Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Zvezde plešejo: Janija spoznava v popolnoma novi luči

Aleš Rod, 09.03.2020 16:02:35

Tejo Jugovic (37) smo gledalci lahko spoznali, takrat še kot Tejo Perjet, v šovu Gostilna išče šefa. Zdaj se bo preizkusila še v šovu Zvezde plešejo, kjer se ji bo pridružil tudi njen Jani. S tem bomo gledalci spet priča paru, ki bo sodeloval v tej oddaji, tako kot smo bili v prejšnji sezoni, ko sta sodelovala Špela Grošelj in Gregor Kirsch.

Delite na:
Zvezde plešejo: Janija spoznava v popolnoma novi luči
Teja Jugovic OI

Zakaj ste se odločili za sodelovanje v šovu Zvezde plešejo?

Za sodelovanje v šovu Zvezde plešejo sva se z Janijem odločila skupaj. Ko so naju poklicali in nama ponudili sodelovanje, sva bila kar hitro oba za stvar. Presenetljivo je bil Jani nad celotno zadevo še bolj navdušen, kot sem bila sama. Da se ti dejansko ponudi priložnost učenja plesa s profesionalnimi plesalci in da doživiš vse to, je res neprecenljivo. Oba imava rada nove izkušnje, še raje se učiva, zato odločitev za sodelovanje res ni bila težka.

V šovu bosta nastopila oba, a vendarle vsak zase. Mislite, da bo tekmovalnost med vama na odru vplivala tudi na vajin zasebni odnos?

Z Janijem ves čas tekmujeva, tako pri poslu kot tudi zasebno. Že spoznala sva se v takih okoliščinah. Gre za zdravo tekmovalnost, ki iz naju izvabi najboljše. Oba se zaradi tega še bolj potrudiva ter dava od sebe vedno sto odstotkov.

Širša javnost oziroma vaši sledilci vas poznajo tudi kot cool mamacito, si boste morda po tem sodelovanju nadeli kakšen drug vzdevek?

Cool mamacita se je zgodila popolnoma spontano. Vse skupaj se je začelo z Janijem, ko je pred dobrima dvema letoma začel vlogati in si je v ta namen nadel vzdevek cool fotr. Odprla sva si Instagramova profila, in ker je bila cool mami žal že zasedena, mi ni preostalo drugega kot vzdevek, ki ga imam. Vzdevka ne nameravam spreminjati, ker so sledilci na cool mamacito navajeni, čeprav je čisto odkrito nisem vzela popolnoma za svojo. Zase sem in vedno bom Teja.

ZvezdeP20_bele0066.jpg
Bosta v oddaji zaplesala tudi skupaj?
POP TV

Ste v preteklosti radi plesali?

Plesala sem ravno toliko, kot je bilo treba, s tem mislim maturantski ples ter ples na kakšnem praznovanju. V preteklosti sem imela kar nekaj spodletelih »plesnih« poskusov. Zelo močno sem si želela trenirati hiphop in sodobni ples, kot majhno punčko so me starši vpisali tudi na step, a žal nisem ravno motoričen tip. Ko premikam noge, še gre. Ko je treba dodati roke ali glavo, se pa izgubim. Sama sem človek, ki rad počne stvari, v katerih je dober. In ker v plesu nisem ravno najboljša, se ne silim zraven. (smeh) Je pa res, da obožujem izzive in na celoten šov gledam tako.

Kateri ples vam je najbolj pri srcu?

Moj najljubši ples je sodobni ples oziroma izrazni ples, ker ni korakov oziroma pravil. Zelo rada imam tudi strastne plese, kot so tango, rumba, kizomba oziroma bachata, kjer pride glasba do izraza.

Katerega plesnega podviga se najbolj bojite?

Nobenega oziroma vseh. Glede na to, da grem v šov brez kakršnegakoli plesnega predznanja, bi me moralo biti po vseh pravilih vsega strah. A na šov ne gledam s tega vidika. Predvsem gledam na to kot na neko novo izkušnjo, kjer se bom veliko naučila in videla, česa vsega je sposobno moje telo. Nisem ravno poznana kot športnica oziroma dama z elegantno držo, bolj brez kondicije in izredno fantovska. Zato komaj čakam, da začnemo in da vidim, kaj vse lahko dosežem.

ZvezdeP20_bele0064.jpg
Teja Jugovic se bo tokrat preizkusila še kot plesalka.
POP TV

Ali pred začetkom plesnih vaj trenirate, morda kondicijsko?

Žal čisto nič. Imava tri otroke, podjetje Tejani, družbena omrežja in nobenega časa. Trenutno se ukvarjava predvsem s tem, kako bova treninge in druge dejavnosti umestila v naše vsakdane.

Kar nekaj očitkov je bilo, da niste »zvezda« in da ne sodite v ta šov. Kaj menite o tem?

Za ljudi, ki svoj čas namenijo za negativnost in zdravljenje svojega ega tako, da žalijo druge, nimam besed. Sama zase vem, kdo sem in kaj delam. Pomembni so mi ljudje, ki me poznajo in ki so del mojega življenja (družina, prijatelji, sledilci …). Verjamem tudi v to, da se dobro z dobrim vrača in da karma poskrbi za vse.

Česa se v šovu najbolj bojite?

Predvsem se bojim, da bom razočarala svojega soplesalca, samo sebe in ljudi okoli sebe. Vem, kako delujem, od sebe vedno pričakujem najboljše in izpolniti tovrstna pričakovanja je zelo težko.

JS-334.JPG
Bo očarala tudi gledalce šova Zvezde plešejo?
teja jugovic

Kaj pričakujete od šova?

Novo znanje in življenjsko izkušnjo. Šov bo velika preizkušnja zame oziroma za naju oba, kar zadeva otroke. Z otroki smo namreč non stop skupaj in prvič bova primorana dati oba v varstvo. Trenutno je to zame najtežja stvar in že zdaj se ubadam s tem, pa se še začelo ni.

Si upate napovedati, do kod vam bo uspelo priti?

Resnično grem v šov neobremenjena. Dokler bom notri, bom. Je pa res, da je konkurenca zelo velika in da Janiju privoščim čim daljši obstanek. Resnično ga spoznavam v novi luči, prav tako otroci in ta njegova sproščena in zabavna stran mi je res všeč. Zelo netipično zanj.

Teja Jugovic se je pred leti v šovu spoznala Janija, se vanj zaljubila, pozneje tudi poročila ter si z njim ustvarila družino. Potem sta svojo prepoznavnost skupaj unovčila in postala cool fotr in cool mamacita. Če bosta lahko v oddaji skupaj še zaplesala na tisto znano Daddy Cool od nekdaj zelo popularne skupine Boney M, bosta pa oba res čisto »cool«, mar ne!?

Aleš-Rod Foto: Teja Jugovic (osebni arhiv), Pop Tv