sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

Odštevanje do ponovnega zagona Skačimerja: Za najbolj poskočen navijaški narod

Oglasno sporočilo, 11.08.2023 12:56:50

Z današnjim dnem je uradno odprtje svetovnega prvenstva v košarki oddaljeno natanko teden dni, z njim pa (še nekaj ur bližje) tudi ponovni zagon najbolj navijaškega merilca na svetu. Kaj vam lahko v prihajajoči košarkarski vročici prinese Laško Skačimer in kako do nagrad? Vse to je bilo šele ogrevanje!

Delite na:
Odštevanje do ponovnega zagona Skačimerja: Za najbolj poskočen navijaški narod

Bilo je na prvo avgustovsko sredo, ko so slovenski košarkarji v dvorani Stožice gostili izbrano vrsto Grčije, istočasno pa je v Ljubljani in Mariboru potekal vroč navijaški obračun. V organizaciji Pivovarne Laško ter našega in vašega športnega časnika so se ljubitelji igre na parketu pomerili za čast in slavo – in za privlačne nagrade. Ena navijaška prestolnica proti drugi. Na koncu je naziv najbolj vnetih navijačev končal v vzhodnem delu dežele na sončni strani Alp, za nepopustljivo (in na trenutke zelo iznajdljivo) borbo pa so bili nagrajeni tudi tisti, ki so skakali v Ljubljani.


Od podpisanih žog, reprezentančnih dresov do glavnih nagrad – srečnežem sta Laško in Ekipa omogočila ogled ponovnega spektakla v Stožicah. Z izdatno pomočjo zdaj že vsem dobro znane Lukove čarovnije so Dončić in druščina na ljubljanskem parketu ugnali izbrano vrsto Črne gore in tako v veliki meri poskrbeli, da sta bila dva zaporedna poraza z Grčijo pozabljena, ter hkrati zagotovili, da se je iskra košarkarske evforije spet vnela, a se še ni dokončno razplamtela. Ker je bilo v resnici vse to šele ogrevanje, ker je bilo le stopnjevanje do vsega tistega, kar prihaja v prihodnjih tednih oziroma prihodnjem mesecu dni.

Samo ogreval pa se je tudi Skačimer in z njim vsi tisti, ki so skakali, skačejo in bodo skakali v podporo slovenskih košarkarjev. V petek 25. avgusta, čez natanko dva tedna, se ob 10. uri po našem času z obračunoma Angola – Italija in Finska – Avstralija začenja košarkarsko svetovno prvenstvo 2023. Že deset ur pred tem, ob polnoči, pa bo ponovno zaživel tudi navijaški merilnik Skačimer. Do sobote, ko bo boje za naziv najboljših na svetu ob 13.30 po našem času proti reprezentanci Venezuele začela tudi Slovenija, bo tako vse nared, da Slovenci znova dokažemo, da smo najbolj neutruden, zvest, predvsem pa poskočen navijaški narod. Sklepi bodo razgibani, mišice ogrete, osvežilni napitki na dosegu roke. Glavna nagrada za podporo bodo seveda uspešne predstave slovenskih košarkarjev v oddaljeni Aziji, Skačimer pa bo tudi tokrat poskrbel za privlačne dodatne nagrade. Vsak dan med trajanjem svetovnega prvenstva bo Skačimer določil štiri srečne nagrajence, ki bodo prejeli majice in plato svetlega piva Laško Zlatorog. Vsi sodelujoči navijači bodo prav tako del glavnega žreba, v katerem bodo na voljo tri košarkarske žoge s podpisi slovenskih reprezentantov in trije reprezentančni dresi z enako poslikavo. Naj se odštevanje začne!