IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Alya 2 Njena.si

Alya: 'Vsi pravijo Alya kdaj bo otroček'

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Pet znamenj, ki seksajo na prvem zmenku!

kš, 08.12.2023 11:34:23

Nova raziskava je razkrila, katera znamenja zodiaka so najbolj nagnjena k spolnosti na prvem zmenku in tudi, zakaj je tako.

Delite na:
Pet znamenj, ki seksajo na prvem zmenku!
uvodna cv

»Kakšnega znamenja si?« Če se vam zdi pogovor o zodiakalnih znamenjih in horoskopu na prvem zmenku klišejski, vedite, da lahko odgovor v resnici pomembno vpliva na to, kako se bo večer končal. V nedavni raziskavi, ki je bila izvedena na 2000 odraslih osebah, so preverili, katere osebe so seksale že na prvem zmenku. Potem so preverili njihova znamenja in tako je tu lestvica tistih, ki že na prvem zmenku skočijo med rjuhe. Ste med njimi?
Ugotovljeno je bilo, da je bilo najbolj verjetno, da bo na prvem zmenku seksal kozorog (55 %), takoj za njim pa tehtnica (54 %). S 53 % sledita devica in škorpijon, nazadnje, z 52 %, so tu dvojčki. Med tistimi, ki se ne bodo odločili za seks na prvem zmenku, pa sta lev in vodnar. Toda kakšne so lastnosti in značilnosti teh znamenj, ki bi lahko vplivale na njihovo spolno življenje?

Značilnosti znakov, ki imajo spolne odnose na prvem zmenku

♦♦♦ Kozorog ♦♦♦

kozorog.jpeg
Kozorog
CV

Kozorog je znan po svoji odločnosti in ambicioznosti. Te lastnosti se kažejo tudi v praktični miselnosti v odnosih. To so ljudje, ki vedo, kaj hočejo, in se pogosto ne bojijo iti naravnost k stvari. Zaradi svoje racionalnosti skrbno ocenijo romantične priložnosti, in če menijo, da srečanje obeta obojestransko zadovoljstvo, so lahko že na prvem zmenku odprti za raziskovanje fizičnega področja.

♦♦♦ Tehtnica ♦♦♦

tehtnica.jpeg
tehtnica
cv

Rojeni v znamenju tehtnice so mojstri v umetnosti zapeljevanja. Zaradi svoje družabne in diplomatske narave so navdušeni nad človeško povezanostjo in intimnostjo. Zato so lahko odprti za raziskovanje fizičnega področja, saj si prizadevajo za harmonijo na vseh področjih svojega življenja, vključno z odnosi. Če je kemija med njimi in osebo, s katero hodijo, dovolj močna, se lahko počutijo udobno, če imajo spolne odnose že na prvem zmenku.

♦♦♦ Devica ♦♦♦

devica.jpeg
devica
cv

Device so znane po svoji pozornosti do podrobnosti in želji po popolnosti. To velja tudi za njihova razmerja. Njihov analitični um jih lahko pripelje do tega, da na spolnost gledajo kot na način za poglabljanje medsebojnega poznavanja in izboljšanje odnosa.

♦♦♦ Škorpijon ♦♦♦

Škorpijon
Škorpijon
CV

Rojeni v znamenju škorpijona so znani po svoji strasti in čustveni intenzivnosti. Zaradi teh lastnosti so nagnjeni h globokemu in zanimivemu raziskovanju telesnih intimnosti tudi z osebo, ki jo poznajo le nekaj ur. Sposobni so brati čustva drugih, zaradi česar so sposobni ustvariti močno čustveno povezavo.

♦♦♦ Dvojčki ♦♦♦

dvojčka.jpeg
dvojčka
cv

Dvojčki so znani po svoji radovednosti in želji po preizkušanju različnih izkušenj. Zaradi te igrive in odprte narave so nagnjeni k avanturizmu tudi v odnosih. Na spolnost na prvem zmenku lahko gledajo kot na priložnost, da odkrijejo nove občutke in se drugače povežejo s svojim (morebitnim) partnerjem. So strokovnjaki za komunikacijo, kar lahko olajša razpravo in sprejemanje izkušnje.