kartoskop Dobra karma

Kartoskop za obdobje med 23. in 29. septembrom

Vedeževalka, prerokovalka, sveča, vedeževanje, prerokovanje, šloganje Svet24.si

Upanje je izpuhtelo, Karin so našli mrtvo v morju...

tonin ugrabitev2 Reporter.si

Ko ti oblast stopi v glavo: kako se je Tonin dal ...

cepivo, sputnik V Svet24.si

Kako blizu je cepivo proti koronavirusu?

20200923-01026932 Necenzurirano

Iz naših žepov v žep ministra Vizjaka

presaditev organov Odkrito.si

Darovanje organov je "dejanje srca"

esmeralda-rupnik Njena.si

Ljubezen po domače: Hud udarec za Esmeraldo

»Želim postati slovenski glasbeni heroj!«

T. R., 12.02.2020 16:05:32

Daniel Popović velja za legendarnega glasbenika, ki je v preteklosti ustvaril nekaj najbolj ikoničnih uspešnic vseh časov, pred časom pa je luč sveta ugledala njegova nova uspešnica z naslovom Tvoj heroj.

Delite na:
»Želim postati slovenski glasbeni heroj!«
Daniel Popović spet navdušuje z uspešnico, ki bo obnorela Slovence. Osebni arhiv Daniela Popovića

Pod avtorstvo se poleg Daniela, ki je poskrbel za besedilo, podpisuje Zvone Hranjec, avtor glasbe in produkcije ter nekdanji član in avtor uspešnic skupin Šank Rock ter Chateau, tokrat z vzdevkom DJ Oko. Daniel sicer pravi, da ima beseda heroj zanj več posebnih pomenov, in dodaja, da so glasbeniki v Sloveniji pogosto (pre)malo cenjeni.

»Zato sem želel pustiti v Sloveniji svojo sled, in sicer tako, kot si jo zasluži,« je poudaril pevec, producent, aranžer, skladatelj in besedilopisec, ki je v preteklosti že ustvarjal za mnoge glasbenike, ki so tudi po njegovi zaslugi ustvarili uspešne kariere. »Za mojo novo pesem sem navdih našel v svoji novi domovini Sloveniji in soprogi Aleksandri, ki me je pripeljala k vam,« je povedal in poudaril, da je že od nekdaj občudoval našo državo, tukajšnjo kulturo, ljudi in glasbo.

»Navdihnili so me tudi odlični slovenski športniki, zaradi katerih vsa Slovenija prekipeva od ponosa – to so naši heroji,« doda in pove, da si tiho želi postati glasbeni heroj domovine, v kateri živi in jo preprosto obožuje. Pa bi megazvezdnik, ki je našo nekdanjo državo nekoč že zastopal na Evroviziji z uspešnico Džuli, zastopal tudi svojo »novo« domovino? »Z velikim veseljem bi ponovno stopil v evrovizijske čevlje in na izboru Pesem Evrovizije zastopal prav Slovenijo,« pravi in doda, da si želi v prihodnosti pridobiti slovensko državljanstvo.

Objavljeno v reviji Vklop/Stop spored št. 4, 23.1.2020