nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Tudi mi znamo na odru pokazati čustva!

Alesh Maatko, 01.08.2023 18:45:35

Znajo biti žurerji, po drugi strani pa so lahko tudi zelo čustveni in romantični!

Delite na:
Tudi mi znamo na odru pokazati čustva!
Fantje so sej odločili, da je pravi čas, da novo skladbo predstavijo slovenski publiki. Arhiv skupine Zvita feltna

Zvita Feltna ne počiva niti poleti. Kljub zasedenim vikendom in pripravam njihovega pevca Blaža na najlepšo vlogo v življenju fantje predstavljajo novo poletno skladbo Dobrodošli v raju, ki je nastala že pred dvema letoma, a je bila dolgo pospravljena v predalu med drugimi še ne izdanimi komadi.

Gre za pesem v poletnih ritmih, ki opisuje romantično morsko zgodbo med dvema zaljubljencema. »Pesem je nastala zelo spontano in izhaja iz tega, kar Zvita Feltna v resnici smo. Znamo biti ekstremni žurerji, ki kdaj mejijo celo na divjake, po drugi strani pa smo lahko tudi zelo čustveni in romantični. In to dokazuje tudi pesem Dobrodošli v raju,« je povedal Theo Čebron, idejni vodja tega projekta in avtor skladbe.

Blaž Gec
Blaž Gec, vodja in pevec primorske skupine Zvita feltna, bo kmalu očka.
Arhiv skupine Zvita feltna

Čarobni trenutki

Da Zvita Feltna ni samo sinonim za skakanje po odru in roke v zraku, nam potrjuje tudi vodja skupine Blaž Gec, ki pravi, da se najbolj čarobni trenutki na nastopih zgodijo, ko zapojejo tiste najbolj mirne in čustvene balade. »Ko ljudje skačejo s tabo in tulijo na ves glas, te to seveda napolni z adrenalinom, ko pa cela dvorana ali šotor zapoje mirno balado, ti to na neki poseben način pogreje srce.«

Skladba Dobrodošli v raju je ravno pravšnja mešanica zabave in romantike, kar potrjuje tudi tekstopisec Rok Lunaček, ki s fanti sodeluje že zadnjih šest let. »Komad mi je bil takoj všeč, ker je vesel, pozitiven in lepo teče. Kljub temu da ima določene latino segmente, pesem zveni naša, slovenska. S prepoznavnimi zvoki Zvite Feltne. Besedilo za pesem je zato nastalo zelo hitro in brez težav ali popravkov. No, pa tudi zato, ker se s fanti zelo dobro poznamo in se je med nami skozi leta spletla posebna vez.«

zvita-feltna
Tudi tokrat so fantje spot posneli v bližnji Italiji, v turističnem kraju Lido di Jesolo.
Arhiv skupine Zvita feltna

Preverjena ekipa

Pri snemanju spota so Zvita Feltna znova sodelovali z že ustaljeno snemalno ekipo Take Over Media, s katero so posneli že enajst spotov, skupno pa je to za Zvito Feltno že osemnajsti videospot. Fantje pravijo, da je snemanje spotov za njih postalo že zelo rutinsko, med snemanji pa neradi komplicirajo. Ustaljena snemalna ekipa na čelu z Djomlo KS, ki Zvito Feltno zelo dobro pozna, pa je recept za snemanje spota v sproščenem vzdušju, brez kakršnekoli nervoze. Tudi tokrat so fantje spot posneli v bližnji Italiji, v turističnem kraju Lido di Jesolo, kjer je bil posnet že njihov največji hit Gin in tonic. »Mogoče bo kdo rekel, da smo vraževerni in se z vračanjem na 'kraj zločina' poskušamo bolj približati novemu hitu, a v resnici ni čisto tako. Lido di Jesolo nam je vsem zares všeč, ker ponuja obilo zanimivih lokacij za snemanje poletnega spota na kratkih relacijah. Tudi tokrat smo v spot vključili nekoliko ekstravagantna vozila. Najeli smo namreč dva buggyja, s katerima smo bili ponovno glavna atrakcija na ulicah tega sicer zelo obleganega turističnega mesta,« je zaključil bobnar Matic Leban.

2437835fd38339805be4fd42bf03957b.jpeg