Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Vse o srčni izbranki Eda Sheerana

T. J., Vklop, 18.03.2019 20:00:00

Ed Sheeran naj bi bil že skoraj tri mesece poročen! Spoznajte damo, v katero se je glasbenik zagledal že v času, ko sta skupaj obiskovala srednjo šolo.

Delite na:
Vse o srčni izbranki Eda Sheerana
Ed Sheeran in Cherry Seaborn Profimedia

Je rdečelasi angleški glasbenik, glasbeni producent in igralec Ed Sheeran zaplaval v zakonske vode? Po poročanju otoških medijev je 28-letni zvezdnik že lani, natančneje nekaj dni pred božičem, dahnil usodni »da« svoji simpatiji iz najstniških let Cherry Seaborn. Če gre verjeti britanskemu tabloidnemu časniku The Sun, se je poročna slovesnost, ki je potekala v strogi tajnosti, odvila slabih 100 kilometrov severovzhodno od Londona, v grofiji Suffolk. To novost naj bi omenjenemu časniku sporočil skupni prijatelj parčka: »Ed se je poročil nekaj dni pred božičem. Bilo je zelo intimno, prisotni so bili le Edovi stari prijatelji iz šole, nekateri družinski člani in duhovnik.« Slavnih gostov, kot je na primer njegova najboljša prijateljica, 29-letna ameriška glasbenica Taylor Swift, pa na veselem dogodku ni bilo. »Prisotnih je bilo le 40 ljudi. Ed namreč ni hotel vzbujati velike pozornosti. To naj bi bilo le nekaj zanju, skromna zimska poroka,« je še pojasnil vir ter poudaril, da bodo njegovi zvezdniški prijatelji vendarle še dobili priložnosti, da nazdravijo Edu in njegovi novopečeni ženi. Letos poleti naj bi na svojem razkošnem posestvu namreč nameraval organizirati veliko zabavo, neke vrste glasbeni festival. Takrat naj bi se vabil v svojih poštnih nabiralnikih razveselili tudi Taylor in drugi slavni ljudje, med njimi celo kronane glave.  

Ljubezensko življenje skrbno skriva

2-ed in ellie.jpg
Ed Sheeran in Ellie Goulding
Profimedia

»Malo pred novim letom sem si omislil zaročenko. Zelo sva srečna in zaljubljena, zadovoljne pa so tudi najine mačke.« S temi besedami je Ed januarja lani na Instagramu razkril, da se je zaročil. Zanimivo pa je, da takrat velika večina njegovih oboževalcev sploh ni vedela, da ima zvezdnik dekle. Za to je krivo dejstvo, da svoje zasebno življenje in predvsem ljubezenska razmerja skrbno skriva pred javnostjo. Ker to počne zelo spretno in dosledno, tudi na družbenih omrežjih, na katerih sicer zelo rad objavlja svoje fotografije z drugimi zvezdniki, z oboževalci in celo s svojimi mačkami, sledilcem ne »predstavlja« svojih ljubezni. No, nekaj podrobnosti o njegovem ljubezenskem življenju pa je radovednim predstavnikom sedme sile v preteklosti vendarle uspelo izvrtati. Med drugim smo izvedeli, da se je leta 2012 zapletel s tri leta mlajšo škotsko glasbenico Nino Nesbitt, ki se je pojavila v videospotu za njegovo pesem Drunk. Očitno ni šlo le za bežno afero, saj o njej prepeva v pesmih Nina in Photograph, večina pesmi z Nininega albuma Peroxide pa je posvečena prav Edu. Avgusta in septembra 2013 je nekaj časa na zmenke hodil s stanovsko kolegico in rojakinjo Ellie Goulding, v začetku leta 2014 pa je začel razmerje z Athino Andrelos, uslužbenko slovitega kuharskega mojstra Jamieja Oliverja. Ljubezenska zgodba s privlačno temnolasko, ki mu je služila kot navdih za uspešnico Thinking Out Loud, se je končala februarja 2015. Po tem se je govorilo o aferah z madžarskim modelom Barbaro Palvin ter ameriško glasbenico, igralko in televizijsko voditeljico Nicole Scherzinger, nato pa je v njegovo življenje ponovno vstopila Cherry, njegova prijateljica in nekdanja sošolka iz srednje šole …

3-ed in athina.jpg
Ed Sheeran in Athina Andrelos
Profimedia

Usodno srečanje v ZDA

Kdo je pravzaprav dama, ki je Edu tako prirasla k srcu, da se je odločil, da bo z njo preživel preostanek svojega življenja? In kako se je začela njuna ljubezenska zgodba? Cherry Seaborn, ki je na svet prijokala 6. maja 1992, prihaja iz grofije Zahodni Yorkshire, v kateri je odraščal tudi Ed. Po pisanju časnika The Sun sta se spoznala v srednji šoli Thomas Mills v Framlinghamu v grofiji Suffolk, ki jo najdemo na vzhodu Anglije. Menda se je Ed vanjo zagledal že takrat, ali je bila simpatija obojestranska, pa žal ni znano. Je pa iskrica med njima preskočila pozneje, spomladi leta 2015. Kmalu po začetku razmerja sta si s slovitim škotskim glasbenikom, didžejem in glasbenim producentom Calvinom Harrisom privoščila žurerski konec tedna v Las Vegasu. Calvin je takrat na Instagramu objavil fotografije, s katerih je bilo jasno razvidno, da se je med Edom in Cherry razvila kemija, skrivnostni zvezdnik pa je takrat na istem družbenem omrežju raje objavil fotografijo nove tetovaže, ki si jo je omislil na prsih. Od takrat pa vse do naznanitve poroke na družbenih omrežjih ni objavil niti ene samcate fotografije s svojo srčno izbranko, ki se je po končani srednji šoli preselila na drugo stran velike luže. V ZDA si je znanje nabirala na zasebni raziskovalni univerzi Duke v Severni Karolini, nato pa se je preselila v New York. Po poročanju časnika The Sun si je v mestu, ki nikoli ne spi, kruh služila kot finančna svetovalka, kar Edu, čigar premoženje ocenjujejo na vrtoglavih 97 milijonov evrov, verjetno pride še kako prav. Mimogrede, Cherry na omenjeni univerzi ni slovela le kot dobra študentka, ampak si je ime ustvarila tudi kot odlična igralka hokeja na travi. Po zaslugi skupnega prijatelja, ki je delal za Eda, se je z rdečelasim zvezdnikom ponovno srečala prav v ZDA, in sicer konec maja 2015. Takrat se je Ed v okviru svoje druge koncertne turneje, ki jo je poimenoval x Tour oziroma Mutiply Tour, namreč mudil v New Yorku. Ed in Cherry, ki sta se zaljubila v trenutku, sta imela nekaj časa razmerje na daljavo in sta ga seveda skrbno skrivala pred javnostjo, a ljubezen je bila premočna in Cherry se je odločila za vrnitev v Anglijo, kjer menda že kar nekaj časa živi v hiši svojega slavnega srčnega izbranca. Očitno je popolna ženska, saj jo Ed opeva v svoji uspešnici z naslovom Perfect. V intervjuju za newyorški tednik Us Weekly je glasbenik razkril, da je bila to prva pesem, ki jo je napisal za svoj tretji in za zdaj zadnji studijski album z naslovom Divide. Ker je Cherry takrat živela še v New Yorku, žal ni videl njenega odziva, ko je prvič slišala njegov akustični dokaz ljubezni. Kako zelo ljubeča je, pa je dokazala jeseni 2017, ko je imel njen dragi nesrečo s kolesom in je bil nekaj časa povsem nemočen, saj je imel obe roki v mavcu. Ed je takrat kot gost radijskega šova Capital Breakfast razkril, da mu je njegova boljša polovica med drugim umivala zobe.  

Razmišlja celo o otrocih

»Tokrat sem se prvič pošteno zaljubil. Običajno sem v začetku razmerja zelo zagret za svoje dekle, ko se vrnem s turneje, pa vse razpade. Zdaj je drugače,« je v enem izmed redkih intervjujev, v katerih je vsaj na kratko spregovoril o svojem ljubezenskem življenju, dejal priljubljeni rdečelasec. Dodal je, da v preteklosti ni imel dovolj časa, da bi se posvečal svojim partnericam. Odkar je začel razmerje s Cherry, pa resno razmišlja celo o očetovstvu: »Pripravljen sem in komaj čakam, da bodo okoli mene tekali moji debelušni otroci.« Ko bo postal oče, si bo privoščil karierni premor, da se bo lahko v popolnosti posvetil vzgoji: »Želim živeti na vasi in imeti majhen glasbeni studio.« Ed je nekoč izjavil, da je bil dolgo prepričan, da uspešna kariera in srečno zasebno življenje ne gresta z roko v roki: »Vedno sem mislil, da je, če hočeš imeti zelo dobro kariero, neizogibno, da si nesrečen v zasebnem življenju. Pri nikomer nisem opazil ravnovesja med tema dvema področjema.« Odkar si življenje deli s Cherry, se zaveda, da je bilo njegovo prepričanje zmotno, saj se še vedno lahko pohvali z uspešno kariero, ima pa tudi srečno razmerje: »Živiva skupaj in imava mačke. Kadar sva doma, si naročiva hrano in gledava filme. Včasih na večerjo povabiva tudi prijatelje. Tega prej nisem poznal.«

Objavljeno v reviji Vklop št. 10, 7. 3. 2019.