ineza sotler 2 Dobra karma

V svoji bitki z rakom znana Slovenka vidi pekel in...

Elvin Husić Svet24.si

Elvin se je v petek odpeljal od doma v Cerknici, ...

rok snezic mediaspeed Reporter.si

Postopek zoper Janševega svetovalca Roka ...

milan krek Svet24.si

Krek o "bistveno nižjih številkah" in možnosti ...

20200525-01006354 Necenzurirano

Lahko Slovenija preživi še leto in pol Janše?

simon-vadnjal Odkrito.si

Kam smo zašli, se sprašuje Simon Vadnjal?

j tanja zagar miki sarac 5 Njena.si

Tanja Žagar o govoricah in komentarjih

17. januar - usodne spremembe za Janeza Janšo?!

Andreja Novak - angelca.si, 09.01.2021 10:55:10

Astroportret - Janez Janša - 17. september 1958

Delite na:
17. januar - usodne spremembe za Janeza Janšo?!
Janez Janša astroportret PR

Kakšna sta njegovo notranje stanje in podpora za dober začetek v 2021?


Janez Janša je kot devica po horoskopu navidezno hladen, preračunljiv, zemeljski in praktičen, a je kot strelec v ascendentu ognjevit, tudi nepremišljen in se odziva na vsa dogajanja, še najbolj takrat, ko se počuti ranljivega in napadenega.

V tem obdobju ima glede na svoje progresirane planete, ki kažejo na notranje stanje in možnosti za osebno rast in razvoj, precej obremenilno stanje. Njegova osebnost, njegovo progresirano Sonce je namreč v škorpijonu, kar pomeni, da zaznava svoje najgloblje strahove in frustracije, ki prihajajo na plan. Ker ima progresirano Luno v znamenju rib, je še bolj občutljiv in obremenjen s tem, kako ga drugi vidijo, in z občutkom varnosti, ki mu ga dajejo vsi, ki ga potrdijo in spremljajo.

Ker je tudi njegova progresirana Venera v znamenju škorpijona, se bolj razume z ženskami oz. čuti, da jih lažje vodi skozi svoje podzavestne energije, saj se odzivajo na njegove namige in želje.


Tudi njegov progresirani Jupiter je v znamenju škorpijona, zato ga maščevalnost, ki je za škorpijone značilna, nekako ohranja pri optimizmu do vsega dogajanja. Pod škorpijonovim okriljem sta še njegov vrh karte in tudi progresirani Neptun, kar kaže, da mu domišljija lahko dela precej razdiralno in da lahko sam sebe spodbuja v negativna občutja.

Janez Jansa.jpg
Janez Janša astroportret
Andreja Novak

Kaj se bo pripetilo 17. januarja?! 

Natalna karta kaže, da se bodo 17. januarja 2021 zgodile močne spremembe na vrhu, saj  Uran in Jupiter prideta skupaj na njegov najvišji del natalne karte, kar pomeni spremembo usode na veliko!

Kaj še lahko pričakuje v prihodnjih tednih, kateri dnevi bodo zanj in posledično tudi za nas zelo pomembni,  pa preberite v ponedeljkovi številki revije Nova. Za nas v zvezde gleda Andreja Novak, Angelca.si!