telefon, telefoniranje, pogovor, upokojenec, mobitel Svet24.si

72-letnik od varuške zahteval gole fotografije

mariana budanova Svet24.si

Kdo je zastrupil ženo šefa ukrajinskih vohunov?

jansa telefon mobitel-BSF Necenzurirano

Snežičev SMS: "Planet TV je že JJ rešil. ...

PERISKOP borut pahor Saso Radej Reporter.si

Pahorju se obeta fantastična priložnost za ...

kranjc Ekipa24.si

Srce parajoča izpoved hokejista Aleša Kranjca, ...

lorella-flego - naslovna slika Revija Stop

Lorella Flego: Prav je, da si daš v življenju ...

luka doncic Ekipa24.si

Navijači so v velikih skrbeh! Dončić ...

Spektakel, ki ga ne bomo pozabili!

kš / kkm, 11.11.2023 10:15:46

Radio Best FM je zaznamoval svoj prvi rojstni dan z grandioznim praznovanjem v Stožicah, ki je preseglo vsa pričakovanja.

Delite na:
Spektakel, ki ga ne bomo pozabili!
Best FM - koncert Stožice Wakeup Production

Pred točno letom dni so začeli z oddajanjem, kmalu pa so se preselili tudi na televizijo in sedaj je za njimi prvi rojsni dan in prvi nepozaben koncert.
Razprodane Arena Stožice, 8000 glava množica in največji hiti balkanskih zvezd so ustvarili nepozabno vzdušje. Večer so skupaj z Mirom Todosovskim povezovali voditelji BEST FMa, ki so izmenično tudi napovedovali vse nastopajoče.

best-fm---koncert-stožice
Best FM - koncert Stožice
Wakeup Production

Od domačina Roberta Bijelića, ki je rojen v Ljubljani, kjer še vedno tudi živi, pa do nastopov In Viva, Dare Bubamare, Dejana Matića in Milice Todorović – vsi so se izkazali. Zvezda večera pa je bil eden in edini Aca Lukas.

Aca Lukas
Best FM - koncert Stožice
Wakeup Production

Po nastopu nam je Robert Bijelić zaupal, da je bila izkušnja resnično neverjetna. Dejan Matić se je spomnil tudi svojega prvega nastopa v Ljubljani in povedal: "Bilo je leta 2002 v klubu Katastrofa, nisem vedel, kaj pričakovati. Potem pa so Slovenci pripravili res noro izkušnjo, tam sem nastopal kar dva zaporedna dneva."

Milica Todorović
Best FM - koncert Stožice
Wakeup Production

Z Ljubljano je močno povezana tudi Milica Todorović, saj je v slovenski prestolnici več let živela njena starejša sestra, v Sloveniji pa je bil rojen tudi njen bratranec. “Takrat sem Ljubljano večkrat obiskal in uživala predvsem v sprehodih ob Ljubljanici."

BEST FM 2
Best FM - koncert Stožice
BEST FM 2

Miniaturna Dara Bubamara je izrazila svoje veliko navdušenje: "Polna dvorana, res je bilo prelepo, spominjalo me je na moj koncert v Areni in bilo je fantastično. To, da po vseh teh letih ljudje pojejo tako stare kot nove hite, tudi mladi, ki se morda niti niso še rodili, ko so nekatere pesmi izšle."
Skratka, vse najboljše in samo tako naprej!