Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Aleksander Čeferin - NE izmika se odgovornosti!

Andreja Novak, 11.05.2021 20:53:48

Astroportret za Aleksandra Čeferina je naredila Andreja Novak

Delite na:
Aleksander Čeferin - NE izmika se odgovornosti!
aleksander Čeferin profimedia

Aleksander Čeferin je po horoskopu tehtnica, kar se nikakor ne bi ugotovilo na prvi pogled, saj deluje odločno, ognjeno in se ne izmika odgovornosti ali javnosti. Razlog za to je v njegovem južnem karmičnem vozlu, ki ga ima poleg Sonca v znamenju tehtnice, kar kaže na to, da Aleksander precej dobro razume odnose in da mu je pomembno, da je za vse poskrbljeno.

Preveč je zaupal

Zelo dobro ima razvito intuicijo, saj je njegov Merkur že v znamenju škorpijona in povezan še z Neptunom, kar mu je v preteklosti povzročalo težave, da je preveč zaupal in računal na podporo ter potegnil kratko. Zato se je z leti naučil priti stvarem in ljudem do dna, saj mu je pomembno, da razume vse, kar se dogaja okoli njega, da je potem miren in suveren v odločitvah.

aleksander-ceferin_m24.JPG
Aleksander Čeferin
m24.si

Strastno delovanje

Njegove zvezde ga aktivirajo bolj v strastno delovanje kot v čustvovanje. Zato se ne more upreti delovanju in hitro odreagira na vse, kar je treba urediti in se dogovoriti. V ognjenih znamenjih ima namreč kar precej pomembnih in vplivnih planetov. Mars v strelcu ga je dinamično povezal s tujino, kjer aktivno in po »moško« vzpostavlja in ohranja odnose. V ognjevitem in ponosnem levu ima Jupitra, kar še okrepi njegov ugled, pa tudi optimizem vedno, ko dobi podporo javnosti ali tujine. Takrat postane še bolj aktiven in velikopotezen.

Urejen videz in sistematično delovanje

aleksander ceferin.jpg
Aleksander Čeferin
Profimedia

Z Jupitrom je povezana Venera v znamenju device, ki ga podpira v urejenem videzu in sistematičnem delovanju v službi, pa tudi pri zdravju. Tako je pozoren na vse malenkosti, ki jih drugi spregledajo. Da ima poslanstvo, povezano s smislom za širši svet, kažeta Pluton in Uran v znamenju device, ki se ne vdata zlahka in se ne bojita nikogar in ničesar. Zaradi teh povezav stoji za svojimi idejami in jih ima tudi moč uresničiti. To torej kaže na njegovo željo in potrebo, da stvari dela za dobro vseh in pri tem je dobro, da je zelo pozoren, saj lahko neprave odločitve rušijo njegovo zdravje in dobro počutje.

Iskreno in čisto

Občutljivost je nakazana tudi v njegovem Kironu v znamenju rib, ki kaže na to, da mora Aleksander slediti svojemu notranjemu glasu oz. smislu za to življenje, saj Kiron kot karmična rana v ribah kaže na izjemno pomembnost, da stvari za splošno dobro izpelje iskreno in čisto. To mu potem ohranja podporo življenja.

Sistematična ognjevitost

čeferin
Po rušilnem potresu je obiskal Petrinjo
Ekipa

Podpora duše je usmerjena tudi na njegov osebni vpliv navzven, zato največ naredi on sam osebno. Njegov severni lunin vozel v znamenju ovna kaže na njegovo potrebo, da premakne stvari in jih tudi uresniči, pri čemer ga podpira Lilith – uporniška črna luna, ki v znamenju bika želi rezultate, prej ne odneha. Njegovo sistematično ognjevitost in sočasno red v tem podpira Saturn v znamenju ovna, ki mu podpira način praktičnih vrednot in delovanja, pa tudi podporo sistemov, ki se zavedajo, da potrebujejo spremembe.

Rad ohranja svojo svobodo

Z javnostjo ni posebej obremenjen, saj ga njegova Luna v znamenju vodnarja podpira v sproščeni in altruistični komunikaciji in zna tako prisluhniti kot izraziti svoje mnenje. Bolj so mu zaradi Lune seveda naklonjene ženske, ki jim je tudi on naklonjen, vendar rad ohranja svojo svobodo in nečustvene odločitve. Do aprila 2023 ima tudi progresirano Luno v znamenju vodnarja, kar kaže na njegov preporod v osvobajanju, altruizmu in postavljanju novih smernic.

Aleksander Ceferin.jpg
Astroportret Aleksander Čeferin
an

Dobri dnevi: 12.5.2021, 16.5.2021, 14.7. - 17.7.2021, 7.8.2021, 12.8.2021, 3.9. – 10.9.2021, 24.9.2021 – 2.10.2021, 10. – 11.10.2021, 4. - 17.11.2021, 6. – 14.12.2021, 23. – 30.12.2021.

Slabi dnevi: 11.5.2021, 27.5.2021, 25.7.2021, 11.8.2021, 26.9.2021, 31.10.2021