pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Joker Out - Poglejte, kakšen odnos imajo z oboževalci!

kš, 23.09.2023 11:50:18

Samo dva tedna pred največjim samostojnim koncertom kariere, Joker Out predstavljajo novo skladbo "Sunny Side Of London"!

Delite na:
Joker Out - Poglejte, kakšen odnos imajo z oboževalci!
"Sunny Side of London" je več kot le pesem; je metafora za koncertno prizorišče, kjer se skupina in oboževalci počutijo kot doma. Urša Premik

Nova plesna in hitra melodija, povabi vse, ne glede na to kdo so in kaj počnejo, da zakričijo na ves glas! Glasbena misija v formi Jokerjevskega klasičnega 'shagadelic' rokenrola je tako s skladbo "Sunny Side of London" še prodornejša.

Joker Out predstavljajo svoj novi singel
Joker Out predstavljajo svoj novi singel "Sunny Side of London" le dva tedna pred največjim samostojnim koncertom v karieri.
Urša Premik

V samo desetih mesecih letošnjega leta so Joker Out iz najbolj priljubljene zasedbe v Sloveniji s svojo glasbo omrežili še Evropo. Z novim singlom in že nekaj časa razprodano Areno Stožice pa začenjajo novo poglavje v karieri.

Pesem "Sunny Side of London" je po besedah zasedbe metafora za njihov koncert. Koncertno prizorišče je namreč prostor, kjer se skupina in oboževalci počutijo mirno in domače, je prostor, ki sprejme vsakogar, ne glede na natančno geografsko lokacijo. London se je v naslov prikradel na prvi turneji po Veliki Britaniji, saj je pevčev prvi jutranji pogled skozi okno turnejskega avtobusa ujel s soncem obsijano slovito Westminstrsko palačo. Nasprotno pa je glasbeni video večinoma sestavljen iz posnetkov razprodane britanske turneje in prikazuje neverjetno pristen odnos, ki ga imajo mladeniči s svojimi oboževalci.

Skladba "Sunny Side of London" je v živo na koncertu zazvenela v petek, 22. septembra, na zadnjem datumu razprodane skandinavske turneje. Od 18. do 22. septembra so namreč Joker Out nastopili v Oslu, Stockholmu, Helsinkih, Turkuju in Tampereju. Pred prvim koncertom je bila skupina v Oslu posebna gostja na nastopu Elvisa Costella, s katerim so izvedli skupni singel "New Wave". Na nastopih v Helsinkih, Turkuju in Tampereju pa se je Jokerjem na odru pridružil še finski glasbenik Käärijä, ki je državo v znamenitem zelenem jopiču zastopal na letošnjem tekmovanju za pesem Evrovizije.

Koncerti v sklopu skandinavske turneje so zadnji, preden se prižgejo žarometi in začne glasbena norija 6. oktobra v razprodani Areni Stožice.