krokar Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, ...

trump-with-sons Svet24.si

Trump nima dovolj denarja

1680173506-fgrsghes-45-1680173482221 Necenzurirano

Nova afera na UKC: to je podjetje, ki naj bi mu ...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

marko stanković Njena.si

Talent Marko kaznovan zaradi nasilnega videa

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

TUJA ZGODBA: Njena zadnjica je zavarovana za 27 milijonov dolarjev

kl, 21.06.2021 07:30:00

Oskarja verjetno nikoli ne bo dobila. Je pa najboljše plačana latino izvajalka v ZDA. Kot otrok je vedela, da bo slavna. Zdaj polni rumene strani z nekdanjim "skoraj možem".

Delite na:
TUJA ZGODBA: Njena zadnjica je zavarovana za 27 milijonov dolarjev
Jennifer Lopez instagram

Vročekrvna latino-lepotica, Jennifer Lopez, te dni spet polni rumene strani. Paparaci so jo ujeli med strastnim poljubljanjem s svojo nekdanjo ljubeznijo, hollywoodskim lepotcem, Benom Affleckom, s katerim sta se nekoč skoraj poročila. Svoje dni sta veljala za najlepši hollywoodski par in prijel se ju je nadimek "Bennifer", ker sta kar naprej tičala skupaj. Usoda je hotela drugače. Po dveh letih in zaroki sta se razšla. Ben se je zapil in potem (prvič) poročil z drugo Jennifer (Garner), ona pa se je poročila še tretjič. Ko sta se 164 cm visoka latinoameričanka in 192 cm visoki žrebec spoznala, je bila Jennifer namreč še poročena. Drugič.

jennifer-lopez, ben-affleck
Se bosta tokrat končno sprehodila do oltarja?
Profimedia

Nadebudna "kitara" in "Supernova"

Sicer pa pojdimo od začetka. J.Lo, kot je danes znana, se je rodila v newyorškem Bronxu kot Jennifer Lynn Lopez 24. julija 1969 (jap, čez slab mesec bo dopolnila 52 let), v družini iz Portorika. Njen oče je bil zavarovalniški zastopnik in računalničar, mama pa učiteljica. Jennifer ima eno starejšo in eno mlajšo sestro.

Njena mati je leta 2004 zadela jackpot v kazinoju v Atlantic Citiyu. Vsota? 2,4 milijona dolarjev.

Že v otroških letih je začela z učenjem petja in plesa in že zgodaj se je začela tudi navduševati nad tem, da bi postala pevka, plesalka ali igralka. V srednji šoli je bila tudi navdušena športnica, njena najljubša športa pa sta bila atletika in tenis.

Jennifer Lopez Profimedia.jpg
Zadnjico ima zavarovano za 27 milijonov dolarjev
Profimedia

V fitnesu, kamor je zahajala, je dobila vzdevek “kitara”, zaradi oblike njenega telesa. V soseščini, v kateri je stanovala, pa so jo klicali “Supernova”.

V zadnjem letniku srednje šole je dobila povabilo za sodelovanje v nekem nizkoproračunskem filmu. Udeležila se je avdicije in dobila vlogo. To je zapečatilo njeno karierno odločitev.

Kot osemnajstletna je tako odšla od doma z željo, da postane velika zvezda, pri čemer pa je starša nista podpirala in sta jo prepričevala, da “je to neumno” in da “tega latino-dekleta ne počnejo”.

Jennifer Lopez v filmu Selena profimedia-0538319931.jpg
Jennifer Lopez v filmu Selena
Profimedia

Prvi preboj na poti do slave je pomenila njena vloga v komediji In Living Color, v kateri je v 60-ih epizodah nastopala kot plesalka. Po dveh letih nastopanja je zapustila serijo in se priključila plesni ekipi Janet Jackson, vmes pa zaigrala še v nekaterih manjših vlogah.

Boljša pevka kot igralka

Navdih za kariero naj bi dobila v muzikalu West Side Story (1961), v katerem je zablestela prav tako portoriška igralka Rita Moreno.

Na prvo veliko stopnico na poti do svetovne slave je Jennifer stopila leta 1997, ko je dobila glavno vlogo v filmu "Selena", v katerem je upodobila umorjeno mehiško pevko Seleno Quintanillo Perez in za katero je bila nominirana za Zlati Globus.

Hkrati s filmsko je začela tudi z glasbeno kariero. Že s prvim singlom "If You Had My Love", leta 1999, se je povzpela na vrh Billboardove lestvice Vročih 100.

Od tu naprej je šla njena kariera samo še navzgor. Posnela je še nekaj filmov, ki so večinoma poželi odobravanje kritikov (“Celica/The Cell”, “Zapleši z mano/Shall we dance”), sama pa se je usmerila v oblikovanje svoje podobe v seks simbol.

Spremenila je tudi svoje umetniško ime v J.Lo. Posnela je kopico filmov, si z nekaterimi prislužila nekaj nominacij za pretežno "drugorazredne" nagrade, in plejado plošč, s katerimi je navdušila veliko bolj kot s filmsko prezenco.

jennifer lopez 4.jpg
Navdušila je tudi z nastopom na letošnjem Super Bowlu, med katerim se ji je pridružila celo njena 12-letna hčerka Emme Maribel.
Profimedia

Svojo zadnjico je zavarovala za 27 milijonov dolarjev.

Njena kariera je v prvi dekadi 21. stoletja počasi začela bledeti. Ponovno pa je opozorila nase letos, ko je na inavguraciji zdajšnjega ameriškega predsednika Joea Bidena vsa v belem zapela ameriško himno, kar je velika čast.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez na inavguraciji Joea Bidena.
Profimedia

Polnilka rumenih strani, ki zna zaslužiti

Z dogodivščinami v zasebnem življenju je J.Lo pridno polnila strani tabloidov.

Trikrat je bila poročena. Njen prvi mož je bil kubanski natakar Ojani Noa. Njun zakon je trajal manj kot leto dni, vendar je bil precej buren. Leta 2006 ga je tožila, da bi dosegla prepoved objave njegovih spominov na njun zakon, ker naj bi to kršilo določbe predporočne pogodbe.

Leto kasneje je sodišče izdalo odredbo, ki Noi prepoveduje “kritiziranje, črnjenje ali kakorkoli zaničljivo opisovanje Lopezove”. J.Lo je sodišče prisodilo več kot pol milijona dolarjev odškodnine in Noa je moral sodiščui predati vse materiale, povezane s knjigo.

profimedia-0612983725.jpg
Jennifer Lopez in P Diddy sta bila par od leta 1999 do 2001.
Profimedia

Po ločitvi se je J.Lo zbližala z raperjem Seanom Combsom, bolj znanim pod umetniškim imenom Puff Diddy. Decembra 1999 je par aretirala policija zaradi vpletenosti v streljanje v nekem klubu v New Yorku. J.Lo je bila oproščena obtožb, medtem ko je Combs bil obtožen in je moral na sodišče, kjer pa je bil oproščen.

J.Lo. velja za najbolje plačano in najvplivnejšo latino izvajalko v ZDA. Njeno premoženje ocenjujejo na več kot 2 milijardi dolarjev.

Kmalu zatem je Lopezova prekinila razmerje in začela novo s plesalcem Crisom Juddom. Poročila sta se septembra 2001, vendar tudi njun zakon ni dolgo trajal. Leto dni kasneje sta se razšla zaradi nepremostljivih razlik, medtem pa je J.Lo že spoznala svojega "nesojenega moža".

Njeno razmerje z igralcem Benom Affleckom je bilo najodmevnejše in par, ki je kmalu postal znan kot “Bennifer” so mediji razglasili za “superpar".. Leta 2002 sta se zaročila, leto kasneje pa sta dan pred načrtovano poroko slavje odpovedala, menda zaradi prevelikega vpletanja medijev. Leto kasneje sta se razšla.

Jennifer Lopez, Ben Affleck.jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck
Profimedia

Z Marcom Anthonyjem se je poročila “na skrivaj”. Okoli 170 gostov je dobilo povabili na “popoldanski party” in šele na mestu samem so ugotovili, da so dejansko prišli na poroko.

Ben se je zapil in se po dveh letih poročil z drugo Jennifer (Garner), ona pa je nedolgo zatem začela razmerje z dolgoletnim prijateljem, pevcem Marcom Anthonyjem in se z njim poročila leta 2004.

Štiri leta kasneje sta se jima rodila dvojčka, Maximillian in Emme, ki jima je dala ime po glavnih likih v Zmajevi zgodbi. Zakon z Marcom je zdržal do leta 2011, ko sta objavila, da se razhajata, leto kasneje pa tudi uradno ločila. Skrbništvo nad otrokoma je dobila J.Lo.

Profimedia Jennifer Lopez Marc Anthony.jpg
Jennifer Lopez in Marc Anthony
Profimedia

Svoja otroka, dvojčka Maxa in Emmo, je predstavila javnosti na naslovnici magazina People, za kar je revija menda plačala 6 milijonov dolarjev. Otroka sta bila takrat stara 4 mesece.

Sledil je nekdanji igralec bejzbola Alex Rodriguez. In čeprav sta svojo strast brez zadržkov razkazovala številnim paparacom in se celo zaročila, je bila ta zveza kratkega veka. In tako smo spet na začetku naše zgodbe. Ali se je strast z "nesojenim" vrnila? Je sploh kdaj izginila. To bo povedala prihodnost ... in paparaci ... ali pa Instagram.

jennifer lopez, alex rodriguez
Jennifer Lopez in Max Rodriguez tik preden sta se razšla.
Profimedia

ANGEL EYES (Angelske oči) - romantična drama

Jennifer Lopez, Jim Caviezel, Jeremy Sisto

AMC, PETEK, 25. junija ob 12:30

Skrivnostnega moškega privlači bojevita policistka. Zapleteta se v nenavadno razmerje, v katerem vse ni tako, kot se zdi.

Čikaška policistka Sharon Pogue med zasledovanjem osumljenca pade v zasedo morilcu. Skrivnostni neznanec Catch poseže v dogajanje, morilca razoroži in s tem Sharon reši življenje. Je to srečno naključje? Je spregovorila usoda? Se je pogumen državljan po naključju znašel ob pravem trenutku na pravem mestu? Že mogoče, toda Sharon in Catch sta se že enkrat srečala. Počasi odkrivata resnico drug o drugem in ker se zaljubita, sta se primorana s skrivnostmi iz lastne preteklosti tudi spopasti.