Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Lovila je duhove in padla skozi strop.

kl, 03.08.2021 16:15:25

Paranormalna raziskava na razvpiti newyorški železniški postaji, kjer menda straši, se je za iskalko duhov slabo končala.

Delite na:
Lovila je duhove in padla skozi strop.
Buffalo Central Termninal je opuščena že od leta 1979 buffalocentralterminal.org
Neimenovana 35-letna ženska je bila del neuradne preiskave v opuščeni newyorški železniški postaji Buffalo Central Terminal. Zgrajena konec 20-ih let prejšnjega stoletja je mogočna stavba ena najbolj razvpitih ameriških stavb, o kateri gre glas, da se v njej potikajo duhovi. Postaja je sicer opuščena že od leta 1979 in je zdaj cilj mnogih posameznikov in skupin, ki se ukvarjajo z paranormalnimi preiskavami, večkrat pa so jo predstavili tudi v dokumentarnih in poligranih televizijskih oddajah, katerih tema je strašenje ali paranormalni pojavi.
Zaradi dotrajanosti pa je postaja tudi nevarna za obiskovalce, Tako je ženska, ki je v zgradbi skupaj s partnerjem iskala duhove padla skozi strop in pristala 6 metrov niže. Pri tem je utrpela več poškodb in prepeljali so jo v bolnišnico. Njen partner ni bil poškodovan.
V zgradbi sicer občasno še prirejajo kulturne dogodke in zabave, obiskovalci pa za obisk potrebujejo posebna dovoljenja lokalnih oblasti. Kot poročajo mediji, nesrečna ženska in njen partner teh dovoljenj ni imela, vendar proti njima ne bodo sprožili tožb.