900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Obtičal je v 2027 in svari pred IZUMRTJEM ČLOVEŠTVA!

M.K., 27.07.2021 11:00:29

Uporabnik družbenega omrežja TikTok Javier (@unicosobrevivente) trdi, da se je nekako znašel v letu 2027 in da je edini človek tam, čeprav elektrika še deluje.

Delite na:
Obtičal je v 2027 in svari pred IZUMRTJEM ČLOVEŠTVA!
Tako kot Will Smith v filmu Jaz, Legenda, se je znašel sam na svetu. Promocijsko gradivo

Človek, ki nekoliko čudaško trdi, da je potoval v prihodnost, je opozoril, da je izumrtje človeštva oddaljeno le nekaj let. Pravi, da se je znašel v letu 2027 in da ni tam ni več ljudi, temveč le zapuščene stavbe in avtomobili. 

Na spletu deli videoposnetke že od 13. februarja, ko je prvič prikazal domnevno opustošeno Valencio v Španiji. 

Kljub odsotnosti ljudi se zdi, da elektrika in internet delujeta brezhibno, tako da lahko nadaljuje z nalaganjem videoposnetkov. "Pravkar sem se zbudil v bolnišnici in ne vem, kaj se je pravzaprav zgodilo. Danes je 13. februar 2027 in sam sem v mestu, " je v podpisu videoposnetka zapisal Javier. "Človeštvo je izumrlo," pravi v posnetku in dodaja: "V nakupovalnih središčih ni nikogar," preden posnetek pokaže prazno trgovino z oblačili. Vendar je videti, da so police polno založene.

Naslednji dan je Javier svoje sledilce prosil za pomoč. "Še naprej poskušam najti človeško življenje," je dejal. "Počasi izgubljam upanje. Danes sem dobil nekaj za jesti. Kako dolgo bo to trajalo? V komentarjih omenite, kdo bi mi lahko pomagal," je zapisal.

Na vprašanje uporabnikov, kako to, da so še vedno luči in dostop do interneta, je odgovoril, da ne ve, vendar "najverjetneje obstaja neka vrsta povezave med letoma 2021 in 2027".

Javier je še naprej redno delil posnetke svojega "življenja v prihodnosti" in pravi, da je ujet in da si obupno želi vrnitve v sedanjost.

Ljudje ga zdaj zalagajo s prošnjami, naj obišče določene kraje in jim tako dokaže, da je res sam. Tako se je odpravil v razne zgodovinske znamenitosti, živalski vrt, trgovine, zlatarne in podobno - in ja, vedno je sam, se sprehodi kamorkoli želi in noben ga ne more ustaviti