nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

marko in jerneja Njena.si

Poroka na prvi pogled: Trk realnosti takoj po ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Pivovarna Laško in Ekipa SN organizirata prvo tekmovanje v navijaških skokih! Kje so najboljši navijači v Sloveniji?

Oglasno sporočilo, 26.07.2023 14:00:58

Niste dobili vstopnic za košarkarsko tekmo med Slovenijo in Grčijo v Stožicah? Nič hudega, glejte tekmo z nami v Ljubljani ali Mariboru! V družbi drugih strastnih navijačev – družili se bomo, navijali, skakali … Pridite in pokažite, da ste pravi, da navijate za Slovenijo.

Delite na:
Pivovarna Laško in Ekipa SN organizirata prvo tekmovanje v navijaških skokih! Kje so najboljši navijači v Sloveniji?

slovenija grcija.jpg

Slovenci smo izjemen navijaški narod, ob spodbujanju svojih športnikov vedno zapojemo ponarodeli slogan Kdor ne skače, ni Sloven'c, hej, hej, hej! Slovenci navijamo za vse, ki barve naše države zastopajo na mednarodnih tekmah. Spomnimo se nepozabnih navijaških scen v Planici, na košarkarskih tekmah, in ko so se odbojkarji merili na svetovnem prvenstvu v Stožicah, ko so se nogometaši borili za nastop na velikih tekmovanjih, pa rokometaši … Slovenci srčno navijamo za svoje klube in na Štajerskem so zelo ponosni, da ima NK Maribor toliko navijačev, v zadnjem času pa se je prebudila tudi Ljubljana, ki vse bolj podpira NK Olimpija. No, Ljubljana je sicer znana po tem, da je bolj v ospredju košarka, že zgodovinsko gledano, spomnimo se samo vrst za nakup vstopnic pred dvorano Tivoli ali polnih Stožic na tekmah Olimpije.

Slogan Kdor ne skače, ni Sloven'c, hej, hej, hej! smo vzeli za navdih in priredili bomo »tekmo«, ki bo spodbudila vso Slovenijo, da med svetovnim prvenstvom v košarki 2023 skače za slovenske košarkarje. S pomočjo spletnega orodja Laško Skačimer bomo merili, kdo največ skače. Kateri del Slovenije najbolj strastno navija? Koliko skokov lahko uspemo zbrati med navijanjem? Kako strastno bodo navijali, skakali naši navijači? Lani so imeli Laško Skačimer med evropskim prvenstvom v košarki in zbrali več kot milijon skokov! Lahko letos to presežemo? Na strani je skakalo 3840 navijačev, najbolj aktiven med njimi pa je v eni seriji skočil kar 6016-krat. Najbolj sta skakali ljubljanska (383.682 skokov) in mariborska (203.778 skokov) regija.

Navijaška tekma
Na navijaški tekmi se bodo med sabo pomerili navijači vzhoda in zahoda, ki bodo 2. avgusta v živo na velikem platnu spremljali pripravljalno tekmo med Slovenijo in Grčijo. Navijači se bodo zbrali v dveh lokalih – v enem v Ljubljani in drugem v Mariboru. Čast zahodne Slovenije bodo navijači branili v Parlament pubu, najbolj skakalno razpoloženi navijači vzhodne Slovenije pa se bodo zbrali v mariborski Astorii.

V obeh lokalih boste lahko vklopili Laško Skačimer in naredili čim več skokov za svojo polovico Slovenije. Med obema lokacijama bo potekal prenos tekme v živo. Tisti lokal, ki bo ustvaril več skokov na Laško Skačimeru, bo postal najbolj navijaški bar v Sloveniji.

Med navijače bodo razdelili tudi praktične nagrade, poleg tega še vstopnice za tekmo Slovenija – Hrvaška, ki bo 8. avgusta. Slednja je seveda že razprodana, zato imate še en razlog več, da s prijatelji pridete v Parlament pub ali Astorio in skupaj z ostalimi glasno navijate, se družite ob hladni pijači ter skačete, da boste pomagali premagati tekmece na drugi strani Slovenije.

NAVIJAŠKA TEKMA
(2. avgusta ob košarkarski tekmi Slovenija – Grčija)
Ljubljana: Parlament pub
Maribor: Astoria