vinjeta, avstrijska, počivališče Svet24.si

Novost pri vinjetah: na voljo tudi enodnevna

vojna v ukrajini Svet24.si

Izbruh otroške paralize v Ukrajini: Zaradi vojne ...

20230617-01249492 Necenzurirano

Dars za zastoje ne krivi tovornjakov, ker z njimi ...

pirkovic Reporter.si

Igor Pirkovič ne bo več vodil Arene!

roglic Ekipa24.si

Rogličev nekdanji sotekmovalec udaril: ...

Ana3 Njena.si

Ana Praznik, kot je še ne poznate

Olimpija Ekipa24.si

Olimpija do zdaj zaslužila skoraj 3 milijone, ...

Dve uri in pol kakovostnih poročil v kosu

AM, 11.09.2023 11:48:07

4. september je bil pomemben za uredništvi informativnega programa Pro Plus. Tako oddaja Svet na Kanalu A kot oddaje 24UR na POP TV so s tem dnem osvežili in nadgradili.

Delite na:
Dve uri in pol kakovostnih poročil v kosu
Petra Kerčmar, voditeljica oddaje 24UR. Urša Premik

Na POP TV lahko ob 16. uri že gledate prva poročila, in sicer 24UR novice, ki jih bodo izmenično vodili osrednji voditelji. V prvem tednu je gledalce skozi prve dogodke doma in po svetu popeljala Petra Kerčmar. Ob 17.30 ostaja 24UR Popoldne in najbolj gledana poročila v državi 24UR ob 19.00 ter 24UR Zvečer ob 22.15. »Gledalcem bomo tako tedensko ponudili 70 minut informativnih vsebin več. S spremembo programske sheme bomo omogočili kar dve uri in pol kakovostnih poročil v kosu; najprej s popoldanskimi poročili na POP TV, s Svetom na Kanalu A in nato z osrednjo oddajo 24UR. Prav tako verjamemo, da bomo z obogatenim Svetom zadovoljili tudi najzahtevnejše občinstvo,« je povedal Damjan Košec, vodja informativnega uredništva.

Svet na Kanalu A

Adi Omerovič
Adi Omerović bo spremljal dogajanja na borzah, cene delnic, kriptovalut ter investiranja.
POP TV

V skoraj enourno shemo se je vrnila tudi oddaja Svet na Kanalu A ob 18.00, ki je odslej obogatena s tedenskimi rubrikami. Vsak ponedeljek bo novinar Adi Omerović finančno izobraževal Slovence, njegova rubrika Finančni svet bo namreč vsebovala novice z različnih finančnih področij. Ob torkih bo Sara Volčič še naprej razpletala kriminalne zgodbe, Ana Marija Ficko pa bo za sredin Svet pripravljala obsežnejše reportaže. Ob četrtkih bo ekipa Dejstev preverjala različne teme, ki zadevajo slehernega Slovenca.