Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Poklicala je duhovnika, ko je na posnetku videla to…

M.K., 26.07.2021 11:00:09

Maxine Hughes iz Glasgowa je bila tako prestrašena, ko je na domači videonadzorni kameri zagledala "črno figuro", da je na pomoč poklicala lokalnega duhovnika.

Delite na:
Poklicala je duhovnika, ko je na posnetku videla to…
Opisali so ga kot konja s človeškimi nogami. Maxine Hughes

Dom bi moral biti zatočišče in prostor, kjer se vedno počutimo varne. Lahko si predstavljate, kako prestrašena je bila mamica, ki je na domači nadzorni kameri odkrila grozljivo “črno figuro duha”, ki se ni pojavila le enkrat, ampak večkrat.

Maxine Hughes je bila tako prestrašena, da je na pomoč poklicala lokalnega duhovnika. Na posnetku nadzorne kamere, ki ga je Maxinina sestra pozneje delila na Facebooku, je videti črno figuro, ki se premika po zaslonu od desne proti levi, nato pa izgine iz kadra v bližini njenega avtodoma, ki je parkiran na dovozu. Nekaj časa kasneje se pojavi ponovno, v isti smeri, nato pa spet izgine.

"Moj partner je bil ponoči buden in je to videl na kameri. Vse se je zgodilo v zadnjem tednu in pol. Tako čudno," je Maxine povedala za Daily Record.

duh, maxine-hughes
Varnostna kamera je večkrat ujela črnega duha.
Maxine Hughes

"Poklicala sem celo duhovnika, ki je blagoslovil hišo. Poslala sem posnetek sestri in jo vprašala, kaj je to, ker se bolj razume na takšne stvari."

Sin Maxininega partnerja, ki prav tako živi v njuni hiši, je bil zelo prestrašen, vendar ga je po obisku duhovnika pomirila, da naj ga "nič ne skrbi".

Debbie Meiklejohn, ki živi v isti ulici kot Maxine, je posnetek opazila na Facebooku in se prav tako prestrašila, saj je bila priča nečemu, kar je opisala kot "konja s človeškimi nogami".  

"Ta drugi videoposnetek je popolnoma prestrašil celotno ulico," je dejala. "Figura se pojavi in nato izgine na desni strani. Videti je kot trup konja s človeškimi nogami." Srhljivo!

duh, maxine-hughes
Najprej je "hodil", nato pa letel.
Maxine Hughes