vinjeta, avstrijska, počivališče Svet24.si

Novost pri vinjetah: na voljo tudi enodnevna

vojna v ukrajini Svet24.si

Izbruh otroške paralize v Ukrajini: Zaradi vojne ...

20230617-01249492 Necenzurirano

Dars za zastoje ne krivi tovornjakov, ker z njimi ...

pirkovic Reporter.si

Igor Pirkovič ne bo več vodil Arene!

olimpija stozice Ekipa24.si

Sin legende Bayerna ogorčen nad Olimpijo! Prestop...

lesley-maxwell Odkrito.si

Babica razkriva: "Mladi fantje norijo za mojim ...

planica Ekipa24.si

Svetovno prvenstvo v poletih spet v Planici? Vlada...

Fatalni moški 2019: Leto je najbolj zaznamoval Jan Plestenjak

P. R., 15.05.2019 22:01:06

V Festivalni dvorani v Ljubljani smo 15. maja 2019 razglasili fatalnega moškega. Moškega, ki je najbolj zaznamoval letošnje leto in pustil najgloblje sledi na slovenski medijski sceni v soju žarometov. Fatalni moški leta 2019 je postal Jan Plestenjak.

Delite na:
Fatalni moški 2019: Leto je najbolj zaznamoval Jan Plestenjak
Fatalni moški 2019 Jan Plestenjak. M24/Mare Vavpotič

Prvi izbor za najbolj fatalnega moškega leta 2019 sta s komičnimi vložki popestrila Ula Furlan in Gašper Bergant, jedi, v katerih so uživali izbrani gosti, pa je idejno zasnoval kuharski mojster Jure Tomič iz Ošterije Debeluh. Pri izvedbi je Juretu pomagal Vivo Catering.

DSC_6418 (1).JPG
Predstavnici Kozmetike Afrodita Judita Železnik in Mišela Firšt Vučenovič v družbi fatalnih moških.
M24

Izbor Fatalni moški poteka pod okriljem revije Avenija, mesečnika, ki vsak tretji petek v mesecu stopa po poteh slavnih in prinaša ekskluzivne intervjuje, odlične pogovore in reportaže z najzanimivejših domačih in tujih dogodkov, zmagovalca pa so izbrali bralci revij Zarja, Zvezde, Bodi zdrava, Vklop, Maja in Avenija, dnevnega časopisa Novice Svet24 ter obiskovalci spletnih strani www.svet24.si in www.odkrito.si.

191mv.jpg
Mlada Kamničanka Manca Berlec je poskrbela za nepozaben nastop s pesmijo Sama.
M24

Prireditev je potekala v znamenju moške fatalne energije, razkošja in strastnega naboja, takšen pa je bil tudi impozanten meni priznanega kuharskega mojstra Jureta Tomiča. Prireditev se je začela z glamurozno večerjo, izbrano glasbo DJ-ke Tee Vučkovič in glasbeno točko Gaje Prestor, ki je zapela pesem Najino nebo.

DSC_5943.JPG
DJ-ka Tea Vučkovič je navdušila z glasbenim izborom med prireditvijo.
M24

Skozi gala večerjo smo poskrbeli še za dve veliki fatalni glasbeni poslastici. Kamničanka Manca Berlec, ki je pred kratkim izdala svoj prvi album, se je na odru razgalila s pesmijo Sama, za piko na i pa je tik pred fatalno razglasitvijo s svojim nastopom poskrbela glasbena diva brez konkurence Helena Blagne.

029mv.jpg
Direktorica in modna oblikovalka blagovne znamke SENS Zlata Zavašnik je poskrbela za fatalne stajlinge nominirancev.
M24

Vzdušje na največji gala prireditvi letošnje pomladi se je stopnjevalo in tako pripeljalo do svečane razglasitve.

Urednica revije Avenija Petra Kancler je razglasila najbolj fatalnega moškega leta, to je postal Jan Plestenjak. Zmagovalec nam je priznal, da je njegova največja stvar, ki jo je naredil iz ljubezni, ta, da se ni ustrašil. »Ko pride situacija, ki je neracionalna ali racionalno neopravičljiva, skočiš v morje in plavaš. In potem vidiš, kam greš. Prepričan sem, da ljudje, ki stojijo ob morju, nikoli ne občutijo soli na ustnicah,« pravi in dodaja, da se vedno razkrije in da o sebi ne skriva ničesar. »Drugače pa je z damami. Če sem z žensko, nimam pravice razgaliti nje.«

DSC_5536.JPG
Umetnica ličenja Ksenija Pehlič je poskrbela za ličenje nastopajočih.
M24

In definicija fatalne lepote po njegovo? »Ko sem bil mlajši, je bila fatalna seveda tista, ki je bila najbolje videti. Danes je moje mnenje drugačno. Danes morata biti prisotni tako privlačnost kot tudi vsebina. Ne prepriča me več lepa postava, če zraven ne izžareva posebne moči. Moč pa je posledica vsebine. Moč pride v različnih oblikah in jo je preprosto začutiti, ko je oseba ob tebi.«
Za naziv fatalnega moškega 2018 se je potegovalo osem usodnih Slovencev: Filip Flisar, Alen Kobilica, Matjaž Nemec, Tadej Pišek, Jan Plestenjak, Saša Petrović - Challe Salle, Jernej Tozon in David Urankar. Za fatalni večer je kandidate oblekla Zlata Zavašnik, priznana direktorica in modna oblikovalka blagovne znamke SENS.

citypark.jpg
Na rdeči preprogi so poklepetali tudi (z leve) vodja ključnih kupcev Medie24 Petra Tiringar, član uprave Medie24, Nejc Odlazek, center manager Cityparka, Andrej Ropret in mag. Andreja Jernejčič.
M24

Fatalni moški 2019 je v dar prejel pokal Steklarne Rogaška. Kozmetika Afrodita je kandidatom podarila paket izdelkov Kozmetike Afrodita MEN, direktor Toyote Slovenija Primož Tiringar pa je zmagovalcu v uporabo za dva meseca predal avtomobil znamke Toyota Hybrid.

DSC_5665.JPG
Toyota Slovenija je s svojimi jeklenimi konjički očarala tudi fatalne moške.
M24

Kandidatom sta čestitala tudi center menedžer Cityparka Andrej Ropret in direktorica AMZS-ja Lucija Sajevec, ki je finalistom podelila darilne bone za intenzivni program varne vožnje AMZS v Centru varne vožnje na Vranskem.

DSC_6370.JPG
Direktor Toyote Slovenija Primož Tiringar je zmagovalcu Janu Plestenjaku v uporabo za dva meseca predal avtomobil Toyota Hybrid.
M24

Za fatalne pričeske je poskrbel LiteRAM, ki je kandidatom podaril presenečenja za posebno lasno nego, povabljenci pa so lahko uživali v izbranih koktajlih Highball viskija Johnnie Walker Black Label in dimljenih aromah čistega viskija.

239mv (1).jpg
Fatalni moški v družbi Andreja Ropreta, center managerja Cityparka.
M24

Najbolj vroče iz zakulisja letošnje podelitve si oglejte na spletni strani www.svet24.si, ekskluzivne reportaže z dogodka pa vas bodo čakale v revijah Avenija, Zarja, Zvezde, Vklop in v časopisu Novice Svet24.

DSC_6139.JPG
Direktorica in modna oblikovalka podjetja SENS Zlata Zavašnik (v sredini) s svojo ekipo, ki je poskrbela, da so fatalci v oblekah SENS na fatalnem večeru naravnost blesteli.
M24