Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Tragično: zvezdnica Usodne odločitve izgubila otroka

D. F., Vklop, 24.05.2018 19:01:41

Kdo je igralka Hatice Şendil, ki jo pri nas spremljamo v seriji Usodna odločitev?

Delite na:
Tragično: zvezdnica Usodne odločitve izgubila otroka
dk

Hatice Şendil se je rodila v Istanbulu, skupaj z dvema sestrama pa je odraščala v Antaliji. Študirala je poslovne vede, kot je za turške igralke že skoraj v navadi, pa je leta 2001 nastopila na lepotnem tekmovanju Miss Turčije, a je končala na tretjem mestu – in postala igralka.

Pri nas igralko spremljamo v seriji Usodna odločitev, v kateri nastopa v vlogi glavne junakinje Elif, zaradi katere je morala izgubiti kar deset kilogramov. Igralka je velika ljubiteljica živali, kar je podedovala po svojih starših, toda le malokdo ve, da vsaj trikrat na teden pomaga v zavetiščih za živali.

Od ekonomistke do igralke

Čeprav je 34-letnica danes zelo uspešna pri svojem delu, nikoli ni razmišljala o tem, da bi postala igralka. Njena prva izbira je bil študij ekonomije in menedžmenta, do igralskega poklica pa je prišla povsem po naključju. »Imam veliko prijateljev, ki se že vrsto let ukvarjajo z igralstvom. Z njimi preživljam ogromno časa, skupaj se zelo zabavamo. Zelo sem vesela, da sem lahko del njihovega sveta, oni pa so moja opora; zaradi njih nisem nikoli osamljena. Nekega dne sem svojo prijateljico spremljala na avdicijo za vlogo v seriji. Režiser me je za eno izmed vlog izbral takoj, ko me je zagledal, že čez nekaj dni pa sem pričela s snemanji. Po le nekaj dneh sem se zaljubila v igralski poklic,« je dejala Hatice, ki svoj poklic jemlje zelo resno.

Lepotna tekmovanja so konjiček

Čeprav je igralka svojo poklicno pot začela z lepotnimi tekmovanji, danes svoje izlete v svet mode opisuje kot konjiček. »Nikoli me nista zanimali slava in lepota. Nikoli se nisem obremenjevala s kilogrami, oblačili in stvarmi, s katerimi se danes obremenjuje družba. Z veliko žalostjo opazujem dekleta, ki komajda shodijo, pa se že trudijo oponašati starlete. Sama na sebi ne bi spremenila ničesar, saj sem se sprejela z vsemi vrlinami in slabostmi, ki jih imam. Rada sem videti naravno, zato za kamerami skorajda ne uporabljam ličil,« je povedala za turške medije.

usodna odločitev 2.png
Hatice je že nekaj let poročena z igralcem Burakom Sağyaşarjem, leta 2017 pa se je par razveselil rojstva prvega sina Cana.
Revija Vklop

Srečno zaljubljena

Pred tremi leti se je igralka poročila s štiri leta mlajšim igralcem Burakom Sağyaşarjem, s katerim sta se leta 2010 spoznala na snemanju serije Karadağlar. Čeprav se je par spoprijel z nekaj težkimi preizkušnjami, igralka pravi, da je s svojim možem srečna bolj kot kdajkoli. »Z Burakom sva se večkrat srečala, a se nisva poznala. Najina ljubezen se je razvila s pomočjo številnih naključij. Večkrat sva se srečala v prostorih agencije za iskanje talentov in priznati moram, da mi je bil zelo všeč. Nato pa so se najine poti križale med snemanjem serije Karadağlar. Med nama se je najprej razvilo prijateljstvo, kmalu pa so naju združevala veliko globlja čustva, ki so se prelevila v ljubezen,« je priznala Hatice, ki brez zadrege prizna, kaj jo je pri njem najbolj pritegnilo. »Bil je zelo očarljiv in prijazen. Že na prvem srečanju je mojo pozornost pritegnil s svojim videzom. Vsakič, ko sem načela pogovor z njim, se nisem mogla osredotočiti na nič drugega. Brez težav govori štiri jezike, je zelo zabaven in velik šaljivec. Igralski poklic je zelo zapleten. Na srečo je tudi Burak igralec, zato oba veva, da so morebitni poljubi ali posteljni prizori del poklica, in nisva ljubosumna.«

Izguba in depresija

Par je po poroki doletela velika izguba. Hatice se je v 14. tednu nosečnosti zaradi bolečin v trebuhu odpravila v bolnišnico. Že nekaj ur zatem so mediji poročali, da je par izgubil otroka, igralka pa je padla v globoko depresijo. Čeprav je bilo to eno najtežjih obdobij v njenem življenju, ji je ob strani ves čas stal mož ter seveda družina in prijatelji, s pomočjo katerih si je lažje opomogla. Toda paru je bila sreča naklonjena, saj je igralka v preteklem letu brez večjih zapletov povila sina, ki sta ga poimenovala Can.

Preberite tudi: Jurij Zrnec žaluje. Kliknite TUKAJ!