stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Kolodvorska ulica bo bogatejša za nepremičninski biser, ki Ljubljano postavlja ob bok svetovnim prestolnicam

Oglasno sporočilo, 23.09.2020 13:32:30

Delite na:
Kolodvorska ulica bo bogatejša za nepremičninski biser, ki Ljubljano postavlja ob bok svetovnim prestolnicam
Kolodvorska ulica bo bogatejša za nepremičninski biser.

Gre za Neuhaus Kolodvorska, novo ikono bivanja, ki bo svoja vrata odprla prihodnjo jesen. Nepremičninska novost na slovenskem trgu bo kot prva ponujala hibrid med stanovanjskim in hotelskim objektom. Vse to v osrčju prestolnice, v neposredni bližini pomembnih poslovnih stavb, kulturnih središč, sprehajališč in slikovitih ulic. Oblikovni presežki in različne storitve bodo kot nadgradnja običajnih stanovanjskih objektov lastnikom nudili boljšo kakovost bivanja, objekt pa bo tako Ljubljano postavil ob bok tujim prestolnicam, kjer tovrstne zgradbe osrednjim ulicam prispevajo enega od esencialnih nabojev.

Neuhaus Kolodvorska bodo odlikovali inovativna programska zasnova, vrhunski materiali, izbrani interier ter dih jemajoč razgled na ljubljanski grad in okolico. Podjetje Neuhaus nepremičnine, ki je zasnovalo ta projekt, želi kupcem stanovanj omogočiti vznemirljiv življenjski slog. Hkrati si prizadeva, da bi Kolodvorska aleja, ki naj bi po sedanjem občinskem prostorskem načrtu, s prostorsko in programsko preureditvijo nasledila oziroma nadgradila Kolodvorsko ulico, postala eno od stičišč raznolikega in bogatega dogajanja. »Idejo za zasnovo objekta  smo dobili na poslovnih poteh v tujini, kjer je tak koncept že dobro poznan. Menim, da bo objekt s svojo inovativno programsko zasnovo pozitiven impulz k razvoju Kolodvorske ulice in dobrodošla novost tako na hotelskem kot nepremičninskem trgu,« pojasnjuje Peter Cesar, eden od investitorjev iz podjetja Neuhaus nepremičnine.

V tej novi ikoni bivanja nič ne bo prepuščeno naključju. Posebnost objekta bo tako sodobna steklena fasada, ki bo v stanovanja spustila veliko naravne svetlobe. Najvišjo etažo bo krasila zazelenjena terasa, ki bo obdajala skupni zunanji bazen. Za impresivno zunanjost pa ne bo zaostajala niti notranjost. Stanovanja se bodo ponašala z vrhunskimi materiali in precizno izvedbo. Za večje udobje, varnost in varčevanje z energijo bodo poskrbele pametne inštalacije, s  katerimi bodo lastniki lahko nadzorovali in upravljali stanovanje. Stanovanja bodo enotno opremljena z izbrano notranjo opremo priznanih italijanskih blagovnih znamk.  

23.9._2.jpg
Kolodvorska ulica bo bogatejša za nepremičninski biser.

Stanovalcem in gostom bodo na voljo različne storitve, ki bodo pomagale kar najbolje izkoristiti potencial vrhunske lokacije v centru Ljubljane. Med drugim bodo pri roki tako imeli recepcijo, kavarno, co-working prostor in fitnes. Paketi storitev se delijo na osnovnega in profesionalnega, ki ponuja še storitev kratkoročnega oddajanja v najem. »Nakup stanovanja omogoča nadpovprečen donos na naložbo. Vsi lastniki stanovanj bodo imeli namreč možnost oddaje stanovanj v kratkoročni najem prek našega podjetja, ki bo nudilo celotno upravljanje in trženje. Vsi stanovalci (tako lastniki kot gosti) bodo imeli možnost uporabe dodatnih storitev kot so čiščenje, pranje, rezervacija vstopnic, organizacija gostinskih storitev, organizacija prevozov in podobno,« dodaja Iztok Lampič, investitor iz podjetja Neuhaus nepremičnine.

10-nadstropna zgradba, ki bo v spodnjem delu nudila 27 hotelskih apartmajev, v zgornjem pa 28 stanovanj, zagotavlja odličen donos na naložbo. Prvi gosti in lastniki stanovanj bodo prag predvidoma lahko prestopili jeseni 2021.