benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

Hrvatje razgrabili vstopnice za naše evrovizijce

A.M., 14.06.2023 14:15:35

Julija se bodo podali na štiri koncerte po Veliki Britaniji!

Delite na:
Hrvatje razgrabili vstopnice za naše evrovizijce
Naši evrovizijski predstavniki navdušujejo tudi po Liverpoolu. Vita Orehek Photography

Joker Out tudi po Evroviziji nadaljujejo s premikanjem mej. Potem ko je pred dnevi z njimi v slovenščini pela 2500-glava množica na Šalati in so o tem poročali tudi v Srbiji, so v začetku junija v pičlih petih urah razprodali Tvornicu Kulture, prizorišče, primerljivo s Cvetličarno, kjer nastopajo veliki svetovni izvajalci in je pomembna stopnička v karieri vsakega domačega glasbenika.

Odmevna Šalata

»Sijajni Joker Out so na koncert na Šalati, ki je kulminiral z evrovizijskim favoritom Carpe diem, pritegnili več kot 2500 oboževalcev in dokazali, da so slovenski bend z verjetno najmočnejšo bazo oboževalcev na Hrvaškem.« Tako so zapisali v srbskem Telegrafu, ki je spremljal triumf srbskega benda Buč Kesidi pri naših južnih sosedih. Verjetno najbolj vroč mladi urbani bend v regiji se je z našimi fanti spoprijateljil v začetku leta, ob podelitvi nagrad MAC v Beogradu, kjer je Jokerjem speljal kipec za najboljšega regionalnega rock izvajalca, potem pa Bojana in druščino povabil za »predvoznike« na koncert sredi Zagreba, kjer so ljubitelji glasbe že nekaj tednov pred nastopom razgrabili 4500 vstopnic.

Sprejem Jokerjev je bil že v soboto presenetljivo dober, čeprav so bili ogrevalni bend, a po videnem so se hitro povezali z agencijo LAA in nato najavili novembrski nastop v Tvornici. Da bodo prizorišče napolnili, je bilo pričakovati, da pa ga bodo razprodali v pičlih petih urah, pet mesecev pred koncertom s slovenskimi pesmimi sredi Zagreba, ni zares pričakoval nihče. Je pa to očitno zgodba tudi pri sosedih, saj se je le zaradi intervjuja z Jokerji v Ljubljano pripeljala tudi ekipa In Magazina hrvaške Nove TV.

joker-out
Joker Out so poskrbeli za odmeven koncert na Šalati (Zagreb).
Vita Orehek Photography