IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Alya 2 Njena.si

Alya: 'Vsi pravijo Alya kdaj bo otroček'

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Presenetite z darilom, ki osupne vsakega obdarovanca!

Oglasno sporočilo, 15.12.2023 14:38:52

December je tu in z njim čas druženja ter obdarovanja nam najljubših oseb. Ste že izbrali vsa darila za partnerja, otroke, starše in prijatelje? Kaj pa za sodelavce? Če ne, potem ste lahko brez skrbi, saj smo za vas pripravili idejo za praznično darilo, ki bo obdarovanca zagotovo navdušilo.

Delite na:
Presenetite z darilom, ki osupne vsakega obdarovanca!

Če bi radi podarili nekaj uporabnega, kakovostnega, izdelanega v Sloveniji, udobnega in s tem darilom obdarovancu podarili več zdravja, potem podarite izbrani stol SpinaliS. Na tem mestu še omenimo, da je SpinaliS stol lahko odlično darilo tudi za sodelavce, da bo vaša ekipa v novem letu še bolj produktivna in zdrava.

Zakaj je SpinaliS stol prava izbira za darilo?

Za vas smo pripravili šest razlogov, zakaj boste s SpinaliS stolom zagotovo izbrali pravo darilo za obdarovance, če ti večino delovnega časa presedijo v pisarni, ali za otroka, ki vsako popoldne piše domačo nalogo in se uči v svojem učnem kotičku. V obeh primerih je zelo pomembno, da skrbimo za zdravje in pravilno držo telesa med sedenjem. Zato zdaj konkretno poglejmo, zakaj izbrati SpinaliS stol za letošnje obdarovanje.

  • Omogoča dva načina sedenja – aktivno in sproščeno. V obeh primerih podpira pravilno držo telesa. Med samim delom lahko spremenimo način sedenja tako, da spremenimo položaj na sedišču in smo brez skrbi, saj tako v aktivnem kot pasivnem položaju stol še vedno podpira pravilno držo telesa. Aktivno sedenje posnema sedenje na terapevtski žogi, ki jo strokovnjaki priporočajo kot najboljši pripomoček za sedenje.

    primerjava.png

  • Ohranja zdravje hrbtenice – vsi vemo, da so redna športna aktivnost, sprostitev in zmeren življenjski slog zelo pomembni za ohranjanje zdravja. Zato temu dodajmo še sedenje na stolu SpinaliS, ki pomaga pri ohranjanju zdravja naše hrbtenice.
  • Uporaben na delovnem mestu in v domači pisarni – SpinaliS stol je pogost spremljevalec pri delu v pisarnah in ordinacijah. Prav tako je prava izbira za vse, ki opravljajo delo od doma, ali pa za otroke, ko sedijo ob pisalni mizi in pišejo domače naloge.
  • Medicinski pripomoček – stoli SpinaliS so bili s strani Javne agencije RS za zdravila in medicinske pripomočke registrirani kot medicinski pripomočekKot smo že omenili, so številni klinični preizkusi s terapevtsko žogo potrdili, da je aktivno sedenje najbolj zdrav način sedenja. Prav aktivno sedenje pa je osnovna ideja stolov SpinaliS, ki s hkratnim gibanjem hrbtenice in medenice aktivirajo mišice, s tem pa preprečujejo napačne gibe, ki so najpogostejši vzrok različnih deformacij in bolečin v hrbtenici.
  • Plod slovenskega znanja in razvoja – stoli SpinaliS so izviren inovativen patent. Celotna proizvodnja poteka v Sloveniji.
  • Dolga življenjska doba in triletna garancija – za vsak izbran stol SpinaliS nudimo triletno garancijo na kovinske dele stola (ogrodje, podnožje, mehanizem za nastavljanje višine). Življenjska doba je deklarirana na 7 let.

    2020 foto xmass13.jpg

Kako izbrati primeren stol SpinaliS za darilo?

Preprosto. Tako kot bi stol izbirali zase, torej glede na konstitucijo in preference obdarovanca. Ker smo si ljudje različni, smo pri SpinaliSu razvili širok nabor stolov za vsak tip telesa. Zato lahko izbirate med stoli z višjim naslonjalom za tiste nekoliko višje, dodatno oblazinjenimi stoli za tiste, ki si želijo več udobja, po potrebi lahko prilagodimo tudi višino izbranega stola ali tip kolesc. Druga pomembna stvar pri izbiri stola je njegova namembnost. Še enkrat povejmo, da so pisarniški stoli SpinaliS primerni tako za pisarne, otroške sobe kot tudi za domačo pisarno ali ordinacijo. S širokim naborom barv in kakovostnimi materiali poskrbimo, da bo pisarniški stol v barvni harmoniji z vašim prostorom.

Da bo izbira primernega stola še lažja, lahko obdarovanca peljete na brezplačni preizkus pisarniškega stola SpinaliS. Če bi želeli letos obdariti sodelavce v podjetju, vam stole brezplačno pripeljemo tudi v vaše poslovne prostore, kjer ga bodo lahko testirali.

Dekoracija SpinaliS darila

2020 foto xmass5.jpg

Za konec pa smo za vas pripravili še namig, kako zaviti in dekorirati izbrano darilo. Predlagamo vam dve možnosti, in sicer lahko embalažo s stolom ovijete v darilni papir ter jo položite pod smrečico. Lahko pa obdarovanca presenetite z že sestavljenim stolom, na katerega namestite veliko pentljo in stol pustite v pisarni ali pod smrečico. V obeh primerih bo darilo navdušilo, v to ste lahko povsem prepričani.