mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Vesna Šošterič zdaj tudi v seriji

K.M., Vklop, 10.02.2019 21:00:46

Po uspešni sezoni resničnostnega šova Ljubezen po domače, s katero je Vesna postala poznana po vsej Sloveniji, se zdaj vrača v svet zabave. Sodelovala je namreč pri snemanju nove slovenske serije Lajf je tekma, kjer bo burila domišljijo in sanje glavnega junaka.

Delite na:
Vesna Šošterič zdaj tudi v seriji
Vesna Šošterič Miro Majcen

O seriji:

Gre za poseben format komedije, kjer spremljajo glavnega junaka Bojana, upodablja ga Voranc Boh, ki je zaslovel z nadaljevanko Reka ljubezni, kako se spopada z nenavadnimi, pogosto bizarnimi vsakdanjimi življenjskimi izzivi na svojevrsten način. Pri tem pa ga spremljata športna komentatorja Erik in Miran, ki ju vidimo in slišimo zgolj gledalci. Vsaka situacija je športno analizirana in komentirana z veliko mero humorja in športnega žargona. Nova serija na VOYO prihaja na valentinovo. 

Voranc Boh:

Nekaj besed o svoji vlogi je za nas spregovoril tudi igralec Voranc Boh, ki so si ga številni zapomnili po vlogi Blaža Slaka v priljubljeni seriji Reka ljubezni, ki jo je na razočaranje številnih gledalcev po tretji sezoni zapustil, njegov lik pa je tragično umrl. 

lajf-bojan
Voranc Boh
ProPlus

Kako je bilo delati pri tem nekoliko drugačnem projektu? 
Vsak projekt je zame drugačna izkušnja in izziv zaradi nove ekipe in materiala, s katerim se soočim.
Snemanje serije Lajf je tekma je bilo specifično ravno zaradi materiala. (Serijo so napisali in enkrat že posneli na Norveškem, zato nam je bilo takoj jasno, s čim se soočamo). Veliko kadrov, detajlov in malo dialoga; zelo filmsko. Naši norveški kolegi so se tako tudi lotili snemanja – mi smo krenili na hitrejšo, serijsko obliko snemanja.
Kljub temu so bile razlike v primerjavi s snemanjem serije Reka ljubezni. Všeč mi je bilo, ker sem si pri seriji Lajf je tekma lahko vzel več časa za razmislek in ker je bilo manj teksta, zaradi česar sem se lahko ukvarjal s samo igro. Pri snemanju Reke ljubezni smo se hitro zadovoljili s posnetim zaradi števila prizorov v enem snemalnem dnevu, kar pa je pri tako velikem projektu normalno. 

Ste pri snemanju našli tudi kakšno rešitev za bizaren problem v resničnem življenju? 
V svojem življenju nisem imel bizarnih situacij ali pa sem jih potlačil nekam globoko vase (smeh). Lahko pa rečem, da sem se velikokrat počutil nelagodno tako kot moj lik – ko pozdraviš nekoga in ugotoviš, da ni prava oseba. Samo da sem za tem normalno odreagiral; Bojan bi odreagiral nekoliko nenavadno (smeh). 

Iz šova Ljubezen po domače v igralske vode

Voranc pa ne bo edini znani obraz v novi seriji. Svojo vlogo v njej je dobila tudi Vesna Šošterič, ki je po vsej Sloveniji postala poznana zaradi sodelovanja v šovu Ljubezen po domače in izrazu #fačuzi. Kakšna bo njena vloga? »Vesna se v seriji predstavlja v vlogi Olje, ki se pojavi v Bojanovih sanjah, ko ta zaspi ob gledanju televizije,« so nam o Vesnini vlogi zaupali na Pop TV. To pa ne bo prva Vesnina igralska vloga. Pred meseci je namreč sodelovala tudi v gledališki predstavi Amerikanski dolarji, ki je ironično govorila ravno o ljubezni na kmetiji.

Objavljeno v reviji Vklop št. 5, 31. 1. 2019.