pomlad Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

hisa mojca pasek setinc mile-pl015 Reporter.si

Skrivnost elitne vile za pol milijona: kako sta si...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Goran Dragić, Greice Murphy Njena.si

Goran Dragić izbranko pripeljal v Slovenijo

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

Pozor, nazorno! Raper si je dal odreti kožo!

M.K., 26.07.2021 12:40:47

Raper, ki se je želel spremeniti v “demona”, si je za še bolj ekstremen in grozljiv videz dal odreti dele kože.

Delite na:
Pozor, nazorno! Raper si je dal odreti kožo!
Dal si je odreti kose kože. Pen News

Renato de Santa pravi, da številne ženske v brazilskem Sao Paulu njegova ekstremna modifikacija vzburja. Za najnovejši poseg, pri katerem so mu olupili dele kože na licih in naj bi mu pričaral tisti pravi “demonski nasmeh” na obraz, je plačal več tisoč evrov. 

De Santa ima pod kožo vsadke v obliki rogov, očesna zrkla pobarvana v črno in kot kača razcepljen jezik... poleg na stotine tetovaž. V stran glave ima vrezano tudi številko 666, zdaj pa si je dal vrezati še krvavi nasmešek. 41-letniku iz brazilskega São Paula so med ustnimi kotički in ušesi odluščili koščke mesa. Preobrazba, znana kot Glasgowski nasmeh, je bila ustvarjena na enak način kot prejšnja brazgotina 666 - z ostrim rezilom.

renato-de-santa
V stran glave si je dal izrezati "666".
Instagram @ desanta_official

Svoje navdušenje nad samopreobrazbo je začel leta 1996 in pravi, da mu nikakor ni žal. "Brazgotinjenje se opravi s skalpelom, koža pa se odstrani v želeni obliki," je povedal.

Postopek zdravljenja oziroma brazgotinjenja olupljene kože pa naj bi bil zelo boleč: “Zaradi vreznine 666 me je močno bolela glava, ko sem se šel tuširat in mi je nanjo padla topla voda.”

"Moja nova brazgotina je navdihnjena z japonsko legendo o Kučisake-onni - ženski z razrezanimi usti." V japonski folklori je Kučisake-onna zlobni duh, ki ima usta prerezana od ušesa do ušesa. Svoje žrtve menda sprašuje, ali menijo, da je lepa - če rečejo ne, jih ubije, če pa rečejo da, jih razreže, da so videti kot ona.

renato-de-santa
S skalpelom so mu olupili kožo in ustvarili "nasmešek do ušes"
Pen News

Renato pa ne cilja na to, da bi bil videti grozeč, prav nasprotno, saj pravi, da je za nekatere to celo seksi. “Nekatere ženske imajo fetiše na takšno telesno modifikacijo in so polne občudovanja,” je povedal, “obstajajo pa tudi take, ki čutijo velik odpor,” je še dodal.

renato-de-santa
Tako je videti zaceljena rana.
Instagram @ desanta_official

“Tudi v svetu tetovaž je še vedno veliko predsodkov in ljudje s komercialnimi ali modnimi tetovažami se včasih ustrašijo mojih modifikacij, a zame to ne predstavlja problema. Kako se ljudje odzovejo, je lahko odvisno tudi od starosti. Otrokom je ponavadi to zelo všeč in vidijo v meni superjunaka. Sprašujejo me, kako so bili izdelani vsadki in pobarvane moje oči. Starejši kažejo več odpora pri sprejemanju mojih sprememb, saj so iz drugega časa in navajeni drugih običajev.”

renato-de-santa
Renato ima tudi presekan jezik kot kača.
Instagram @ desanta_official

Skupno je za vse svoje telesne modifikacije porabil le okrog 10.000 evrov.