stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Ne čakajte, prvi paket vstopnic za Magnificov koncert pošel

K.M., 15.03.2024 13:58:03

Slovenija je pokazala, da je Magnifico po tridesetih letih bogate kariere zagotovo eden izmed najbolj priljubljenih glasbenikov pri nas.

Delite na:
Ne čakajte, prvi paket vstopnic za Magnificov koncert pošel
Magnifico Jure Klobčar

Magnifico je včeraj tudi uradno potrdil, da konec avgusta, natančneje v soboto, 31. avgusta, v parku Tivoli pripravlja enega izmed največjih koncertov v svoji karieri. V svojem 'domačem' Tivoliju, na prostem, tudi zato, da bo ta izjemni dogodek v živo lahko doživelo kar se da veliko število njegovih oboževalcev in poslušalcev. Le 5 ur po začetku prodaje, ki je nastopila danes ob 9. uri zjutraj, pa je glasbenik doživel veliko presenečenje. Prvi kontingent najcenejših vstopnic je namreč že pošel. Kljub temu, da se o številkah ne govori, pa lahko povemo, da gre za štirimestno številko.  

Na voljo je že drugi kontingent vstopnic po ceni 34 evrov. Pohitite z nakupom in si zagotovite svojo vstopnico. >>KLIKNITE TUKAJ<<.

Magnifico  band
Magnifico in band
Jure Klobčar

"Seveda ne gremo na rekord. Prizorišče je veliko, kot je, ne morem ga ne zmanjšati ne povečati. Seveda pa si želimo, da bo na koncertu, ki bo za vse nekaj posebnega, čim bolj polno in veselo. Park Tivoli je stvar ambienta, ne rekordov, se ne ukvarjamo s tem. Tisti, ki poznajo to prizorišče, vedo, da je pravljično že samo po sebi, tudi če dve uri gledaš v zrak, kaj šele, če dodaš muziko," je na medijskem druženju pred koncertom povedal glasbenik, ki se bo oboževalcem že danes oglasil preko svojih družbenih omrežij. 

magnifico 01.jpg
Priljubljeni glasbenik Magnifico.
Jure Klobčar

Po neverjetnem odzivu pa smo že govorili z izvršno direktorico Eventima Nicole Radermacher, ki je nad odzivom kljub veličini Magnifica, presenečena. "Povpraševanje je ogromno. Zabeležili smo velik porast obiska spletne strani Eventim.si že od 8. ure naprej. Na samem dogodku je bilo skoraj 2000 kupcev, in smo zato hitro aktivirali dodatno ekipo pomoč kupcem. Dobivamo neverjetno število povpraševanj skupin, društev, posameznikov, podjetij ... Najbolj zanimivo je bilo povpraševanje podjetja, ki si želi imeti na dogodku 'team building'.  Prvi kontingent po najnižji ceni je že razprodan, zato smo odprli naslednjega po ceni 34 evrov. Tudi mi smo izjemno presenečeni nad dogajanjem," nam je zaupala Nicole.