državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

Zaradi tega je pevka skoraj umrla ...

kš, 03.07.2023 10:18:52

Prijatelji in sorodniki, ki so pevki zelo blizu, so povedali, da so zelo zaskrbljeni zaradi njenega stanja …

Delite na:
Zaradi tega je pevka skoraj umrla ...
Madonna Instagram

Madonnino stanje vzbuja zaskrbljenost. Pevka je bila zaradi hude bakterijske okužbe sprejeta na intenzivno nego in čeprav so jo odpustili, se zdi, da se še vedno zelo slabo počuti. Mnogi se sprašujejo o razlogu za ta kolaps, ki ga je deloma razkril časnik The Sun.

Končala bo kot Jackson!

Nekateri prijatelji pop zvezdnice naj bi časopisu zaupali, da Madonna zaradi priprav na turnejo opravlja izčrpavajoče treninge: "Želi tekmovati z mlajšimi pevkami, kot sta Taylor Swift in Pink. Če bo tako nadaljevala, bo končala kot Michael Jackson. Dela veliko preveč. Opozarjali smo jo, da ni več stara 45 let, kaj šele 25. Morala bi se umiriti."
Madonna je menda med pripravami na turnejo, ki bi se morala začeti 14. julija v 84 državah, delala tudi po 12 ur na dan in to vsak dan …

Želi biti kot mlajše kolegice

Taylor Swift na vsakem koncertu prepeva več kot štiri ure, Pink pa navdušuje občinstvo z akrobacijami v zraku več metrov nad glavami gledalcev. Madonna naj bi, da bi lahko tekmovala z njima, ure in ure napornih vaj, ki so pretirano obremenjevale njeno telo. Ljudje, ki so ji bili blizu, so opazili, da ne bo dolgo zdržala.

"Mnogi med nami menijo, da je bila zaradi nenehnih pripomb o njeni starosti (Madonna jih šteje namreč že 64, avgusta pa bo že 65) pod pritiskom, da mora tekmovati, zato smo ji rekli, naj upočasni ritem. Ljudje so resnično zaskrbljeni zanjo. Vsi, ki smo ji blizu smo videli, da pretirava, a le redki so se ji upali to povedati v obraz … Seveda ni poslušala,” je še dodal vir blizu pevke.