nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Odštevanje pred spektaklom in navijaškim obračunom: Vsak zase, vsi za Slovenijo

Oglasno sporočilo, 28.07.2023 13:03:07

Ta konec tedna bo slovenska košarkarska reprezentanca dobila celovito podobo, z njo pa se bo javnosti najprej predstavila prihodnjo sredo. In to na kakšen način! Spektakel v Stožicah bo navijaške strasti že močno približal ravni, na kateri bodo med svetovnim prvenstvom – in to velja tako za tribune največje slovenske dvorane kot za posebno akcijo v organizaciji Pivovarne Laško in Ekipe.

Delite na:
Odštevanje pred spektaklom in navijaškim obračunom: Vsak zase, vsi za Slovenijo

Nikoli ni šlo za kakšno skrivnost, a vendar so zdaj stvari povsem uradne. Slovenska izbrana vrsta bo ta konec tedna v svojem objemu pozdravila še svoje največje zvezdnike, v tem kontekstu pa bo domača javnost jutri popoldne prvič po zaključku lanskega evropskega prvenstva slišala in videla prvega med enakimi, največjega med velikimi Luko Dončića. Seveda je največji slovenski športni zvezdnik vseh časov v desetih mesecih veliko nastopal na ameriških druženjih s predstavniki medijev in tam tudi odgovarjal na slovenska vprašanja, kadar je k njemu v Dallas pripotoval kdo od nas. Toda zares in v vseh pogledih nagovoriti slovensko javnost in slovenske navijače je čisto nekaj drugega in prepričani smo, da ste skupaj z nami nestrpno pričakovali to priložnost.

Luka bo jutri odgovoril na vsa vprašanja, ki so se nabrala v tem času, predvsem pa bo – o tem smo trdno prepričani – podčrtal svojo odločenost v dresu slovenske reprezentante pustiti za seboj ameriške težave in predvsem svoji domovini pomagati do novega velikega uspeha na največjem mednarodnem odru. Pa ne samo on, na druženju s predstavniki sedme sile, ki bomo vaši oči, usta in ušesa, se mu bo pridružil tudi Vlatko Čančar, še en slovenski košarkar iz lige NBA. Sicer ne s tako imenitnim statusom, zato pa seveda s prstanom prvaka najmočnejše lige na svetu, ki ga je pred dobrim mesecem dobil kot član šampionskega Denverja.


Z navijanjem proti Grčiji do vstopnic za Hrvaško
Oba sta tudi v prostem času trdo trenirala in se bosta pripravam reprezentance zagotovo pridružila v odlični formi – zato se ni treba bati, da ne bi bila nared že za prvo pripravljalno tekmo, ki jo bo izbrana vrsta odigrala v polni zasedbi. Sploh ker takih tekem ne bo veliko in ker ne gre za kakršenkoli dvoboj, temveč za velik spektakel, ki ga je Košarkarska zveza Slovenije razprodala kot vroče žemljice. Vstopnic za sredino tekmo Slovenija – Grčija že dolgo časa ni, tudi zaradi tega dodatno zanimanje vlada za zelo privlačno drugačno obliko ogleda težko pričakovanega obračuna. Sploh ker taka oblika s seboj prinaša nekaj prav posebnega. Udeležba na dogodkih Pivovarne Laško, ki bo organizirala ogled na velikem zaslonu v znanih lokalih Parlament Pub v Ljubljani in Kavarni Astorii v Mariboru, je priložnost za sodelovanje v velikem navijaškem dvoboju dveh delov Slovenije. Ko gre za podporo naši reprezentanci, bosta seveda navijala kot eno, a hkrati se bosta med seboj udarila za navijaško najbolj glasnega, najbolj aktivnega.

Laško Skačimer bo na obeh lokacijah izmeril, kdo več in bolje skače za Slovenijo, hkrati pa bo to simpatično orodje vsem sodelujočim ponujalo možnost preseliti svoje navijaške sposobnosti iz omenjenih lokalov na tribune ljubljanske dvorane. Organizatorji bodo namreč med navijače v neodvisnosti od njihovih skakalnih zmožnosti razdelili nekaj vstopnic za naslednji domači pripravljalni spektakel, ki ga bo Slovenija 8. avgusta odigrala s Hrvaško.