stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

FOTO: Marsovske brazgotine na dekletu najbogatejšega Zemljana

M.K., 13.04.2021 14:00:22

Delila je toples video, kjer ponosno pokaže svojo novo tetovažo, ustvarjeno z belim črnilom, ki naj bi ponazarjala “prekrasne nezemeljske brazgotine”.

Delite na:
FOTO: Marsovske brazgotine na dekletu najbogatejšega Zemljana
Grimes je ponosno pokazala svojo novo tetovažo. Profimedia, instagram

Pevka Grimes, dekle Elona Muska in mati njegovega sina z “zanimivim” imenom X Æ A-12 (X Ash A Twelve), je na družbenih omrežjih razkrila najnovejšo umetnino, ki krasi njeno telo. Gre za tetovažo z motivom “3D geometrije”, ki jo je računalnik ustvaril po prav posebnem matematičnem postopku - kaj drugega bi pričakovali od navdušenke nad tehnologijo in potovanj v vesolje. 

33-letna glasbenica s pravim imenom Claire Elise Boucher je na družbenem omrežju pohvalila tudi umetnike, ki so tetovažo izdelali in razložila vse tehnike, ki so jih uporabili. 

Njen partner Elon Musk je nekaj časa nazaj razkril ambiciozen načrt, da si želi ljudi spraviti na Mars do leta 2026 in pri tem prehiteti NASO. Grimes je o tem navdušena in je večkrat izjavila, da si želi biti ena prvih, ki bodo odšli na Mars in tam ustvarili trajno kolonijo. 

Za razliko od bolj tradicionalnih črnih in barvnih tetovaž, bele ne vsebujejo ničesar drugega kot eno samo belo črnilo. Tako veljajo za bolj subtilno umetniško obliko od običajnih tetovaž in je zelo pomembno, da se jih loti le izkušen tetovator. Čeprav belo črnilo prej zbledi, takšne tetovaže pogosto povzročijo videz trajnih izboklin, saj debela plast črnila pod kožo povzroči brazgotine.