zdijo povsem klinični v primerjavi z "raziskavami", ki jih Virginia in William izvajata med svojo afero.
Najbolj vroč trenutek: ko Virginia prevzame nadzor v spalnici in pomaga Williamu premagati njegovo spolno disfunkcijo.

Masters of Sex.jpg
Masters of Sex govori o rojstvu seksualnosti!
Profimedia

Oranžna je nova črna (2013-2019)
Pri tem se zapornice med prestajanjem kazni v državnem zaporu Litchfield domislijo, kako si krajšati čas. Poleg tega, da spremljajo kaj počnejo nasprotnice, se zapornice najpogosteje ukvarjajo s seksom.
Najbolj vroč trenutek: Od seksa v kapeli do seksa iz sovraštva: razmerje Piper (Taylor Schilling) in Alex (Laura Prepon), ki se vedno znova in znova razhaja, je najzanesljivejši vir vročih trenutkov.

Taylor SchillingOrange is the new Black.jpg
Orange is the new Black ima ogormno žgečkljivih momentov - predvsem za moške.
Profimedia

The Affair (2014-2019)
Noah Solloway (Dominic West), poročen oče štirih otrok, vstopi v restavracijo v Montauku in se zagleda v Alison Lockhart (Ruth Wilson), natakarico. Ostalo? No, vse ostalo je izjemno vroča, čustveno uničujoča katastrofa, ki jo pripovedujeta obe osebi, vpleteni v afero.
Najbolj vroč trenutek: Vidimo, kako se Alison in Noah spominjata svojega izjemno akrobatskega seksa v hotelu.

Ruth Wilson The Affair.jpg
Najbolj vroča scena je, ko Alison in Noah spominjata svojega izjemno akrobatskega seksa v hotelu.
Profimedia

Outlander (2014-danes)

Claire Randall (Caitriona Balfe) se po koncu druge svetovne vojne z možem (Tobias Menzies) ponovno združi na drugem medenem tednu na Škotskem. Na kratko, Claire se dotakne nekaj mističnih kamnov in pristane v 18. stoletju. Da bi preživela v novem, negostoljubnem podnebju, se Claire poroči z domačinom Jamiejem Fraserjem (Sam Heughan).
Najbolj vroč trenutek: Claire in Jamiejeva poročna noč.

Outlander.jpg
Najbolj vroč trenutek: Claireina in Jamiejeva poročna noč.
Profimedia