sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

Imate tudi vi težave s spanjem?

Oglasno sporočilo, 24.08.2023 13:05:14

V današnjem živahnem svetu, ki ga pestijo stres in številne motnje, je dober spanec za mnoge nedosegljivo razkošje. Nenehno brnenje obvestil, nočno gledanje v zaslon in nenehni pritiski, da moramo biti najboljši, lahko negativno vplivajo na naš spalni vzorec in splošno dobro počutje. Če ste med tistimi posamezniki, ki se spopadajo s težavami s spanjem, boste gotovo veseli, da tehnologija ponuja tudi rešitve, ki spodbujajo bolj zdrave spalne navade in prispevajo k celostnemu dobremu počutju.

Delite na:
Imate tudi vi težave s spanjem?

Predstavljamo pametna telefona Samsung Galaxy A54 5G in Galaxy A34 5G: vaša spremljevalca na poti do boljšega spanja

Vaš pametni telefon se lahko izkaže za krivca, ko gre za slabe spalne navede, a lahko je tudi dober pripomoček za premogovanje težav s spanjem. Pametna telefona Galaxy A54 5G in Galaxy A34 5G sta zasnovana tako, da ne izboljšata le vaše digitalne izkušnje, temveč vam pomagata pri vzpostavitvi bolj zdravih vzorcev spanja.

Spanje ni več le obdobje počitka, temveč steber dobrega počutja. Ustrezen spanec izboljšuje kognitivne funkcije, stabilizira razpoloženje in krepi imunski sistem. V bistvu je kakovosten spanec sestavni del ohranjanja zdravega telesa in duha.

S pametnima telefonoma Galaxy A54 5G in Galaxy A34 5G ste opremljeni z orodji za oblikovanje rutine pred spanjem, ki spodbuja bolj zdrave spalne navade. Nastavite si budilko, ki vas nežno prebudi s pomirjujočimi zvoki, uporabite funkcijo Način Spanje, da pred spanjem omejite obvestila in in vklopite funkcijo proti izpostavljenosti modri svetlobi (Zaščita za udobje oči), ter spremljajte svoje vzorce spanja, da dobite vpogled v kakovost svojega spanca.

Galaxy A54 5G se ponaša s 16,2-centimetrskim (6,4-palčnim) zaslonom FHD+ Infinity Display O, medtem ko se Galaxy A34 5G ponaša z nekoliko večjim 16,7-centimetrskim (6,6-palčnim) zaslonom Super AMOLED. Tako vam ne bo treba napenjati oči pri gledanju zaslona in le-ta bo prilagodil svetlost glede na zunanje okoliščine. Ta telefona poganjajo zmogljive baterije, ki lahko sledijo vašim pustolovščinam. Z impresivno zmogljivostjo baterije 5.000 miliamperskih ur (tipično) lahko zlahka zdržita več kot dva dni z enim samim polnjenjem.

[SM-A346] 02. Display.jpg

Izboljšanje spanja tudi z urama Galaxy Watch6 in Galaxy Watch6 Classic

Galaxy Watch6 in Watch6 Classic vaše spalne navade še nadgradita. Ti pametni uri nista le merilca časa, temveč tudi spremljevalca na poti do boljšega počutja. Opremljeni s funkcijami, kot so sledenje spanju, orodja za obvladovanje stresa in vodene dihalne vaje, vam ti pametni uri pomagata pri doseganju bolj uravnoteženega in zdravega življenjskega sloga. Predstavljajte si, da se zbudite ob uri, ki vam ne pokaže le časa, temveč vam tudi poda povzetek kakovosti vašega spanca skupaj s predlogi za njegovo izboljšanje.

Prava čarovnija pa se zgodi, ko se te naprave uskladijo. Sinergija med pametnimi telefoni Galaxy A54 5G, Galaxy A34 5G in Galaxy Watch6 serijo skupaj z aplikacijo Samsung Health lahko korenito spremeni vaš pristop k dobremu počutju in spanju. Predstavljajte si, da vzpostavite rutino, v kateri telefon zvečer samodejno sproži Način Spanje in ustavi vse obveščanje oz. kot ste sami nastavili. Nato pa ura Galaxy Watch6 predlaga še sprostitveno vajo, ki olajša miren nočni počitek. Zjutraj vas telefon in ura nežno prebudita in poskrbita, da dan začnete osveženi.

SLO-Galaxy-Watch6_Combo-KV_2P_CMYK-Open-File.jpg

Razumevanje lastnih vzorcev spanja je ključno za zagotavljanje optimalnega dnevnega delovanja. S prihodom Galaxy Watch6 pametne ure se to razumevanje preliva tudi v nočne ure. Z izjemno sposobnostjo sledenja spanju lahko svojo uro nosite tudi med spanjem, kar omogoča natančen vpogled v vaše nočne cikle. Neposredno na vašem zapestju lahko spremljate različne aspekte vašega spanca, vključno z dolžino spanja, kakovostjo in doslednostjo. S pametno uro lahko preprosto dostopate do funkcije Trening spanca, kar vam omogoča, da se seznanite z namigi za izboljšanje spanca kar na svojem zapestju. S tem inovativnim pristopom se spanje ne konča s prebujanjem, temveč postane dinamičen proces, ki ga lahko aktivno nadzorujete in optimizirate.

Galaxy Watch6 in Galaxy Watch6 Classic - kaj je novega

Nova serija ur Galaxy Watch6  uporabnike nenehno motivira, jih usmerja k ciljem osebnega dobrega počutja in spodbuja optimizirane vsakodnevne rutine. Okrogla oblika okvirja ure Galaxy Watch6 se ponaša z vzdržljivim safirnim steklom in se ponaša z 20 odstotkov večjo aktivno površino zaslona.

Ure serije Galaxy Watch6 uporabnikom ponujajo številne možnosti in jim omogočajo, da svojo uro popolnoma prilagodijo svoji individualnosti. Koncept "mix and match" za paščke ure omogoča enostavno uskladitev s celotno obleko, saj se brez težav pritrdijo z enim samim klikom. Uporabnikom sta zdaj na voljo dve novi vrsti paščkov: udobni paščki iz blaga, ki so kot nalašč za spanje, in elegantni hibridni usnjeni paščki z notranjostjo odporno na znoj.

116_WATCH6_WATCH_HANDS_ON_TARGETPERSONA__WATCH6CLASSIC_4_LI.jpg

Za dodatno prilagajanje in čim boljše izkoriščanje novega obsežnega zaslona je na voljo množica novih usklajenih številčnic ure. Prikažite svoje dragocene fotografije, spremljajte zdravstvene cilje z namenskimi zasloni za spanje ali fitnes, ali vnesite živahnost z igrivimi animiranimi 3D zasloni.

Ste pripravljeni na svež val vsebine?

Za vas imamo odlično ponudbo, ki vam bo omogočila shranjevanje vaših najboljših trenutkov. Za vse, ki ste ali še boste kupili Galaxy A54 5G ali Galaxy A34 5G, je na voljo posebna darilo – šestmesečna brezplačna preizkusna različica Microsoft 365 Basic OneDrive s kar 100 GB prostora za shranjevanje v oblaku. S tem darilom boste imeli dovolj prostora, da shranite vse svoje čudovite fotografije, posnetke in spomine. Več o ponudbi preberite na spletni strani Samsung.

SLO-Galaxy-A-Series-OneDrive-FB-1280x960.jpg

Poleg tega vam ponujamo še eno neprecenljivo doživetje. Za vse, ki kupite in aktivirate Galaxy A54 5G ali Galaxy A34 5G, imamo pripravljeno posebno ponudbo, kjer lahko izkoristite dvomesečni brezplačni preizkus naročnine YouTube Premium.

SLO-Galaxy-A-Series-YT-FB-1280x960.jpg

S tem preizkusom boste lahko uživali v priljubljenih videoposnetkih brez oglasov, kjerkoli in kadarkoli. Ta posebna ponudba vas tudi čaka na uradni spletni strani Samsung.

Kot izjemne novosti pa so tu še prepogljivi telefoni in tablični računalniki

Srce novih Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5 je nov prepogljivi tečaj. Ta inženirski dosežek je spremenil zasnovo, zaradi česar sta telefona v primerjavi s prejšnjimi generacijami vitkejša in elegantnejša. Nova serija prinaša tudi dve čudoviti novi barvi. Galaxy Z Flip5 se ponaša s trendi mentol zeleno, Galaxy Z Fold5 pa osvežujočo ledeno modro barvo.

Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5 sta od 11. avgusta na voljo v redni prodaji v Sloveniji. Ob začetku prodaje je na voljo tudi posebna prodajna ponudba v kateri lahko kupci prihranijo do 150 EUR. Akcija traja od 11. do 27. avgusta 2023, več o njej pa najdete na povezavi do posameznega telefona zgoraj.

Galaxy Z Fold5, Flip5_Lifestyle Visual_Combo_2P_CMYK_230619 SLO.jpg

Samsung vam ponuja tudi novo Galaxy Tab S9 serijo tabličnih računalnikov, ki prinašajo močan in večji zaslon, ki je idealen za gledanje vsebin ter za delo ali študij na poti. Ti tablični računalniki so vaša premična pisarna ali učilnica, saj omogočajo opravljanje pomembnih nalog kjerkoli se nahajate. Z udobno in praktično obliko postanejo nepogrešljivo orodje za vse družinske člane, saj vsakdo lahko najde svoj način uporabe.

S temi tabličnimi računalniki dobite tudi družinsko skupno pametno napravo, ki je kot nalašč za deljenje in povezovanje z vašimi najbližjimi. Ne glede na to, ali želite uživati v filmih s svojimi otroki ali sodelovati na spletnih sestankih s kolegi, so Galaxy Tab S9 tablični računalniki zanesljivi sopotniki v vsakdanjem življenju.

Tudi ure Galaxy Watch6 serije in tablični računalniki Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ ter Galaxy Tab S9 Ultra so že na voljo v redni prodaji.