klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

Junija bo ves svet izvedel RESNICO!

KŠ, 10.04.2021 17:00:35

Vse, kar smo doslej lahko videli, je le vrh ledene gore, pravi ameriški senator.

Delite na:
Junija bo ves svet izvedel RESNICO!
Bodo Nezemljani končno pokazali svoj pravi obraz?! pr

»NLP-ji so realnost in 1. junija bo ves svet izvedel resnico,« je za oddajo Fox News pred kratkim izjavil John Ratcliffe, nekdanji direktor ameriške obveščevalne službe. Ratcliffe je namreč povedal, da so ameriški sateliti in tudi ameriški piloti zabeležili veliko več neznanih letečih predmetov, kot je bilo to kadarkoli sploh objavljeno.

John Ratcliffe
John Ratcliffe
Profimedia

Med dolgim intervjujem je Ratcliffe dejal: »Tega, kar so zabeležili naši sateliti, in tega, kar so dejansko na svoje oči videli naši piloti, se ne da pojasniti. Ta tehnologija je za nas popolna neznanka. Predmeti, ki smo jih videli in ki jih dejansko imamo zabeležene, so potovali z neverjetno hitrostjo in tako, kot nobeno od naših zračnih plovil ne more.«

Nekdanji predsednik ZDA Donald Trump je konec decembra podpisal dokument, s katerim je ameriškim obveščevalnim službam ukazal, da naj čez šest mesecev razkrijejo dokumente o neznanih letečih predmetih!

Junija bo poročilo javno 

Ratcliffe je med intervjujem povedal, da bo poročilo o vseh teh neznanih letečih predmetih objavljeno v celoti in to javno. To razkritje naj bi že med predsedovanjem podpisal Donald Trump, ki naj bi želel, da ves svet spozna resnico.

profimedia-0579499381.jpg
Trump je podpisal pomemben dokument.
Profimedia

So to Nezemljani, Kitajci ali Rusi? 

Seveda je Ratcliffe precej previden glede izjav, čigavi naj bi bili ti neznani leteči predmeti in kdo bi jih lahko upravljal. »Vedno smo iskali verodostojno razlago tem pojavom. Seveda smo se pri tem tudi vprašali, ali imajo morda naši nasprotniki veliko naprednejše tehnologije od naših, a res obstajajo primeri, pri katerih ne najdemo nikakršne razumne razlage.«

nlp
NLP
Profimedia

Vrh ledene gore? 

V javnost so sicer že prišli nekateri videoposnetki iz ameriških letal, opremljenih z infrardečimi sistemi za ciljanje. Ti prikazujejo različne črne oblike, ki so videti, kot da bi lebdele, in potem kar naenkrat pospešijo, zamenjajo smer in izginejo. Nekdanji senator Harry Reid, ki je v vladne preiskave o NLP vložil 22 milijonov dolarjev, je v tvitu zapisal, da je Pentagonova objava videoposnetkov samo vrh ledene gore in da je v tajnih dokumentih še veliko več posnetkov oziroma dokazov.

NLP, Nezemljani, Mednarodna vesoljska postaja.jpg
Je satelit 'ujel' NLP?!
youtube

Ne samo v ZDA

Ratcliffe je med intervjujem dejal, da se poročila o NLP-jih kopičijo. V zadnjih mesecih naj bi vse več ljudi na nebu opažalo nenavadne pojave in to z vseh celin sveta. A prav Američani naj bi se odločili, da bodo celemu planetu razkrili resnico ... pa jo bodo res? Počakajmo do 1. junija!