favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Jo je ozdravil sestrin duh?

kl, 26.09.2021 11:00:04

Mrtva sestra se je prikazala bolnici, nad katero so zdravniki dvignili roke. Po dveh tednih je njena bolezen izginila.

Delite na:
Jo je ozdravil sestrin duh?
Roxy in Candy Gaither Unsolvedmysteries/findagrave.com

Candy in Roxy Gaither sta bili najstarejši od šestih otrok, rojeni sta bili sredi 50-ih let prejšnjega stoletja v razmiku 18 mesecev. Februarja 1979 je bila Roxy žrtev prometne nesreče, zaradi katere je bila prepeljana v bolnišnico v kritičnem stanju in je kmalu padla v komo ter po dveh dneh umrla, stara 22 let. 

Noč preden je umrla, je bila pri njej tudi Candy, ki ji je, čeprav je bila Roxy v globoki komi, povedala, kako zelo jo ima rada. Sestri sta imeli namreč med seboj posebno vez iz otroštva, saj sta bili edini dekleti med šestimi otroki.

Nekaj leta kasneje so Candy ugotovili levkemijo, vendar se je bolezen kmalu vnesla in precej naslednjih let je bila Candy v t.i. remisiji, odsotnosti bolezni. Oktobra 1992 pa se je rak povrnil. Edino upanje zanjo je bila presaditev kostnega mozga. In ko so našli darovalca, je bilo najprej videti, da je presaditev uspela. Vendar pa je njeno telo kmalu začelo tujek zavračati, na koncu pa so ji odpovedala jetra in Candy in odpeljali so jo v bolnišnico, kjer pa so zdravniki nad njo že obupali in čakali, da bo umrla.

Neke noči pa se je Candy, ki je bila v komi, prikazala njena mrtva sestra kot duh. Povedala je Candy, da mora ostati na Zemlji, ker jo njena družina potrebuje, še posebej, ker bo kmalu postala babica. Kmalu nato se je Candy začelo stanje izboljševati, zbudila se je iz kome in po dveh tednih so jo odpustili iz bolnišnice, kajti bolezen se je ponovno povsem umaknila. Čez dve leti se je izpolnila tudi Roxyjina napoved, da bo postala babica.

Zdravniki so Candyjino ozdravitev pripisali redkemu slučaju. Candy pa verjame, da je Roxy bila tista, ki ji je dala moč, da je premagala bolezen in jo ozdravila.