ivan gale bobo1 Dobra karma

'Galeta pri aferi razkritja ni vodilo ...

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za torek, 11. avgusta

_PPZ8368 Reporter.si

Aleksandra Pivec bi morala oditi že včeraj, ne ...

d32_scurkinaseljeoba Svet24.si

Stanovalci so ščurke našli pod kuhinjskimi ...

01c863dd494d6a0448555e3498fbd7dc Necenzurirano

To so pogodbe med Geneplanetom in Orbanovo vlado

križevniška-ulica, vandalizem Odkrito.si

Vandalizem v Ljubljani - Razkrivamo neverjetno ...

Tjaša Železnik Njena.si

Slovenska igralka pokazala prelepe noge

Zamenjali so uveljavljene žirante oddaje Znan obraz ima svoj glas

K.M., 22.07.2019 20:00:00

Jeseni se na male ekrane vrača priljubljena oddaja Znan obraz ima svoj glas, ki pa je še pred premiero pete sezone poskrbela za veliko spremembo.

Delite na:
Zamenjali so uveljavljene žirante oddaje Znan obraz ima svoj glas
V peti sezoni šova Znan obraz ima svoj glas se bodo jeseni voditelju Denisu Avdiću pridružili Marko, Lara in Lea. POP TV

V vlogi voditelja se tudi tokrat vrača uveljavljeni Denis Avdić, z žirantskih stolčkov pa se po štirih sezonah poslavljata Tanja Ribič in Irena Yebuah Tiran ter po treh sezonah Gojmir Lešnjak Gojc. Zakaj takšna odločitev? Predstavnica za stike z javnostjo na Pro Plus je za naše medije povedala: »To jesen oddaja Znan obraz ima svoj glas prihaja v osveženi podobi in novi žiranti ne bodo edino presenečenje, ki ga pripravljamo za naše gledalce. Po štirih sezonah je prišel čas za novo žirijo, ki bo z novega zornega kota spodbujala in ocenjevala nastopajoče.« Ob tem pa je razkrila, da nas jeseni čaka še kakšno presenečenje. 

V peti sezoni se bodo tako v vlogi žirantov v nedeljskih zabavnih oddajah predstavili igralca Lara Komar in Marko Miladinović ter pevka Lea Sirk.

LARA KOMAR

Gledališka, televizijska in filmska igralka, ki je gledalcem Pop TV priveslala v srca po Reki ljubezni. Mediteranska lepotica neštetih talentov in znanj. Miss Trsta in magistrica marketinga. To ni povezano med sabo, je pa usodna kombinacija. Diplomantka igralske akademije v Trstu in lastnica diplome iz solo petja. Femme Fatale 2018.

»Pred mano je vznemirljiva avantura. Žirantka v spektaklu, ki je poln vsega, kar ljubim: petja, glasbe, plesa, preoblek, preobrazb. Prav nasmejana danes jadram v poletje, ki bo v znamenju sončnih pričakovanj, saj komaj čakam, da sedem za mizo z novimi kolegi, ki vem, da so kot jaz navdušeni in pripravljeni na nove izzive!«

LEA SIRK
Pevka, glasbenica in aranžerka, ki je v Ženevi magistrirala na smeri flavtist solist. Pogumna lastnica najbolj divjih pričesk in še bolj odbitih barvnih odtenkov. Vokalistka in bekvokalistka velikim slovenskim imenom. Večkratna spremljevalna pevka na Evroviziji, lani uspešna predstavnica Slovenije na Portugalskem. Hvala, ne? Vsekakor ja!

»To bo zame velik izziv, saj dobro vem, kaj pomeni stati na tistem odru in štiri mesece dihati za to oddajo. Bom pa zaradi tega veliko lažje presodila napredek, ki se bo iz tedna v teden videl pri tekmovalcih. Komaj čakam, da jih spoznam in skupaj začnemo ta nori šov, ki bo jesen naredil tako pozitivno!«

MARKO MILADINOVIĆ
Mile ima mnogo zanimanj in nazivov: igralec, kreativni direktor, tekstopisec in producent. Gurman, ki ve, kje fino jesti, Doza iz filma Jebiga in Mile iz Šiška Deluxe. Kaj pa naj bo drugega?
Odličen pripovedovalec šal in visok moški strašno dobrodušne narave.
»Najbolj me žene to, da bom dejansko soustvarjal potencialno prihodnost tekmovalcev in vse to v družbi dveh opasnih žensk in enega zelo navitega voditelja. Pričakujem zelo vročo sezono, polno smeha, pa tudi kakšnih solzic. Gre za precej čustveno zasedbo.«

Objavljeno v reviji Vklop/Stop spored št. 28, 11. 7. 2019