krokar Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, ...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

1680173506-fgrsghes-45-1680173482221 Necenzurirano

Nova afera na UKC: to je podjetje, ki naj bi mu ...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

1704374490-mm2-0899-1704374452059 Njena.si

To je Goran Dragić naredil za slovenske otroke

doncic Ekipa24.si

Kaaaaaj?! Dončić se je držal za glavo in smejal...

Izognila se je hudi nesreči, ker je v avtomobilu zavohala to!

M.K., 27.07.2021 12:30:55

Kim je bila v 36. tednu nosečnosti, ko je od pokojnega očeta dobila signal, da se mora umakniti z avtoceste in se tako izognila hudi nesreči.

Delite na:
Izognila se je hudi nesreči, ker je v avtomobilu zavohala to!
Dobila je občutek, da mora izstopiti z avtoceste že pri naslednjem izvozu. TikTok (@SpookieKewpie)

Vsakomur, ki je izgubil ljubljeno osebo je v veliko uteho vedeti, da ni nikoli zares odšla. Mnogi ljudje namreč poročajo, da so po smrti bližnjih videli znamenja svojcev in prijateljev v obliki majhnih belih peres v težkih trenutkih ali sporočil v sanjah.

Bodoča mamica pa verjame, da je njen pokojni oče stopil v stik z njo ravno ob pravem času - ne le tako, da je rešil njeno življenje, temveč tudi življenje njenega nerojenega otroka.

Kim, TikTok (@SpookieKewpie), je bila v 36. tednu nosečnosti, ko je med snežnim metežem vozila po avtocesti.

"V 36. tednu nosečnosti sem se med snežno nevihto vozila domov po avtocesti," je razložila v posnetku, objavljenem na družbenem omrežju.

"Moj avto je nenadoma postal prepojen s presunljivim vonjem očetove kolonjske vodice, čeprav je umrl pred več kot desetimi leti."

Poleg pomirjujočega vonja po očetu je imela Kim tudi slutnjo, da ji poskuša sporočiti, naj z avtoceste zapelje že pri naslednjem izvozu.

"Čutila sem, da moram z avtoceste zapeljati dva izvoza prej, kot bi morala, da bi prišla domov," je nadaljevala. "Varno sem prišla domov in kasneje videla, da je bil tik pred mojim običajnim izvozom huda prometna nesreča, ki je vključevala več kot 15 vozil."

spookiekewpie
Tudi po smrti je oče skrbel zanjo.
TikTok (@SpookieKewpie)

Neverjetno. V nadaljevanju videoposnetka je Kim razložila, kako zelo se je njen oče trudil zanjo, ko je bil še živ, zato je vedela, da mu more zaupati, tudi ko je mrtev.

"Stara sem bila 17 let, ko sem spoznala, da je oče porabil ves denar, ki ga je imel, da bi nahranil mene in mojega brata, ko sva bila vsak drugi konec tedna pri njem doma (ločena starša). Preživljal se je s kozarcem arašidovega masla in dvema hlebcema kruha, ko naju ni bilo tam," je povedala.

"Vedno sem se spraševala, zakaj nikoli ni imel hrane v hiši, ko nas ni bilo tam, in vedno se je opletal pri odgovoru. To je počel 11 let, preden je umrl. Kot mati bi zdaj v trenutku storila enako. Toda nikoli se mu nisem mogel zahvaliti, da me je obvaroval pred tem, kako grozen je bil v resnici naš položaj."

Kakšen izjemen oče.