cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

jesenice alge Svet24.si

Temni madež na Savi Dolinki je naraven pojav

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Transformer Mirage, redki Porsche 911 Carrera

Avtomanija.com, 29.06.2023 08:00:12

V novem filmu o Transformerjih v osrednji vlogi nastopa Porsche 911 Carrera po imenu Mirage.

Delite na:
Transformer Mirage, redki Porsche 911 Carrera
Transformer Mirage Porsche 911 Carrera avtomanija.com

Mirage je v svoji avtomobilski obliki Porsche serije 964 911 Carrera RS 3.8, zelo redek model, ki je precej nenavadna izbira za osnovanje junaka. A kot pojasnjuje Oliver Hoffmann, vodja marketinških komunikacij pri Porsche AG, je Carrera RS 3.8 idealen zaradi Mirageovih značajskih lastnosti, ki ga opisujejo kot trdoživega, a dobrosrčnega, s kančkom uporniškega duha, ki se pokaže tu in tam.

Porsche je izdelal le 55 primerkov Carrere RS 3.8, ki so danes zelo dragoceni. Za snemanje so izdelali pet replik originalnega avta, da so preprečili morebitne poškodbe in da je Mirage lahko dobil posebne sposobnosti. Eden izmed avtov je bil predelan tako, da lahko dosega velike hitrosti pri vzvratni vožnji, drugi pa je bil pripravljen za kaskaderske prizore. Dodatni avtomobili so služili za posnetke od blizu.

Pravi Carrera RS 3.8 je bil uporabljen le za zvok. »Zdelo se nam je nadvse pomembno, da poustvarimo enak zvok, kot ga ima 911 v resnici,« pojasnjuje Ayesha Coker, podpredsednica trženja pri Porsche Cars North America. »Glede na število avtov, ki smo jih potrebovali, in glede na omejeno proizvodnjo 911 je bilo to zelo ambiciozno, vendar smo navdušeni nad rezultatom in upamo, da gledalci menijo enako.«

Film Transformers: Rise of the Beasts je edinstven tudi zaradi tesnega sodelovanja produkcijske ekipe s Porschejem pri razvoju Miragea. Po besedah ​​Irene Trachtenberg, višje podpredsednice partnerstva za svetovno trženje pri Paramountu, je to partnerstvo oživilo Autobota Miragea na edinstven, ikoničen in nepozaben način.