sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

Zakaj ta zvezdnica živi v avtodomu?!

kš, 07.08.2023 14:25:43

Niti pokojni televizijski mega producent Aaron Spelling si ne bi mogel zamisliti tako zapletene zgodbe, kot je zgodba njegove hčerke Tori.

Delite na:
Zakaj ta zvezdnica živi v avtodomu?!
Videti je obubožana ... Pa je res?! Profimedia

Tori Spelling, 50-letna zvezdnica serije "Beverly Hills 90210", in njeni otroci - 16-letni William, 15-letna Stella, 11-letna Hattie, 10-letni Finn in 6-letni Beau - so se nedavno spet znašli v medijih, saj so se začasno nastanili v nizkocenovnem motelu. To je velik kontrast v primerjavi z ogromnim dvorcem s 123 sobami, vrednim 150 milijonov dolarjev, imenovanim "The Manor", kjer je Tori odraščala s starši Aaronom in Candy ter mlajšim bratom Randyjem.

Res prebivajo v avtodomu?

Tori in njeni otroci so bili nedavno opaženi v kampu v okrožju Ventura v Kaliforniji. Oseba, ki družino pozna že leta, pravi, da sta Tori in njen mož Dean v finančnih težavah. Kljub ugibanjem, zakaj Torijina mati ni priskočila na pomoč, to dejansko ni res. Mama Candy je namreč našla hišo za Tori in njeno družino, vendar je Tori ponudbo zavrnila.

Poskrbela je tudi, da so jo paparaci ujeli med pitjem kave.
Poskrbela je tudi, da so jo paparaci ujeli med pitjem kave.
Profimedia

Preveč razsipni?

Nek družinski prijatelj je povedal, da Tori in njen trenutno ločeni mož Dean McDermott, s katerim se je poročila leta 2006, nimata denarja. Vir trdi, da je to deloma posledica njune nagnjenosti k bivanju v dragih najemnih stanovanjih in njenih absurdnih nakupovalnih navadah. “Njihov gospodinjski proračun je znašal 100.000 na mesec … Najmanj. Živela sta na zelo veliki nogi.”

Je vse skupaj le igra za medije?

Isti gospod pa trdi tudi, da Tori nenehno potrebuje pozornost medijev in to z namenom, da bi se lahko udeležila še enega resničnostnega šova. Zato si kar sama izmišlja dramatične situacije, kot je na primer življenje v kampu, pri čemer igralka poskrbi, da jo paparaci vedno ulovijo v objektiv. Nazadnje celo v halji, ko se je vračala s tuširanja iz skupinskih tušev.

Vsak boljši avtodom ima tudi tuš kabino, vendar se je igralka tuširala v skupni kopalnici.
Vsak boljši avtodom ima tudi tuš kabino, vendar se je igralka tuširala v skupni kopalnici.
Profimedia

Oče ji ni zapustil veliko denarja

Aaron Spelling je svojim otrokom, Tori in njenemu mlajšemu bratu, 44-letnemu Randiju, ob smrti zapustil le po 800.000 dolarjev. Večino njegovega 600 milijonov dolarjev vrednega premoženja je dobila njegova žena. Randy teh zgodb ne želi komentirati, sam živi stabilno in umirjeno življenje. Dela namreč kot trener v Portlandu v Oregonu, kjer ima tudi ženo in dva otroka.

Candy Spelling situacije svoje hčerke ni želela komentirati. Je pa seznanjena z vsem, kar se dogaja in čeprav je menda želela pomagati, hči njene pomoči ni sprejela.