oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

Nevesta pri 54 letih

kš, 12.06.2023 15:00:43

Naomi Watts je potrdila govorice o poroki z Billyjem Crudupom in na Instagramu delila prvi nežni posnetek kot mož in žena.

Delite na:
Nevesta pri 54 letih
Par je skrivnostno poroko ohranil zase, dokler Naomi Watts ni delila nežnega posnetka na Instagramu, kjer je prvič javno naznanila, da sta zdaj mož in žena. Profimedia

Nekaj je bilo v zraku, potrditev je prišla v zadnjih nekaj urah: Naomi Watts se je v veliki tajnosti poročila s svojim partnerjem Billyjem Crudupom. S preprostim posnetkom, ki ga je delila na Instagramu, je proslavila ta pomembni dan, ki so ga sicer nekoliko pokvarili paparaci. 

Naomi Watts, prva poroka pri 54 letih

Ljubezen nima starosti - tako zanjo kot za njenega kolega Billyja Crudupa, ki je enako star kot ona, je to prvi zakon, ki sta ga, mimogrede, do konca skušala ohraniti v tajnosti.

Novica je bila v zraku že zaradi nekaterih posnetkov, na katerih sta bila igralca prikazana z nečim, kar je bilo po vsem sodeč videti kot dva poročna prstana na njunih prstih. Ne da bi bila njuna bela obleka in bleščeč šopek rož kaj manj: vse je kazalo, da je bil izlet prejšnji petek vse prej kot vsakdanji.

Poročna obleka Naomi Watts

Lepa Naomi Watts je za usodni da nosila obleko z elegantnim in čutnim dizajnom, ki se poigrava z množico čipk in prosojnic. To je model Oscarja de la Rente, za katerega je odštela skoraj 5000 evrov.

Naomi je za svoj veliki dan izbrala elegantno in čutno obleko oblikovalca Oscarja de la Rente, ki se
Naomi je za svoj veliki dan izbrala elegantno in čutno obleko oblikovalca Oscarja de la Rente, ki se poigrava z množico čipk in prosojnic.
Profimedia

Kdo je Billy Crudup, mož Naomi Watts

Ljubezen med Naomi Watts in Billyjem Crudupom je vzcvetela leta 2017, ko sta bila zaposlena na snemanju priljubljene televizijske serije Gipsy, ki jo producira Netflix. Oba 54-letnika pred tem še nikoli nista bila poročena, čeprav sta imela dolgoletna razmerja, iz katerih so se jima rodili tudi otroci.