IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Cimetov čaj, dišeči piškoti in vse, kar sledi

Oglasno sporočilo, 18.12.2023 08:50:18

Ko zunaj nastopi mraz in se dnevi skrajšajo, ni nič boljšega kot zaviti se v toplo odejo, zavzeti udoben položaj na kavču in se ob zalogi dišečega čaja potopiti v svet, ki ga ponuja dobra knjiga.

Delite na:
Cimetov čaj, dišeči piškoti in vse, kar sledi

Ta že od nekdaj velja za eno najboljših daril, v času prednovoletnih praznikov pa to drži še posebej. Knjiga je namreč veliko več kot le zvezan kup papirja – predstavlja vrata v nove svetove, izkušnje in ideje. Je učitelj, prijatelj in zaveznik. S knjigo si razširimo obzorja, pobegnemo od vsakdanjih skrbi in se sprostimo.

Branje je tudi odličen način preživljanja prazničnih dni. V času, ko smo pogosto zaposleni z načrtovanjem praznovanj, nakupovanjem daril in pripravo prazničnih dobrot, nam branje ponuja dragoceno izkušnjo miru in tišine. Lahko se zleknemo v svoj najljubši kotiček, odpremo knjigo in se za nekaj časa izgubimo v njenih zgodbah.

Ne glede na to, ali izbiramo za ljubitelja kriminalk, zgodovinskih romanov, znanstvene fantastike ali poezije – nič ni lepšega kot uzreti iskrico veselja v očeh nekoga, ko odvije darilo in zagleda knjigo, ki jo že dolgo želi prebrati.

shutterstock_1848547474 (00000003).jpg

Knjiga je pravzaprav precej bolj družabne narave, kot bi utegnili pomisliti. Branje zabavnih zgodbic na glas med razigrano druščino, deljenje najljubših odlomkov na družbenih omrežjih ali preprosto pogovor o knjigi, ki smo jo prebrali – tako lahko knjiga poveže ljudi.

Če razmišljate, kaj podariti svojim najdražjim za praznike, torej nikar ne pozabite na knjige, ki jih lahko najdete in naročite v spletni trgovini EKDIS. Tam najdete tudi tematske albume Harry Potter, Barbie in Fifa, ki so odlično darilo za mlajše in mlajše po srcu. Z njimi ne boste podarili le zajetnega odmerka zabave ter sprostitve, ampak tudi trajen spomin na posebno priložnost.