Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Zvezdnica serije Ukradena preteklost o tem ni sanjala

D. F., Vklop, 05.07.2018 19:01:24

Tuba Büyüküstün velja za eno najlepših in najbolje plačanih turških igralk, za svoje delo pa je že prejela kar nekaj nagrad in priznanj. Pri nas jo te dni gledamo v vlogi Sühan Korludağ v seriji Ukradena preteklost (Cesur ve Güzel).

Delite na:
Zvezdnica serije Ukradena preteklost o tem ni sanjala
Revija Vklop

Tuba se je po končani srednji šoli odločila za študij scenografije in kostumografije v Istanbulu. Že med študijem je prejela nekaj ponudb za snemanje reklamnih oglasov, s katerimi si je počasi pričela tlakovati pot do uspeha. Svojo prvo pravo vlogo je dobila leta 2003 v zadnjih štirih delih uspešne turške serije Sultan Makamı.

O tem ni sanjala

Po osemnajstih letih uspešne kariere Tuba ne obžaluje svoje odločitve za igralski poklic, čeprav to niso bile njene življenjske sanje. »Niti v najbolj divjih sanjah si nisem predstavljala, da bom postala igralka. Kot deklica sem gojila zanimanja za različne stvari, zato so se moje želje nenehno spreminjale. Želela sem si postati zdravnica, inženirka, veterinarka, modna oblikovalka in še bi lahko naštevala. Nato pa sem se po končani srednji šoli odločila za študij scenografije in kostumografije. Že med študijem sem prejela ponudbe za snemanje reklamnih oglasov, s katerimi se je vse začelo. Ni bilo treba veliko, pa sem se zaljubila v igralski poklic,« je za turške medije dejala 35-letna igralka, ki se trudi svojim likom vedno dodati kaj edinstvenega, drugačnega.

Poroke se je bala

Ker je bila vedno prepričana, da se bo s poroko morala odpovedati delu sebe in svoje svobode, jo je njen nekdanji mož v zakonsko zvezo zvabil s pomočjo presenečenja. »Nekdanjega moža Onurja Saylaka sem leta 2007 spoznala med snemanjem serije Asi. Štiri ali pet let sva bila le prijatelja, šele nato sva se odločila narediti korak dlje. Le dva meseca sva živela skupaj, ko me je Onur prosil za roko. Ker je zelo dobro poznal moje mnenje o poroki, so priprave nanjo potekale hitro – in ena, dva, tri sva bila poročena,« je iskreno priznala. Poroka je bila leta 2011 v Parizu, dobro leto pozneje pa sta se rodili dvojčici. Žal igralca nista živela srečno do konca svojih dni, saj sta se v preteklem letu ločila.

tv-ukradena2.jpg

Hčerki sta njen zaklad

Tuba je zelo dobrodelna. Ko ji čas dopušča, rada pomaga pri različnih dobrodelnih prireditvah, povrhu vsega pa je Unicefova ambasadorka dobre volje. Ne glede na vso delo in obveznosti pa sta zanjo vedno na prvem mestu njeni hčerki, dvojčici Maya in Toprak. »Moji hčerki sta moj največji zaklad. Ne glede na vse ju bom vedno postavila na prvo mesto, saj mi je njuna sreča najpomembnejša. Spomnim se, ko sva ju po rojstvu prinesla iz bolnišnice. Z Onurjem sva se skupaj s hčerkama zavila v nekakšen mehurček, iz katerega nismo šli dolgih sedem mesecev. Takrat sva ju želela imeti samo zase, saj sta bili najina majhna čudeža. Ne glede na to, da so se najine poti razšle, moram poudariti, da je Onur čudovit oče, ki nenehno skrbi za svoji deklici in noče zamuditi nobenega dela njunega odraščanja,« je Tuba pojasnila v enem izmed intervjujev.

Težek porod

Žal pa ob rojstvu dvojčic vse ni bilo tako pravljično, kot se sliši, saj je bil porod za Tubo zelo zahtevna izkušnja. Igralka je v devetem mesecu nosečnosti padla v komo, porod pa ni potekal po naravni poti, saj se je ena izmed deklic namestila v nevaren položaj, zato so se zdravniki odločili za carski rez. »Zadnji mesec nosečnosti in sam porod sta bila zame težka preizkušnja, a se je vse srečno končalo, kar je najbolj pomembno. Najverjetneje mi ne boste verjeli, toda med nosečnostjo sem si vsaj enkrat na teden ogledala film Junior, v katerem v glavni vlogi nastopa Arnold Schwarzenegger. Najverjetneje se sprašujete, zakaj. Ta film me je neverjetno pomirjal, dajal mi je občutek varnosti, obenem pa sem se počutila bolj normalno, saj sem veliko svojega časa preživela v skrbeh, ali je z mojo nosečnostjo vse v redu,« je priznala.

Preberite tudi: Na kavi z igralko leta Nino Ivanič. Kliknite TUKAJ!