Hyalomma-marginatum_H Svet24.si

Eksotični orjaški klop osvaja alpske dežele in ...

nataša žabić Svet24.si

Kirurg je Natašo, mamo dveh otrok, kljub hudim ...

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Kaj bo modni hit prihajajoče zime?

Oglasno sporočilo, 28.11.2023 10:22:02

Zima je za vogalom in kaj bomo nosili tokrat? Če pe ne poznate odgovora, je čas, da se seznanite.

Delite na:
Kaj bo modni hit prihajajoče zime?

V mrzlih zimskih mesecih ni treba, da se slog umakne udobju. Pravzaprav so najboljši zimski modni trendi popoln navdih, da se osvobodite monotonosti hladnega vremena. Kakšen boljši način za to kot s svežo in bleščečo obleko? Najbolj očarljivi videzi te sezone temeljijo na jesenskih trendih, ki jih še vedno obožujemo, in iščejo ravnovesje med udobjem in vizualno privlačnostjo.

Kar zadeva barve, je bogata rdeča še vedno v modi, vendar smo tudi priča vzponu popolnoma sivih kompletov, ki vam omogočajo, da izberete, ali želite dati drzno izjavo ali se raje brezhibno zlijete. Kavbojke se z vsakim trenutkom potapljajo v temnejše odtenke. Kot bi trenil, se kovinske barve vračajo, ravno pravi čas, da pripravite obleko, pripravljeno za vašo prihajajočo praznično zabavo v pisarni. Seveda, ko se temperature spustijo, postanejo daljše jakne stalnica.

Ste pripravljeni posodobiti svojo zimsko garderobo? Upoštevajte te ključne zimske modne trende, ko boste naslednjič razmišljali, kaj obleči.

Zakorakajte v zimo s primernimi čevlji!

zakorakajtevzimosprimernimicevlji.jpg

Zima terja nove čevlje in če svojih letos še nimate, je čas, da se seznanite, kaj bomo nosili letošnjo zimo in jesen. Čevlje dr. Martens vsi poznamo in obožujemo, gre za večen in brezčasen kos, ki naše modne omare spremlja že vrsto let. Nič ne kaže, da bi nam trend teh čevljev pobegnil. Čevlji se odlično podajo k vsem vašim videzom, brezskrbno jih lahko skombinirate s hlačami ali krilom. So odlična obutev tudi za v sneg, saj jih krasi njihov visok podplat in neprebojno usnje. Ti čevlji so narejeni tako, da trajajo, zato so odlična naložba. Lahko prenesejo obremenitve vsakodnevnega nošenja in nudijo zanesljivo dolgo življenjsko dobo. Dr. Martens so kljub robustnemu videzu presenetljivo udobni. Zagotavljajo odlično podporo vašim stopalom, zaradi česar so praktična izbira za dolgotrajno nošenje. Izbirate lahko med različnimi barvami in modeli, to pa bodo zagotovo čevlji, ki jih bomo oboževali to zimo.

Si želite izgledati modno? Izberite prava vrhnja oblačila

Če ne drugega, jesen obožujemo zaradi večnega plastenja, mogočnih plaščev, krajših jaknic, ki poudarijo našo silhueto in vsekakor pletenin. Tudi tokratna jesen ne bo nič drugačna in zopet se bomo nostalgično vračali v spomine. Pletenine in ostali puloverji so večna klasika, tako za ženske kot moške. Tudi letos bomo izbirali nevtralne odtenke, bili na trenutke drzni in se na koncu potopili v čudovito mornarsko modro, v kateri se bomo počutili naravnost kraljevsko. Saj veste, da bo mornarsko modra resnično hit letošnje zime

Ne bomo pozabili na drzne vzorce, tople komplete in priznane modne znamke, ki bodo vztrajno skušale potešiti naše modne zahteve. Znamka, ki ponuja širok nabor zgornjih, vrhnjih oblačil in je pretežno športno naravnana, tudi pozimi ne smemo pozabiti na športno aktivnost, je znamka Napapijri, njen cilj pa je širiti obzorja in ustvarjati oblačila, ki so poleg visoke funkcionalnosti, oblikovana v skladu s trenutnimi trendi. Celotno ponudbo si oglejte na answear.si/m/napapijri.

Tudi zima je lahko obarvana športno!

Če smo zgoraj ravno omenjali, da jeseni in pozimi ne smemo pozabiti na šport, seveda se moramo za to primerno obleči, je prav, da nekaj besed namenimo tudi izbranim športnim kompletom, ki bodo hit letošnje zime. Znamka Champion nas je s svojim jesenskim izborom že omrežila in opazimo lahko, da ponuja ogromno ujemajočih se dvodelnih kompletov, ki jih bomo to zimo nosili znova in znova. Veliko je odtenkov v nežno pastelnih barvah, celo vijolični, roza in rumeni. Izberite svojo najljubšo trenirko ali drug modni kos, ki ga ponuja znamka in že ste pripravljeni na zimske radosti.