Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Časovni potnik iz leta 2582 svari

kl, 14.05.2021 16:30:39

Zemljanom se ni treba bati Nezemljanov, pač pa tega, kar nastaja v zameljskih globinah, trdi uporabnik TikToka, ki trdi, da je resnični časovni potnik.

Delite na:
Časovni potnik iz leta 2582 svari
Kdo ve, kaj vse skrivajo morske globine Pixabay

"Sem resnični časovni potnik," na začetku svojega videa, objavljenega na Tik Toku piše uporabnik tega družabnega omrežja. "Kar boste videli, je zvočni posnetek, ki ga bo leta 2023 NOAA (Ameriška uprava za oceane in atmosfero) razglasila za tajnega," dodaja.

"Ljudje so zaskrbljeni zaradi tega, kar se dogaja v globokem Vesolju, v resnici pa bi se morali bati tega, kar nastaja v globinah blizu Zemljinega jedra," piše v nadaljevanju videa, ki prikazuje potapljanje.

Neznanec z uporabniškim imenom Timetraveler2582 trdi, da bo čez slabi dve leti, natančneje 26. januarja 2023, NOAA začela raziskovati veliko luknjo v Arktičnem oceanu. "Raziskovalci bodo opremljeni s hidrofoni (podvodnimi mikrofoni), to kar bodo posneli, pa bo NOAA razglasila kot tajno, da s tem ne bi vznemirjala človeštva," trdi in predvaja zvočni posnetek.

Objavo in video si lahko ogledate pod člankom.

Znanstveniki bodo ugotovili, da zvok prihaja iz območja pod oceanskim dnom, kar pomeni možnost, da je Zemlja votla, napoveduje samozvani časovni potnik.

Ideja o votli Zemlji je sicer že stara, razmahnila pa se je posebej po objavi romana francoskega pisatelja Julesa Verna "Potovanje v središče Zemlje" leta 1870. V votlo Zemljo je verjel tudi nacistični voditelj Adolf Hitler in po koncu druge svetovne vojne so se pojavile teorije zarot, češ da je pobegnil v svet, ki obstaja v notranjosti našega planeta.

Tudi nekateri sledilci Timetravelerja2582 so v komentarjih zapisali, da mu verjamejo. "Hvala," je v odgovoru na enega napisal Timetraveler2582, "Kmalu bodo ljudje ponovno morali pretehtati možnost, da časovni potniki obstajamo."

Nekateri so v komentarjih bili bolj skeptični. Eden od komentatorjev je zapisal: "Ti nisi časovni potnik, ampak samo nekdo, ki želi zaslužiti na TikToku." Spet drugi so nanj naslavljali bolj "zemeljska" vprašanja o bližnji bodočnosti, recimo v katere delnice se splača vlagati.

Številni pa tudi ugibajo, kaj bi lahko bil skritvnostni zvok in ali se bo človeštvo v prihodnosti res spopadlalo z nevarnostjo Godzillam podobnih pošasti iz notranjosti našega planeta.

Obstaja pa tudi majčekna možnost, da je informacija, ki jo je s svetovnim občinstvom na spletu delil skrinostni časovni potnik v zvezi z neko prerokbo, ki pravi, da se bomo do leta 3.000 Zemljani preselelili pod morsko gladino.