profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Nika Zorjan Revija Stop

Nika Zorjan: To je himna za vse, ki si drznejo ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Numerolog želi rešiti svet pred korono s premetavanjem črk

kl, 12.05.2021 18:26:06

Medtem, ko se znanstveniki že skoraj dve leti mučijo z zaustavljanjem širitve koronavirusa, je indijski numerolog prepričan, da bo njegova metoda uspešna.

Delite na:
Numerolog želi rešiti svet pred korono s premetavanjem  črk
Plakat Annandda Raa, ki promovira svojo metodo za zaustavitev širjenja koronavirusa Twitter

SV Annandd Rao, stenograf in ljubiteljski numerolog iz Anathapurama v indijski zvezni državi Andrash Pradesh, je prepričan, da lahko napačnen zapis besed "covid-19" in "corona" ozdravi ne le njegovo mesto, ampak ves svet.

Po njegovih razlagah številčna vrednost črk v obeh besedah predstavlja "nevarno število" in to je svet spravilo na kolena. Vendar, če bi lahko to število spremenili tako, da bi dodali ali odvzeli kakšno črko iz besed, bo vse bolje.

"Na ta način, bi ustvarili auro, ki bo popolnoma uničila virus," je Annandd povedal za časnik "Times of India". Tako je po njegovih besedah že dovolj da vsepovsod namesto "Covid-19" začnejo pisati "Covviyd-19".

"Če spremenite napis v CARONAA in COVVIYD-19 in napis s temi besedami nalepite na vrata ali jih postavite na javna mesta, bo CARONAA izginila ne le iz Anathapurama, pač pa tudi iz sveta," piše na njegovem oglasu. "To bo zagotovila božja moč, ki jo ima numerologija," še dodaja.

Njegov predlog sicer ni požel velikanskega navdušenja, pač pa precej dvignjenih obrvi in širokih nasmehov. Nekateri so predlagali, da bi se na ta način morda lahko znebili korumpiranih politikov.

Mogoče pa bo uspelo. Vsekakor pa je njegova metoda manj nevarna, kot je bila tista, ko so predlagali pitje belila za zaščito pred virusom.