sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

Trump že prodaja izdelke s svojo fotografijo!

kš, 25.08.2023 11:01:23

To se sedaj dogaja z njegovo zaporniško fotografijo! Si bo s to fotografijo povrnil vse stroške varščine in še dodatno zaslužil?

Delite na:
Trump že prodaja izdelke s svojo fotografijo!
Trump Etsy.com

Nekdanji ameriški predsednik Donald Trump se je, tako kot je napovedal, v četrtek predal oblastem v ameriški zvezni državi Georgia, kjer ga obtožnica bremeni poskusov sprevračanja rezultatov predsedniških volitev leta 2020. Po plačilu varščine 200.000 dolarjev bo na sojenje čakal na prostosti. Kdaj se bo sojenje začelo, še ni znano.

Tako kot drugi obtoženci v zadevi, ki so se do zdaj predali, so tudi 77-letnemu Trumpu med postopkom pridržanja vzeli prstne odtise in posneli t. i. zaporniško fotografijo obraza. S tem je postal prvi nekdanji ali aktualni predsednik ZDA s tovrstno fotografijo. Na njej v beli srajci, modrem suknjiču ter rdeči kravati mrko gleda v fotoaparat.

Nekateri že mastno služijo … Tudi on

Nekdanji predsednik Donald Trump je s svojo že viralno policijsko fotografijo tudi sam sprožil vrsto poskusov kapitalizacije te slike. Od neodvisnih ustvarjalcev do Trumpove volilne spletne strani vsi poskušajo prodajati majice in druge predmete, na katerih je ta fotografija.

Nekaj izdelkov, ki jih je bilo moč kupiti že v četrtek zvčer
Nekaj izdelkov, ki jih je bilo moč kupiti že v četrtek zvčer
Winred

Celo Trump sam naj bi bil v ozadju prodaje teh izdelkov, med katerimi so zdaj že hladilniki za pijačo, nalepke za avtomobile, skodelice, kozarci za pivo, kape … Skratka, skoraj vse, kar si lahko kupec poželi. Na vseh teh izdelkih je tako slika in podpis: “Never Surrender” - Brez predaje!

Umetniške stvaritve

Ustvarjalci na Etsyju prav tako poskušajo izkoristiti priložnost in prodajajo svoje izdelke, tako v prid kot proti nekdanjemu predsedniku. Ena od majic v prid Trumpu preprosto podpisuje fotografijo z "LEGENDA", medtem ko druga manj naklonjena majica z napisom "KRIV!" in druga z napisom: “Pred prvo kavo!”

Nekaj izdelkov, ki jih je bilo moč kupiti že v četrtek zvčer
Trump
Etsy.com

Trump spet na Twitterju, zdaj X-u.

Takoj ko je slika pristala na internetu, so se začeli trendi z oznakami, kot sta #TrumpMugshot in #OrangeIsTheNewOrange. Drugi so branili Trumpa z oznako #MyPresident. Trump je sliko objavil na svojem računu X z napisom DONALDJTRUMP.COM, njegov prvi tvit od 8. januarja 2021. 

trump
Trump
Etsy.com

Nova linija opreme, navdihnjena s fotografijo, se je pojavila tudi na uradni spletni strani Trumpove predsedniške kampanje 2024 že v četrtek zvečer, kmalu po tem, ko je bila fotografija, posneta v zaporu v Atlanti, objavljena v javnosti … Skratka očitno je, da je nekdanji predsednik v vsakem trenutku tudi zelo podjeten in zna izkoristiti vsako stvar v svojo korist. Med izdelki, ki jih prodaja njegovo podjetje, so namreč tudi majice z dolgimi rokavi za 34 dolarjev, vrček za kavo za 25 dolarjev in pivo Koozie za 15 dolarjev.

Dobro jutro!
Trump
Etsy.com

Tega o Trumpu niste vedeli …

  • Igralec v filmih: Donald Trump se je pojavil v številnih filmih in televizijskih oddajah, vključno z "Sam doma 2: Izgubljen v New Yorku", kjer daje navodila mlademu Kevinu McCallisterju.
  • Zvezda na Hollywoodski aleji slavnih: Leta 2007 je Trump prejel zvezdo na Hollywoodski aleji slavnih za svoje delo v resničnostni oddaji "The Apprentice".
  • WWE Hall of Famer: Trump je član dvorane slavnih World Wrestling Entertainment (WWE) in se je večkrat pojavil na prireditvah profesionalnega rokoborbe.
  • Trump ne pije alkohola: Odločil se je za trezno življenje, ker je njegov brat Fred Jr. umrl zaradi zapletov, povezanih z alkoholizmom.
  • Lastnik lepotnih tekmovanj: Trump je bil nekoč lastnik tekmovanj Miss Universe, Miss USA in Miss Teen USA.
  • Avtor knjig: Trump je avtor več knjig, najbolj znana med njimi je "The Art of the Deal", ki je postala bestseler.
  • Ljubitelj hitre hrane: Trump je znan po svoji ljubezni do hitre hrane, zlasti McDonald'sa, KFC-ja in Diet Coke-a.
  • Zamenjava glavnega mesta: Čeprav je bil rojen v Queensu, New York, je Trump uradno spremenil svoje stalno prebivališče iz New Yorka na Palm Beach na Floridi, kjer se nahaja njegov letoviški klub Mar-a-Lago.
  • Njegova mati je bila Škotinja: Mary Anne MacLeod Trump, Trumpova mati, je bila rojena na Škotskem in se je v ZDA preselila v dvajsetih letih prejšnjega stoletja.
  • Njegova znamka parfuma: Trump je lansiral več lastnih dišav, med njimi "Donald Trump, The Fragrance", "Success by Trump" in "Empire by Trump".