gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Zvita feltna prisega na sto tisoč let

T. R., 17.02.2020 14:03:41

Tokrat ni govora o jasnovidnosti, Sto tisoč let je namreč naslov nove skladbe skupine Zvita feltna, ki nam po veliki uspešnici Gin in tonic in decembrskem božičnem darilu, skladbi Tvoje oči, podarja novo, udarno in zelo čustveno pesem.

Delite na:
Zvita feltna prisega na sto tisoč let
Fantje navdušujejo na koncertih. Promocijsko gradivo

»Za nami je zelo uspešno leto, v katerem nam je uspelo 'zamešati' uspešnico Gin in tonic, ki jo je Slovenija takoj vzela za svojo. Tokrat pa smo se odločili, da zaigramo na mnogo bolj čustvene strune svojih poslušalcev in poslušalk, ki nas tako zvesto spremljajo,« nam je povedal pevec Blaž Gec.

zvita-feltna
Pevec Blaž Gec nam je zaupal, da so videospot za skladbo posneli v Udinah konec decembra prejšnjega leta.
Promocijsko gradivo

Avtorji nove skladbe so Matjaž Vlašič, ki je poskrbel za glasbo, pod besedilo se je ponovno podpisal Rok Lunaček, za produkcijo pa je znova poskrbel Blaž Hribar, ki so mu na pomoč priskočili že omenjeni Matjaž Vlašič ter Blaž Gec in Theo Čebron.

zvita-feltna
Člani skupine Zvita feltna so se v svojem svežem videospotu za skladbo Sto tisoč let prelevili v angele.
Promocijsko gradivo

Matjaž Vlašič je ob svojem prvem sodelovanju s skupino povedal: »Skladba je nastala precej spontano, ker so fantje zelo preprosti. Obdaja jih pozitivna energija in verjetno je to ključ do njihovega uspeha.« Besedilopisec Rok Lunaček pa doda:
»To je moje jubilejno, že deseto besedilo za Zvito feltno. Morda je prav zato še za odtenek bolj čustveno.«

zvita-feltna
Čeprav je do pustnega torka še slab mesec, so si nekateri že nadeli pustne maske.
Promocijsko gradivo

Ob skladbi je nastal tudi videospot, ki je za Zvito feltno že 12. zapovrstjo, posneli pa so ga v bližnji Italiji, natančneje v Udinah (Vidmu). Glavno vlogo v videospotu je prevzel kitarist Theo Čebron, ki ga v zgodbi očara postavna rjavolaska Sara Milič. Produkcijo videospota so fantje tudi tokrat zaupali snemalni ekipi Take Over Media pod vodstvom režiserja Djomle KS-a. »Italija je romantična dežela s pisano zgodovino, zato se pri snemanju videospotov radi zatečemo k našim sosedom. Vsi štirje fantje živimo blizu italijanske meje, zato dobro poznamo primerna prizorišča za snemanje,« nam je še zaupal kitarist Theo.   

zvita-feltna
Fantje navdušujejo na koncertih.
Promocijsko gradivo

Nova skladba Sto tisoč let napoveduje udaren začetek leta 2020, ki bo za Zvito feltno koncertno zelo pestro. Kot pravi njihov vodja in pevec Blaž Gec, je večina sobot za leto 2020 »oddanih«. Fantje že komaj čakajo, da bodo lahko na nastopih igrali tudi najnovejšo pesem. »Lepo je ustvarjati svojo glasbo, a še lepše je stopiti na oder in zapeti s svojimi oboževalci. Glasba je res univerzalni način, kako povezati ljudi med seboj. Hvala vsem, ki ste nam omogočili, da lahko to počnemo,« še doda Gec.

Objavljeno v reviji Vklop/Stop spored št. 5, 30.1.2020