Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Žarometi: kdo bo spletna zvezda leta 2017?

M. V., I. P., G. Z., Vklop, 13.04.2018 14:26:51

Predstavljamo nominirance, ki se bodo letos potegovali za žaromet v novi kategoriji, poimenovani spletna zvezda. Podelitev medijskih nagrad bo v nedeljo, 22. aprila 2018, v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma.

Delite na:
Žarometi: kdo bo spletna zvezda leta 2017?
Mami blogerke Revija Vklop

Bralci in uredništvo Vklopa smo svoje delo opravili in pred nami je spisek nominirancev v novi kategoriji, poimenovani spletna zvezda, namenjeni »novim« medijem oziroma ustvarjalcem, ki delujejo na medmrežju. 

SPLETNA ZVEZDA LETA

Mami blogerke

Skupina nadobudnih mamic (pa tudi kak očka se najde vmes), ki »poleg rednih služb in popolnoma povprečnih družinskih življenj uživamo v zapisovanju svojih misli, skrbi, nasvetov, lepih in malo manj lepih trenutkov, izkušenj, idej, receptov in dogodkov, ki nas doletijo v obdobju materinstva.« S tem ponujajo pomoč in podporo vsem nosečnicam in staršem.

denise dame.jpg
Denise Dame
Revija Vklop

Denise Dame

Lanski fenomen družbenih omrežij, senzacija, poimenovana »Gucci Korošica«. Sicer gre za Denise Ferk, ki, kot sama trdi, se ukvarja z manekenstvom, v svojih videoblogih razlaga o svoji ljubezni do mode, blagovnih znamk in radodarnih moških ter o svojem »luksurioznem« in slavnem življenju. Res spretna samopromocijska kampanja!

komotar minuta.jpg
Komotar minuta
Revija Vklop

Komotar minuta

Dolgoletni avtomobilski novinar, fotograf in režiser Ciril Komotar je svoje znanje prelil v video vloge oziroma dnevnike na temo avtomobilizma (in zraven še česa), ki pa so zabavni in zanimivi tudi za ljudi, ki jih sicer avtomobilska tematika ne zanima preveč. »Komotar minuta je zanimiva, malo ekscentrična, vedno pozitivna in upam, da tudi informacijsko bogata,« pravi Ciril.

cool fotr.jpg
Cool Fotr
Revija Vklop

Cool Fotr

»Sem kuhar in v prostem času Fotr,« o sebi pravi Jani Jugovic, ki v vlogih razlaga, kako je biti oče in se spopadati s težavami in veseljem starševstva. Odstira zaveso v svojo zasebnost in ponuja vpogled v razmišljanja očetov, ki so pogosto zapostavljeni. O očetovstvu spregovori iskreno in zabavno, s čimer pomaga staršem obeh spolov.

lepa afna.jpg
Lepa afna
Revija Vklop

Lepa afna

Gurujka lepotnih vlogov v Sloveniji, Lea Filipovič, meni, da nikoli ne škodi, če s kančkom ličil poudarimo svoje atribute in polepšamo turoben dan, pri modi pa svetuje, da sledimo svojim občutkom. S svojimi lepotnimi nasveti in triki, ki jih deli na vlogih in v živo, je pomagala že marsikateremu dekletu – kar jo zelo osrečuje.

metina lista.jpg
Metina lista
Revija Vklop

Metina lista

Njena urednica je nekdanja novinarka in voditeljica Nataša Briški. »Metina lista je okolju prijazna spletna postaja za osebe širokih pogledov in aktivnega duha. Na tem prostoru izpostavljamo ljudi, ideje in projekte, ki predstavljajo motor sprememb v našem času in okolju,« so zapisali o svojem portalu, najbolj znanem po podcastih.